.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

В Менструация-риск от бременност?

миналата седмица ми дойде и днес нали уж последен ден и да ми спира ама не стана точно така.Последен ден ми е и има малко кръв и от кафявата течност.С приятеля ми правихме днес секс и уж нищо рисково не стана ама ... 1во забравихме да проверим 1я презерватив(ама не мисля 4е е станало нещо), 2ро аз пипах него после без да искам пипах себе си. И така вапроса ми е имам ли основание за притеснение? иии какъв е риска от забременяване по време на менструацията

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    По принцип последният ден на менструацията е близо до рисковите. В твоя случай обаче, не с притеснявай.

Изчакай още седмица и си направи тест за бременност,ако толкова се притесняваш.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Bojeee taq prostotiq se razviva s skorosta na svetlinata.
    Vie malumnili ste?Zashto vsqka vtora tema e,che nqkoi se e izhvarlil na rakata si posle si pipal priqtelata,vie da ne mislite,che kato vi se dokosne to nachaoto na vaginata i shte se iztrelq navatre i shte zabremeneete?

Няма риск...не се притеснявай...забременяван то не е чак толкоз лесна работа...някои с години не могат да оцелят деня на овулацията си и изобщо всички предпоставки за забременяване...
    Не се притеснявай...
    Първо-трябва да си в овулация...да вярно,не можеш да я изчислиш,но наистина е малък шанса да е след цикъл...
    Второ...трябва да има сперма....както каза...няма...може да е бил спукан презерватива...но за да стигне "до горе" спермата трябва да се изстреля...не вярвам да е станало нещо такова Иначе може и да се е придвижило нещо но шанса е 1:10000000000000000000 и още 10000000000000000 да те оплоди...така че не се притеснявай

мерси много за отговорите.По горе едно моми4е каза 4е последняи ден от цикала е близак до рисковите .. . Търсих в интернет ама все още не мога да разбера кои дни са рискови и кои не .. Знам 4е когато сам в обулация ( а това е някаде след 14 ден след като ми е дошло,пък и аз мисля 4е се усещам защото тогава мн лесно се възбуждам)

vseki den e riskov! ima jeni koito to4no kogato sa s period zabremenqvat nai lesno! no nemislq 4e ti ima za kakvo da se pritesnqva6 prosto si imai edno na um!

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    da we vie ste mn tupi vie po biologiq vlizali li ste v 4as?!
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Супер фен
    Град
    Венера
    ОВулация.
    Това 'оБулация' вероятно наричаш времето в което си обуваш чорапите, но ... уви, то няма общо с оВулацията.
    Ще се разплача... еба ти жалките хора има.
    Все се питам.... как така все 'БЕЗ ДА ИСКАТЕ' се пипате?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от cotton candy
    vseki den e riskov! ima jeni koito to4no kogato sa s period zabremenqvat nai lesno! no nemislq 4e ti ima za kakvo da se pritesnqva6 prosto si imai edno na um!
    Не е така. Брой от началото на менструацията ти-рисковите са от 9-ти до 17-ти ден включително. Разбира се говоря, ако имаш менструация поне 5 години и да е редовна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си