- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувка с език
ТО т'ва си идва от самосебе си!А за уроците-май си чел книгата "Уроци по целуване" ?
мързи ме да пиша..![]()
someone else...
Abe ostavo momchet da te vodi ili momicheto de ddz...Am to kakvo mu e slojnoto??? Nishto to ot samosebe si shte se nauchish![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
em i az nesum no she se nau4a nqkoi den :P Em uroci..... neee tfa nego shta inache bih dal 100 euro za nishto![]()
ami nz spored men ili go moje6 ili sled praktika se nau4ava6. am to priatelq ti 6te te nau4i ili pone 6te te razbere. spox ne se pritesnqvai tolkova .![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
+1Първоначално написано от scout4e94
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
и на мене ми беше некфо такова мноу притеснено преди първия път .. но,се отпусни и следвай стъпките на партньорката си ... ще видиш колко лесно е.
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
То и аз не можех .. до скоро .. пък се оказа , че съм бил поне малко добър ... чак аз си се изненадах ..Първоначално написано от hotsizzle
btw не бях практикувал с нищо преди тва .. преди около месец проходих в тези целувки ...![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
+1Първоначално написано от KillSwitchEngage
Е да ама в книгата не се разправя само за тва.Тя героинята май се научи накрая така ли беше?Първоначално написано от kissin' you
Чела съм само първата книга лятото смятам да изчета другите
nema takiva ve4eПървоначално написано от 5StaR
![]()
Първоначално написано от Riot
че ти не си пробвал за да знаеш че не можеш... а и такъв израз за целувките НЯМА :P
епа то не е трудно.
като настъпи моментът Х,се оставяш на момчето да води и почваш да си мърдаш езика..![]()
първият път може да е гадно,вторият път всичко минава без проблем
Не е никак трудно. И аз така като бях по-малка си мислих, че ще се изложа при първата си целувка и т.н. ама изобщо не беше така.. Иначе др метод за обучение е с купче лед в чашка вода или черешка във вода. Просто не трябва да го мислите толкова много, защото както много неща колкото повече ги мислиш толкова повече се провалят.
hah..abee kak taka ne mojete be?Kato go napravite vednuj,sha vidite che mojete !!![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Ще разбереш. После за др. ще казваш, че не си прайла![]()
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
nqma kak da ne se spravi6 vsi4ko 6te e OK ne se pritesnqvai kato mu doide momenta 6te ti e lesno samo ne se strqskai![]()
prosto ostavi ne6tata v rucete na mom4etootpusni se v rucete mu i prosto ostavi ne6ta6a da si se slu4at ot samosebe si
6te vidi6 4e vuob6te ne e trudno
a kato zapo4ne6 vednuj nqma da moje6 da se spre6
![]()
wave your hands in the air like you don't care...~music is life!!! ~
oBi4aM goOoOoOoOoOoOo!!!!! Ve4e ot 6 meseca
+2Първоначално написано от Nqq_Ti_Kaa
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
не е кой знае каква философия мисля.. както казаха хората,то си е вродено..просто се отпусни и ако си притеснен пийни една ракийкаводка или нещо за начален тласък. Мойта първа с език,беше мн хубава,ама аз бях малко на градус и така един начален тласък.Има вариант да се поупражняваш с шише
или просто остави момичето да води нещата,тя първа да ти пусне,ще му хванеш цаката в последствие на действието,най-важното е да се наслаждаваш и да не ти пука много много
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Кво му е труднотоВкарваш езика си и....се "затанцуваш" с нейния...само да не е неговия
![]()
![]()
![]()
Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !
priqtelkata ti vinagi 6te razbere 4e ne si se celuval do sega dori da ima mn malko opit v tezi ne6ta . tova se razbira . dali nqma da e po dobre prosto da i kaje6 i tq da znae . tova nqma da q pritesni daje 6te se 4uvstva po dobre 4e znae . ne se pritesnqvai vsi4ko 6te e nared . nqma da ima nikakvi problemi . gadjeto mi znae6e 4e ne sam se celuvala i nqma6e nikakav problem toi si me nau4i . tova e moeto mnenie no ti si re6ava6 kakvo da pravi6 . uspeh![]()