ох и аз бях така преди първата си целувка . То стана малко .. как да го кажа .. странно . Аз бях на дискотека и още на входа видях гаджето си . И естествено му казах да дойде при нашата групичка но той ми отказа и каза че по късно ще се видим . Е аз като му видях компанията от 1 блондинка и 2 брюнетки веднага заех стратегическа позиция . И седнах там където аз го виждам а той мен не . По едно време приятелките ми искаха да ходят да си взимат водка . И ме питаха и аз се съгласих . След това се поотплеснах малко и не съм гледала към гаджето си . И точно когато ми носят водката аз се сещам да погледна и ... гаджето ми се целува с блондинката . В тоя момент аз надигам чашата с водката и до дъно . След което си оставих чашата и тръгнах из дискотеката ТОТАЛНО объркана . Видях един приятел който още от началото на вечерта ме сваляше . И реших 'А защо да не си отмъстя?' седнахме и той ме гушна . Аз знаех че това ще стане но под градуса и под все още витаещата пред погледа ми гледка на гаджето ми да се целува с някфа просто не мислех и така стана . ИЗОБЩО изключих абсолютно всякакво мислене и просто се целунахме . И всъщност няма такова нещо като нито твърде бързо нито твърде бавно само трябва с партньора ти да намерите ВАШЕТО темпо . Също така някой беше писал че първата целувка е трагедия .. Еми при мен той дори не разбра че ми е първа . Даже ме похвали че много добре се целувам . Така че зависи от хората . И колкото и банално да звучи - просто се отпусни и не мисли за нищо . Оставяш езика си - Той ще знае какво да прави .

Това мисля че беше всичко с което мога да ти помогна
УСПЕХ !