.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 87
    ТО т'ва си идва от самосебе си!А за уроците-май си чел книгата "Уроци по целуване" ?

Град
    In Devil's Castle
    мързи ме да пиша..
    someone else...

Град
    Shumen
    Abe ostavo momchet da te vodi ili momicheto de ddz...Am to kakvo mu e slojnoto??? Nishto to ot samosebe si shte se nauchish
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    Ha O/\uMn A3 CbM 3eBC!!!
    em i az nesum no she se nau4a nqkoi den :P Em uroci..... neee tfa nego shta inache bih dal 100 euro za nishto

ami nz spored men ili go moje6 ili sled praktika se nau4ava6. am to priatelq ti 6te te nau4i ili pone 6te te razbere. spox ne se pritesnqvai tolkova .
    Голям размер на картинката! /machoka/

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от scout4e94
    em ne moga mn help po temata ama spox i az ne sum se celuvala /samo deto az sum na 14/ a i tva za urozite ne e lo6a ideq :P
    +1
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

и на мене ми беше некфо такова мноу притеснено преди първия път .. но,се отпусни и следвай стъпките на партньорката си ... ще видиш колко лесно е.
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P

Re: Целувка с език

Цитирай Първоначално написано от hotsizzle
    Хора проблема ми е че не мога да се целувам с език и никога не съм се целувал с език.На 15 год съм-са ще правя 16 .Искам съвети и да питам дали някое момиче дава "частни уроци".
    То и аз не можех .. до скоро .. пък се оказа , че съм бил поне малко добър ... чак аз си се изненадах ..
    btw не бях практикувал с нищо преди тва .. преди около месец проходих в тези целувки ...
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    вродено е , ще можеш дори без да си опитвал
    +1

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от kissin' you
    ТО т'ва си идва от самосебе си!А за уроците-май си чел книгата "Уроци по целуване" ?
    Е да ама в книгата не се разправя само за тва.Тя героинята май се научи накрая така ли беше? Чела съм само първата книга лятото смятам да изчета другите

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Не не, тия маслини не ме кефат ..искам с живо истинско женско хуманоидно създание..
    nema takiva ve4e
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

че ти не си пробвал за да знаеш че не можеш... а и такъв израз за целувките НЯМА :P

епа то не е трудно.

като настъпи моментът Х,се оставяш на момчето да води и почваш да си мърдаш езика..

първият път може да е гадно,вторият път всичко минава без проблем

Не е никак трудно. И аз така като бях по-малка си мислих, че ще се изложа при първата си целувка и т.н. ама изобщо не беше така.. Иначе др метод за обучение е с купче лед в чашка вода или черешка във вода. Просто не трябва да го мислите толкова много, защото както много неща колкото повече ги мислиш толкова повече се провалят.

xaxaxax To4No TaKa deCa y4etE Se VzAiMnO...

hah..abee kak taka ne mojete be?Kato go napravite vednuj,sha vidite che mojete !!
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Ще разбереш. После за др. ще казваш, че не си прайла
    What have you done to me,
    I’ll never be the same I'll tell you for sure

You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah

Град
    ~v~ SrEdAtA~ Na~ Ni6tOtO~
    nqma kak da ne se spravi6 vsi4ko 6te e OK ne se pritesnqvai kato mu doide momenta 6te ti e lesno samo ne se strqskai

prosto ostavi ne6tata v rucete na mom4eto otpusni se v rucete mu i prosto ostavi ne6ta6a da si se slu4at ot samosebe si 6te vidi6 4e vuob6te ne e trudno a kato zapo4ne6 vednuj nqma da moje6 da se spre6
    wave your hands in the air like you don't care...~music is life!!! ~
    oBi4aM goOoOoOoOoOoOo!!!!! Ve4e ot 6 meseca

Opitai ot pisane i davane na saveti ot toq i oniq nqma da se nau4i6....

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Nqq_Ti_Kaa
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    вродено е , ще можеш дори без да си опитвал
    +1
    +2
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

не е кой знае каква философия мисля.. както казаха хората,то си е вродено..просто се отпусни и ако си притеснен пийни една ракийка водка или нещо за начален тласък. Мойта първа с език,беше мн хубава,ама аз бях малко на градус и така един начален тласък.Има вариант да се поупражняваш с шише или просто остави момичето да води нещата,тя първа да ти пусне,ще му хванеш цаката в последствие на действието,най-важното е да се наслаждаваш и да не ти пука много много
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Град
    Валхала
    Кво му е трудното Вкарваш езика си и....се "затанцуваш" с нейния...само да не е неговия
    Oi .. it's not just a music,its a WHITE voice !

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    priqtelkata ti vinagi 6te razbere 4e ne si se celuval do sega dori da ima mn malko opit v tezi ne6ta . tova se razbira . dali nqma da e po dobre prosto da i kaje6 i tq da znae . tova nqma da q pritesni daje 6te se 4uvstva po dobre 4e znae . ne se pritesnqvai vsi4ko 6te e nared . nqma da ima nikakvi problemi . gadjeto mi znae6e 4e ne sam se celuvala i nqma6e nikakav problem toi si me nau4i . tova e moeto mnenie no ti si re6ava6 kakvo da pravi6 . uspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си