- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Работа за лятото
AАз бачках в хотел Болеро сервитьор/... гадно е ама се плаща все пак приятна работа няма.Първоначално написано от BornToBeHugged
В макдоналдс? При най-големите отрепки? Ай стига бе- хубаво момиче си, бива ли така?Първоначално написано от sexita
Grumpy old madman
Цяло лято си скъсвам г*за в Обзор .. само бягам по плажа ( правя снимки) но изкарвам бая добри парички и ... само като слушам 400-500 лв на месеци и сте доволни .. и ми става лошо направо ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
E ko prai6 ti ??Първоначално написано от mickelangelo
Ще ми се да дойдете точно на Слънчев бряг да видим дали 16 годишен човек ще си намери работа като сервитьор, барман, флаер или администратор без грам връзка. Като толкова ви знаят устите и не можете да бъдете убедени в обратното елате и ще ви го докажа.
Стига си задявал момите бре!Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Ако това е флаер не знам кой ще се навие да го работи?Ужасно.
London Tipton
Хм... Г-н "Мисля си,че зная всичко" по-полека.Живееш си в някакъв измислен свят,ела ти на Златните да ти покажа как 15 годишни момичета започват работа като сервитьорка,танцьорка,флае рка...Първоначално написано от Alabalaportokala
Аз съм г-н "Аз знам че нищо не знам" и не мисля да се разкарвам до Златни пясъци при положение че от Сл. Бряг до Златни пясъци има 2 разлики - километрите и ценитеПървоначално написано от kPuCkA
![]()
Ок,виж аз смятам да сложим край на глупавия спор поради няколко причини,но една от тях е,че очевадно разликата в Сл. бряг и Зл. пясъци не е само километрите и цените,ами и намирането на работа.Всеки е прав сам за себе си.
луди хора на 16 и да искат да бачкат цял живот ще бачкате са учете и си гледайте кефа работа винаги има
Аз сега бачкам малко като флаерка ама не е такова всеки ден ала бала защото съм на училище . Само събота и неделя . И по цял ден се шмакам по центара на Плевен с думите 'Добър ден. Заповядайте !' и тикам някакви листчета в ръцете на хората . не е особено забавно,но винаги има някой приличен контейнер в който брошурките просто си стоят на мястото . За сервитьорка съм мислила , но честно казано не ми стига смелост . Иначе връзки имам - съседа държи кафе . Просто не искам . Иначе познавам едно момче на 17 и работеше сервитьор в един мотел с басейн близо до града , където ходеха всички , и той ми е казвал че взима месечна заплата по 600лева и като се знае ,че там ходят само баровци , печели бая и от бакшиши . Танцьорка - както каза едно момиче не им се носи добра слава на тези момичета . за администраторка незнам по проста причина че дори незнам от какво се състой тази работа . а барманка .. еми зависи от заведението , но поне в плевен е почти задължително да имаш диплома - брат ми изкара диплома за 2 месеца като курсовете бяха само неделя .
Иначе като цяло почти никъде не приемат без навършено пълнолетие (естествено ако не си с връзки)
честно казано, и аз си търся работа за ваканцията.прегледах в интернет много саитове, но не намерих абсолютно нищо. не ми се ще да съм сервитьорка, защото знам, че в това не ме бива много. иначе сам навита да меся хляб за 600лв![]()
въпреки всичко бих се радвала най-много ако мога да си намеря нещо , свързано с английски или немски, защото ги владея доста добре,проблемът е в това, че съм на 16.ако някой има идеи,ще бъда благодарна да ги прочета във форума.
Никога няма да вземе тези пари със сезонен договор. Аз работих там точно 3 месеца по 7 часа на ден и най-високата заплата, която взех беше 250лв. Въобще не си заслужава спрямо работата и това, че те правят на маймуна. Е вече ако вземеш жълта, бяла.... значка вече се увеличават парите, но това няма как да стане за няколко месеца.Първоначално написано от sexita
хвани се общак
В момента зелена значка е 2,40..Първоначално написано от ludata90
Заплатите се вдигат доста често напоследък
Абе в макдоналдс само експлоатират младите хора и деца...направо ми е тъжно за тях като се наредя на опашката.![]()
Ами то хубаво тя е на 16, но аз съм на 15...имам ли някакъв шанс???
И аз съм на 15(почти) и искам да питам дали мога да бачкам нещо освен флаерка?![]()
Едвали.Езици знаеш ли?Първоначално написано от blue_fan93
Да,цели 3 (английски,френски и немски)Първоначално написано от kPuCkA
Идеи?
Сервитьорка, пощальонка... нищо ново под слънцетоако си от малък град трудно ще намериш работа. Да не забравяме, че едва ли някой би те взел ако не си пълнолетна, защото глобите за ''шефовете'' на дадено заведение са от 3000 лева на горе, може и лишаване от свобода. Малко хора ще се навият да те вземат, но винаги можеш да опиташ
![]()
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
Еми от Варна съм...и сигурно ще се ориентирам към флаерка![]()
Може в някое забутано заведение/кръчмичка. Минималната заплата е 220 лева, + бакшишите около 100 лева. Мисля че 320 - 350 лева на месец е напълно достатъчно за такива на нашата възраст. Нямаме почти никакво образование, така че да сме доволни на това, което ни предлагат. Разбира се, ако се покаже възможност за повече пари - добре доша! За тези пари, които споменах горе, най-малкото може да си позволиш по-добър лайфстайл - нови дрешки, повече излизания и други глезотии![]()
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително