.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 87
    Град
    Някъде на Земята
    Ами не е трудно да се целуваш.Ако момичето е от тези по-опитните може би не и казвай.Иначе уроци съм давала /само на едно, специално момче/ Забавно е. Цялата "философия" е да се отпуснеш и да бъдешв нимателен. Ето няколко грешки при целуване: да си въртиш езика твърде бързо или бавно, да не го движиш /да го оставиш в устата на момичето и тя да го поеме/ , да си забиеш зъбите в горната или долната и устна, а има и още много. Успех!

XaxAX ne ti trqqt 4astni uroci ima edin mn elementaren na4in.. sdavkfa6 edna dafka puska6 q v 4a6a s vodq i trqq da iskara6 dafkata s ezik! samo s ezik
    :P :P :P :P

Re: Целувка с език

Цитирай Първоначално написано от hotsizzle
    Хора проблема ми е че не мога да се целувам с език и никога не съм се целувал с език.На 15 год съм-са ще правя 16 .Искам съвети и да питам дали някое момиче дава "частни уроци".
    emi to nqma moga i ne moga. prosto deistvai i 6te stane. puk i da ne e mnogo blestq6to 1viq put posle 6te e po dobre

Цитирай Първоначално написано от LeDeNa^pRiNcEsKa
    XaxAX ne ti trqqt 4astni uroci ima edin mn elementaren na4in.. sdavkfa6 edna dafka puska6 q v 4a6a s vodq i trqq da iskara6 dafkata s ezik! samo s ezik
    xaxa tva 6te e zabavno da se probva

ima i drugi takis prostotii.. ma trqq da e hubava dafkata 6toty ina4e potava:d
    :P :P :P :P

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    idvai v blg i 6ti davam yroci
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    На слънцето :>
    ох и аз бях така преди първата си целувка . То стана малко .. как да го кажа .. странно . Аз бях на дискотека и още на входа видях гаджето си . И естествено му казах да дойде при нашата групичка но той ми отказа и каза че по късно ще се видим . Е аз като му видях компанията от 1 блондинка и 2 брюнетки веднага заех стратегическа позиция . И седнах там където аз го виждам а той мен не . По едно време приятелките ми искаха да ходят да си взимат водка . И ме питаха и аз се съгласих . След това се поотплеснах малко и не съм гледала към гаджето си . И точно когато ми носят водката аз се сещам да погледна и ... гаджето ми се целува с блондинката . В тоя момент аз надигам чашата с водката и до дъно . След което си оставих чашата и тръгнах из дискотеката ТОТАЛНО объркана . Видях един приятел който още от началото на вечерта ме сваляше . И реших 'А защо да не си отмъстя?' седнахме и той ме гушна . Аз знаех че това ще стане но под градуса и под все още витаещата пред погледа ми гледка на гаджето ми да се целува с някфа просто не мислех и така стана . ИЗОБЩО изключих абсолютно всякакво мислене и просто се целунахме . И всъщност няма такова нещо като нито твърде бързо нито твърде бавно само трябва с партньора ти да намерите ВАШЕТО темпо . Също така някой беше писал че първата целувка е трагедия .. Еми при мен той дори не разбра че ми е първа . Даже ме похвали че много добре се целувам . Така че зависи от хората . И колкото и банално да звучи - просто се отпусни и не мисли за нищо . Оставяш езика си - Той ще знае какво да прави .

Това мисля че беше всичко с което мога да ти помогна
    УСПЕХ !

И на мен ми беше трудно за първата целувка, но когато устните се докоснат то вече всичко си идва по реда!

moqta parva celuvka stana mn barzo i az 4esno kazano ne o4akvax i nqmax vreme da se pritesnq ili da mislq 4e ne moga i to samo se polu4i ne se pritesnqvai pak ako ima6 golqm zor az sam na sre6ta
    Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 10:23 am Заглавие: Boli me kosata

Boli me kosata ot 2 dena, kvo da praa dali e ot neredovno kapane ili neznam...

Град
    Русе
    еми...и моята стана мн бързо ;д;д нямах време да разбера какво стана ;д;д ауе...луда раута са мъжете ;д частни уроци по целуване...ммм...звучи добре ;д стига да не ми преподава пъпчасал очилатко с шини
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Мега фен Аватара на EarthShaker

.Искам съвети и да питам дали някое момиче дава "частни уроци".
    една баба фенка на обедния таратор е страшна частна учителка...

Мега фен Аватара на Sisito941
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Малее ако някой дава частни уроци, тогава ще кажа че и аз никога не съм се целувал и абсолютно си нямам на представа какво е това целувка, ще се наложи да се обучаваме ..само че се уча много бавно....
    ари да се учим заедно дай си скайп на лично плс
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Град
    Париж
    А ако си го правил няколко пъти и са ти казвали,че неможеш...
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Град
    Враца
    Ей, убивате ме Да ти напиша инструкции... и като дойде момента... вадиш ги от джоба и почваш... оп, първо, второ... трето Първата целувка може да е пълен провал... не се отчайвай Не знам защо пиша, като темата е от пеееееееееееееесе гОдин, ноо...
    еlsy

I Az ne sum i naistina za chastnite uroci ne e losha ideq

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ela 6e te nay4a ,ama iskam 10 60kolada i 10 duvki orbit i 10 koli
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    emiii,kak da ti go obesnq...otvarq6 usta i bavno i nejno si puska6 ezika v neinata usta...i....mislq 4e tova ti stiga ottam natatuk me e sram da razkazvam,nz 6to pritesnitelno mi e,ina4e sum go pravila be6e super purviq put
    |

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Първият път е най-яко.Някак си под напрежение си,но не и да си адски паникюсан.Чувството е много яко.Аз също се приттеснявах,но момчето дори не разбра че не съм се целувала

emi ako ima hubavi mom4eta ni6to 4e sam se celuvala pak iskam 4astni uroci :P
    КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от AnGel_fReE
    стига си си просила......

Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от AnGel_fReE
    стига си си просила......
    maitap si praq
    КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!

И аз не съм се целувала,а утре имам среща с приятеля ми.Той постоянно ми пише в скайпа "Ооо като те видя такъф език щи плесна!" и ми е много притиснително Той сигурно е спец в целувките щот е по-голям от мен,пък аз

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:

Хора проблема ми е че не мога да се целувам с език и никога не съм се целувал с език.На 15 год съм-са ще правя 16 .Искам съвети и да питам дали някое момиче дава "частни уроци".
    Само ще стане не се притеснявай!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

първия път е малко кофти и на мен ми беше притиснено но не е чак толко зле и е въпрос на практика няма такова нещо немога :P

Град
    Дълбините на канала :D
    Ооо аз даам частни уроци при тва на добра цена
    Бе хора я се стегнете,кви са тея детинщини?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си