.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Ок,и аз след няколко месеца навършвам 15,и съм решила да работя някъде това лято.В малките градове като моя няма флаерки нито МакДоналдс(но уча в Стара Загора,ако има значение).Езици...два-Английски и Немски.Първия свободно,а втория-над средното ниво.Не е свободно,но за 14 годишно момиче е добре според мен.Решили сме с един приятел(той е на 15)да работим в завода на ЕВТЕРПА.Доколкото знам,там взимат всякакви(в смисъл без образование,без стаж),плащат по около 300 лева,но експлоатират здраво.Бившият ми работеше там.Отпечатваше надписите на парфюмите върху шишетата.Работата беше свързана с ацетон и всеки ден се прибираше буквално надрусан...Но беше на 16 и го взеха без проблем.Подочух,че търсели преводачи,Бог знае за какво са им,а примерно на мен преводите ми се отдават много,но...14!?Ако не ме вземат в ЕВТЕРПА(връзките ми там куцат,със щерката на шефа не сме в кой знае колко добри отношения).Има друг завод,за консерви...там съм чувала,че също взимат всякакви,но че е свръх долнопробно(не,че вкарвам претенции.Все пак съм малка,а парите ми трябват,така че не ми пука дали ще е долнопробно или не).Там..връзки никакви.Има зайцеферма,където бих могла да работя като чистачка примерно,там вече бих могла да вкарам известни връзки,дъщерята на собственика ми е близка приятелка.Също другия завод...там леят метали,правят части за машини и тнт.Майка ми работи там,контролира производство доколкото знам,баща ми е бил началник на един от цеховете,един от ел.техниците ми е приятел,а семейството на един от началник цеховете(в същност и мама е при него) е приятелско на моето,с дъщеря му сме приятелки от както се помним.А и там също е имало някакви момчета,работещи само за през лятото(но в друг цех),но са били на 16. Иначе в Стара Загора се съмнявам да ме вземат където и да е,а и не горя от желание да си прекарам лятото там Тааа тва цялото го написах,за да питам:Според вас имам ли шанс да ме вземат някъде?Ако някой на моята възраст е работил някъде,да каже дали са го взели лесно и така нататък.

Фен
    Град
    s0mewhere over the ra!nbow
    Здравейте търся си работа по Черноморието , от мъжки пол съм и искам да попитам някой има ли предложения , трябва работа за лятото , от Сливен съм на 17 години , ако някой има предложения моля да ме осведоми , ще бъда благодарен.

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Абе,хора,за вас няма ли вестник "Позвънете"?

Мега фен
    Град
    Utopia..
    аахахах
    точно тука ще намерите работа

Мега фен
    Град
    София
    Бюро по студентски труд- питайте гугъл

Ай тез дет са запознати да ми кажат за флаерка колко плащат колко часа малко подробности
    П.П на 15 съм :P

макя ви да ебем недораси путчици по форумити работа нема.После ше кажете еее аз много исках да работя ама.... станете от компютъра бе макя ви да еба....

Бачкам лятото в интернет фирма сега съм на 16 и това лято ще се бачка зимах 800 лева, но си разбирам доста от работата защото в училище съм с профил мрежи а и доста чета като цяло окабелявахме и подържахме мрежите на известни фирми. Другия плюс е, че никога неса ме оставяли гладен като отида на включване например.

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от mUsIK_aLl_THE_TIME
    Ай тез дет са запознати да ми кажат за флаерка колко плащат колко часа малко подробности
    Някой ми каза, че взимат в SPRIDER (магазин на Витошка) за раздаване на каталози - 3лв на час и май и под 18 може.

xayxa az sum ot Varna oba4e

Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat
    Цитирай Първоначално написано от mUsIK_aLl_THE_TIME
    Някой ми каза, че взимат в SPRIDER (магазин на Витошка) за раздаване на каталози - 3лв на час и май и под 18 може.
    taka li?tova e dobra oferta.nqkoi ako znae ne6o pove4e da kaje!
    I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
    All I have to do is think of me and I've peace of mind

За 15-16 годишните е подходяща работата в автомивка.Аз си пуснах обява(на 15 съм) и веднага ми се обадиха и скоро почвам.На ден ми дават по 15 лв. и мога ако искам да не ходя всеки ден.При положение, че ходя редовно заплата от 450 лв. е доста добра

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си