- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувка с език
Офф аре разрови се ... има 85451574 такива теми , деба ... И к'фо очакваш ние да направим по въпроса ?!!?!?!?![]()
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
Мисля,че иска да му пуснем езикПървоначално написано от OpenedSky
![]()
![]()
Това за частните уроци ме разби![]()
...
Ми като му дойде времето сам ще се научиш.. никой не се е родил научен![]()
Вкарваш езика и отваряш леко уста(в никакъв случай не си свивай устните).Устните ти да са на позиция,все едно да галят нейните, а когато езикът ти се допре до нейния, ще разбереш че е много готино и сам ще почнеш да го правиш!!! Късмет :P
споооооокоооо ти си момче момичетата не праят "голяма работа" от това, а по скоро момчетата.Ще изясна - имам 1 фр,която като се целуна с 1 момче за първи път,той разтръби на всякъде колко в зле.Повечето момичета не са зли,няма да те пребият като неможеш,няма и да те зарежат,а по-скоро ще те научат как-къде-какво![]()
Няма от кФо да се притесняваш .. Няма да те глътнеТака че спокойно и просто се остави на течението (( : Успех !
![]()
Абе само аз ли забелязвам, че темата е от март месец ?!![]()
![]()
То момчето/момичето сигурно вече сам/сама дава частни уроци пък вие ..![]()
Това с уроците е тъпичко. Все пак за всяко нещо си има първи път,така че си прежени с кой ще ти е първата целувка за да те разбере![]()
q razkazvai kakvo stana na sreshtataПървоначално написано от d3nz
![]()
![]()
ще се научиш беее![]()
не само че не е трудно ами е баси кефа![]()
то иначе целувка ли е по дяволите?? :P
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Пускаш ляв, въртиш рязко волана а връщане и автоматично на десен. Обратно по същия начин. ...
Научи ли се,след като го прочете.Айде бягай да се уражняваш с кучето.Добре че съм аз![]()
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
ТЪРСАЧКА !!!![]()
![]()
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real