Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala

Много филми сънуваш. В днешно време за да пръднеш ти искат разрешително документи и дипломи. Айде нека да дойде да ми работи като барманка в хотел, я ми кажи в кои места не ти искат диплома ? В кръчметата където няма коктейли и единственото което трябва да правиш е кафета и да даваш безалкохолните. Ако ще и -1 звезден пак ще ти го искат. Администраторка бейби ? Ти знаеш ли кво значи тая дума. Айде само не ми обяснявай че на 16 (щото момичето е на толкова) ще те сложат като такава. Ти недей на мене тия. Не знам по какви места работиш но за 1 хотел, бар , ресторант ти ги искат годинките. Пак повтарям долнопробните кръчми не ги броим. За флаер ? Лично разговарях с разговарях с най - добрия флаер в Сл. бряг . 7 години практикува това, плащат му по 80 - 100 на вечер. Знае 5 езика маняка. За такова нещо се иска човек да е отракан и комуникативен. Нали се сещаш че ако си дърво ще бъдеш флаер, ама през крив макарон. Сл.бряг или Златни пясъци ? Къде е разликата ? В стълбите на големите хотели или в броя на яките путки които са там ?
Не знам кой живее във филми,ама си в многооо голяма грешка...Диплома не ти искат в крайбрежните барове на Златните дето са на разстояние от 5 метра един от друг,айде моля,не ми говори за Слънчев бряг,ето че наистина има огромна разлика със Златните!Пак ти казвам не навсякъде ти искат години и аз съм живо доказателство за това,а и хотела не е бил долнопробен или 1 звезда...не знам как да ти го набия в главата да не говориш за неща,за които определено не си наясно.За флаерка наистина трябва да си комуникативен и да,аз съм и какво?Но това е една много отвратителна работа,по мое мнение,абе какво да ти говоря,имам още към 10 примера,с които мога да ти покажа,че не си прав,но другите не са длъжни да се занимават с нашия спор....