.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave

Re: Работа за лятото

Цитирай Първоначално написано от BornToBeHugged
    Ами работи ми се нещо лятото, ще имам 16 вече .. само че май ми трябват връзки за да се уредя.. от варна съм и ако някой може да предложи нещо да драска ;р
    AАз бачках в хотел Болеро сервитьор/... гадно е ама се плаща все пак приятна работа няма.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    sexita, аз на тебе ти предлагам работа. Лека и доходна. Заплащане - 20 Евро на сеанс.
    мерси...тая ми е добра
    В макдоналдс? При най-големите отрепки? Ай стига бе- хубаво момиче си, бива ли така?
    Grumpy old madman

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Цяло лято си скъсвам г*за в Обзор .. само бягам по плажа ( правя снимки) но изкарвам бая добри парички и ... само като слушам 400-500 лв на месеци и сте доволни .. и ми става лошо направо ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от mickelangelo
    Цяло лято си скъсвам г*за в Обзор .. само бягам по плажа ( правя снимки) но изкарвам бая добри парички и ... само като слушам 400-500 лв на месеци и сте доволни .. и ми става лошо направо ..
    E ko prai6 ti ??

Супер фен
    Ще ми се да дойдете точно на Слънчев бряг да видим дали 16 годишен човек ще си намери работа като сервитьор, барман, флаер или администратор без грам връзка. Като толкова ви знаят устите и не можете да бъдете убедени в обратното елате и ще ви го докажа.

sexita, аз на тебе ти предлагам работа. Лека и доходна. Заплащане - 20 Евро на сеанс.
    мерси...тая ми е добра
    В макдоналдс? При най-големите отрепки? Ай стига бе- хубаво момиче си, бива ли така?
    Стига си задявал момите бре!

Ако това е флаер не знам кой ще се навие да го работи?Ужасно.
    London Tipton

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Ще ми се да дойдете точно на Слънчев бряг да видим дали 16 годишен човек ще си намери работа като сервитьор, барман, флаер или администратор без грам връзка. Като толкова ви знаят устите и не можете да бъдете убедени в обратното елате и ще ви го докажа.
    Хм... Г-н "Мисля си,че зная всичко" по-полека.Живееш си в някакъв измислен свят,ела ти на Златните да ти покажа как 15 годишни момичета започват работа като сервитьорка,танцьорка,флае рка...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Хм... Г-н "Мисля си,че зная всичко" по-полека.Живееш си в някакъв измислен свят,ела ти на Златните да ти покажа как 15 годишни момичета започват работа като сервитьорка,танцьорка,флае рка...
    Аз съм г-н "Аз знам че нищо не знам" и не мисля да се разкарвам до Златни пясъци при положение че от Сл. Бряг до Златни пясъци има 2 разлики - километрите и цените

Град
    Варна
    Ок,виж аз смятам да сложим край на глупавия спор поради няколко причини,но една от тях е,че очевадно разликата в Сл. бряг и Зл. пясъци не е само километрите и цените,ами и намирането на работа.Всеки е прав сам за себе си.

луди хора на 16 и да искат да бачкат цял живот ще бачкате са учете и си гледайте кефа работа винаги има

Град
    На слънцето :>
    Аз сега бачкам малко като флаерка ама не е такова всеки ден ала бала защото съм на училище . Само събота и неделя . И по цял ден се шмакам по центара на Плевен с думите 'Добър ден. Заповядайте !' и тикам някакви листчета в ръцете на хората . не е особено забавно,но винаги има някой приличен контейнер в който брошурките просто си стоят на мястото . За сервитьорка съм мислила , но честно казано не ми стига смелост . Иначе връзки имам - съседа държи кафе . Просто не искам . Иначе познавам едно момче на 17 и работеше сервитьор в един мотел с басейн близо до града , където ходеха всички , и той ми е казвал че взима месечна заплата по 600лева и като се знае ,че там ходят само баровци , печели бая и от бакшиши . Танцьорка - както каза едно момиче не им се носи добра слава на тези момичета . за администраторка незнам по проста причина че дори незнам от какво се състой тази работа . а барманка .. еми зависи от заведението , но поне в плевен е почти задължително да имаш диплома - брат ми изкара диплома за 2 месеца като курсовете бяха само неделя .

Иначе като цяло почти никъде не приемат без навършено пълнолетие (естествено ако не си с връзки)

честно казано, и аз си търся работа за ваканцията.прегледах в интернет много саитове, но не намерих абсолютно нищо. не ми се ще да съм сервитьорка, защото знам, че в това не ме бива много. иначе сам навита да меся хляб за 600лв
    въпреки всичко бих се радвала най-много ако мога да си намеря нещо , свързано с английски или немски, защото ги владея доста добре,проблемът е в това, че съм на 16.ако някой има идеи,ще бъда благодарна да ги прочета във форума.

Ако не се лъжа във Варна ще отварят сезонен ресторант на МакДоналдс,така,че можеш там да отидеш...те никой не връщат.
    Сезонен дововор за 3 месеца,заплата от 300 лв нагоре..зависи колко часа работиш....но някъде 400 се изкарват там...
    Ти си си от там,иначе за нас софиянчетата или другите ни осигуряват хотел и порцион.
    Ако не е във Варна имаме ресторанти в Златни пясъци,Слънчев бряг,Сарафово
    Никога няма да вземе тези пари със сезонен договор. Аз работих там точно 3 месеца по 7 часа на ден и най-високата заплата, която взех беше 250лв. Въобще не си заслужава спрямо работата и това, че те правят на маймуна. Е вече ако вземеш жълта, бяла.... значка вече се увеличават парите, но това няма как да стане за няколко месеца.

Град
    unknown
    хвани се общак

Цитирай Първоначално написано от ludata90
    Ако не се лъжа във Варна ще отварят сезонен ресторант на МакДоналдс,така,че можеш там да отидеш...те никой не връщат.
    Сезонен дововор за 3 месеца,заплата от 300 лв нагоре..зависи колко часа работиш....но някъде 400 се изкарват там...
    Ти си си от там,иначе за нас софиянчетата или другите ни осигуряват хотел и порцион.
    Ако не е във Варна имаме ресторанти в Златни пясъци,Слънчев бряг,Сарафово
    Никога няма да вземе тези пари със сезонен договор. Аз работих там точно 3 месеца по 7 часа на ден и най-високата заплата, която взех беше 250лв. Въобще не си заслужава спрямо работата и това, че те правят на маймуна. Е вече ако вземеш жълта, бяла.... значка вече се увеличават парите, но това няма как да стане за няколко месеца.
    В момента зелена значка е 2,40..
    Заплатите се вдигат доста често напоследък

hottie
    Guest
    Абе в макдоналдс само експлоатират младите хора и деца...направо ми е тъжно за тях като се наредя на опашката.

Ами то хубаво тя е на 16, но аз съм на 15...имам ли някакъв шанс???

Град
    Варна
    И аз съм на 15(почти) и искам да питам дали мога да бачкам нещо освен флаерка?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от blue_fan93
    Едвали.Езици знаеш ли?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Цитирай Първоначално написано от blue_fan93
    Едвали.Езици знаеш ли?
    Да,цели 3 (английски,френски и немски) Идеи?

Град
    Варна
    ^Флаерка

Град
    В облаците
    Сервитьорка, пощальонка... нищо ново под слънцето ако си от малък град трудно ще намериш работа. Да не забравяме, че едва ли някой би те взел ако не си пълнолетна, защото глобите за ''шефовете'' на дадено заведение са от 3000 лева на горе, може и лишаване от свобода. Малко хора ще се навият да те вземат, но винаги можеш да опиташ
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

Град
    Варна
    Еми от Варна съм...и сигурно ще се ориентирам към флаерка

Град
    В облаците
    Може в някое забутано заведение/кръчмичка. Минималната заплата е 220 лева, + бакшишите около 100 лева. Мисля че 320 - 350 лева на месец е напълно достатъчно за такива на нашата възраст. Нямаме почти никакво образование, така че да сме доволни на това, което ни предлагат. Разбира се, ако се покаже възможност за повече пари - добре доша! За тези пари, които споменах горе, най-малкото може да си позволиш по-добър лайфстайл - нови дрешки, повече излизания и други глезотии
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми