- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувка с език
Ами не е трудно да се целуваш.Ако момичето е от тези по-опитните може би не и казвай.Иначе уроци съм давала /само на едно, специално момче/Забавно е. Цялата "философия" е да се отпуснеш и да бъдешв нимателен. Ето няколко грешки при целуване: да си въртиш езика твърде бързо или бавно, да не го движиш /да го оставиш в устата на момичето и тя да го поеме/ , да си забиеш зъбите в горната или долната и устна, а има и още много. Успех!
![]()
XaxAX ne ti trqqt 4astni uroci ima edin mn elementaren na4in.. sdavkfa6 edna dafka puska6 q v 4a6a s vodq i trqq da iskara6 dafkata s ezik! samo s ezik![]()
:P
emi to nqma moga i ne moga. prosto deistvai i 6te stane. puk i da ne e mnogo blestq6to 1viq put posle 6te e po dobreПървоначално написано от hotsizzle
![]()
xaxa tva 6te e zabavno da se probvaПървоначално написано от LeDeNa^pRiNcEsKa
![]()
![]()
ima i drugi takis prostotii.. ma trqq da e hubava dafkata 6toty ina4e potava:d
idvai v blg i 6ti davam yroci![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
ох и аз бях така преди първата си целувка . То стана малко .. как да го кажа .. странно. Аз бях на дискотека и още на входа видях гаджето си . И естествено му казах да дойде при нашата групичка но той ми отказа и каза че по късно ще се видим . Е аз като му видях компанията от 1 блондинка и 2 брюнетки веднага заех стратегическа позиция
. И седнах там където аз го виждам а той мен не . По едно време приятелките ми искаха да ходят да си взимат водка . И ме питаха и аз се съгласих . След това се поотплеснах малко и не съм гледала към гаджето си . И точно когато ми носят водката аз се сещам да погледна и ...
гаджето ми се целува с блондинката . В тоя момент аз надигам чашата с водката и до дъно . След което си оставих чашата и тръгнах из дискотеката ТОТАЛНО объркана . Видях един приятел който още от началото на вечерта ме сваляше . И реших 'А защо да не си отмъстя?' седнахме и той ме гушна . Аз знаех че това ще стане но под градуса и под все още витаещата пред погледа ми гледка на гаджето ми да се целува с някфа просто не мислех и така стана . ИЗОБЩО изключих абсолютно всякакво мислене и просто се целунахме . И всъщност няма такова нещо като нито твърде бързо нито твърде бавно само трябва с партньора ти да намерите ВАШЕТО темпо . Също така някой беше писал че първата целувка е трагедия .. Еми при мен той дори не разбра че ми е първа . Даже ме похвали че много добре се целувам . Така че зависи от хората . И колкото и банално да звучи - просто се отпусни и не мисли за нищо . Оставяш езика си - Той ще знае какво да прави .
Това мисля че беше всичко с което мога да ти помогна
![]()
УСПЕХ !![]()
И на мен ми беше трудно за първата целувка, но когато устните се докоснат то вече всичко си идва по реда!
moqta parva celuvka stana mn barzo i az 4esno kazano ne o4akvax i nqmax vreme da se pritesnq ili da mislq 4e ne moga i to samo se polu4i ne se pritesnqvai pak ako ima6 golqm zor az sam na sre6ta![]()
![]()
Пуснато на: Пет Юли 11, 2008 10:23 am Заглавие: Boli me kosata
Boli me kosata ot 2 dena, kvo da praa dali e ot neredovno kapane ili neznam...
еми...и моята стана мн бързо ;д;д нямах време да разбера какво стана ;д;д ауе...луда раута са мъжете ;д частни уроци по целуване...ммм...звучи добре ;д стига да не ми преподава пъпчасал очилатко с шини![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
една баба фенка на обедния таратор е страшна частна учителка...Първоначално написано от hotsizzle
ари да се учим заедно дай си скайп на лично плсПървоначално написано от 5StaR
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
А ако си го правил няколко пъти и са ти казвали,че неможеш...![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Ей, убивате меДа ти напиша инструкции... и като дойде момента... вадиш ги от джоба и почваш... оп, първо, второ... трето
Първата целувка може да е пълен провал... не се отчайвай
Не знам защо пиша, като темата е от пеееееееееееееесе гОдин, ноо...
![]()
еlsy![]()
I Az ne sum i naistina za chastnite uroci ne e losha ideq![]()
ela 6e te nay4a ,ama iskam 10 60kolada i 10 duvki orbit i 10 koli
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
emiii,kak da ti go obesnq...otvarq6 usta i bavno i nejno si puska6 ezika v neinata usta...i....mislq 4e tova ti stiga
ottam natatuk me e sram da razkazvam,nz 6to
pritesnitelno mi e,ina4e sum go pravila
be6e super purviq put
|
![]()
Първият път е най-яко.Някак си под напрежение си,но не и да си адски паникюсан.Чувството е много яко.Аз също се приттеснявах,но момчето дори не разбра че не съм се целувала![]()
emi ako ima hubavi mom4etani6to 4e sam se celuvala pak iskam 4astni uroci
![]()
![]()
![]()
КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!
стига си си просила......Първоначално написано от AnGel_fReE
maitap si praqПървоначално написано от EarthShaker
![]()
![]()
КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!
И аз не съм се целувала,а утре имам среща с приятеля ми.Той постоянно ми пише в скайпа "Ооо като те видя такъф език щи плесна!"и ми е много притиснително
Той сигурно е спец в целувките щот е по-голям от мен,пък аз
![]()
Само ще стане не се притеснявай!Първоначално написано от hotsizzle
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
първия път е малко кофти и на мен ми беше притиснено но не е чак толко злеи е въпрос на практика няма такова нещо немога :P
Ооо аз даам частни уроци при тва на добра цена![]()
![]()
Бе хора я се стегнете,кви са тея детинщини?!![]()