- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- всички момчета ли сте такива?
ами в компанията,с която излизам от скоро,има 4 момчета и с тях си говорехме за любовта и секса...И едно от тези момчета каза,че използва момичето само за това и после го зарязва и всички други се съгласихадаже един от тях каза че ако някое момиче го хареса,тръгва с нея и като спи с него я зарязва
всички момчета ли сте такива?(Всички ще кажат да не ги слагам под общ знаменател ама съм сигурна че всички сте еднакви,дори и да не си го признавате)
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Имам доказателство,че не всички са такива.Просто момчетата в компания умират да си покажат простотията и орегиналността,особено пък пред момиче.
еми мога да ти кажа че тук много грешиш защото никога не бих могъл да съм с едно момиче ако не го искам и ако не я желая истински просто си попаднала на такива момчета,мисли квото си искаш просто не си намерила подходящия затова говориш така!
+1Първоначално написано от MartyParty
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Не,аз в такъв случай съм мъж!Макар да се държа като момченце на моменти и да изглеждам такаПървоначално написано от sexy_momi4e
Не съм като тия,много за кратко бях такъв,сега търся истинската любов!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Еми тъй е, всички искат да се праят на големите гъзари, затова говорят за момичетата така, а всъщност едва ли го мислят, но просто за да се изтъкнат пред приятелите си.
Наистина има и момчета, които не са такива, но вече са почти на изчезване![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Аз не съм такъв![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
да и на мен ми е много интересен този въпрос.........толкова много искам момче което да изпитва любов..но имам чуството 4е всички сте еднакви...искрено се надявам да не е така, но..![]()
![]()
досега в живота си съм имала само едно момче което ме обичаше истински, но аз бях голяма шматка и го зарязах...
Незнам какво искам но знам как да го постигна
Не е,че са на изчезване.Тука става въпрос за възпитание и до голяма степен за зряло мислене.Ако на 13 години ти каже ,че иска да разпори всички момичета в даскало,на 18 няма да мисли така-гарантирам ти.Докато им дойде акъл в главата,че така не се прави,а напротив,трябва да видят,че е много по-интересно да си истински влюбен,отколкото да чукаш и да бягаш.Първоначално написано от punkrock
в случая говоря за момчетата по принципи мога да кажа,че бившия ми е едно от "изключенията"(въпреки че не вярвам да има изключения)Първоначално написано от tan0
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Ами секси момиче, ще ти кажа, че много си сбъркала компанията !!!!
И мога да ти кажа, че изключения има и те са толкова много, че дори
не са и изключения - В голяма заблуда си !!!
Аз съм момче и никога ама никога не бих тръгнал с момиче само за едното чукане,трябва човека да ми харесва и да ми е добре с него.И наистина има още такива момчета в това съм убеден,обаче нека да си признаем че точно тези момчета не ги взимате на сериозно,да има и такива кадето се правят на голямата работа,но хора различни така е!!
Еееми,повечето са такива,няма какво да се лъжем.Загоряли за секс...и после чао чаоПросто трябва момчето да изпитва по-силни чувства от момичето,но и това не е гаранция
![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
Не знам дали искаш да ни слагаш всичко по общ знаменател, но съм сигурен че имаш наблюдения само върху ''пичовете'' говоря за тия дето ходят намазани с гел и дето дискутират през междучасията на кои маратонките са му по скъпи и оригинални, да те светна че 80% са пубери, който искат да им се обърне внимание и в още по голям процент въздух под налягане.
мноо ясно - то жените са за еднократна употреба по принцип, ама много са рядко... ние тука като по бедни българите втора ръка и к*р ги зимаме, по йефтинко така![]()
Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А по темата... много съм възмутена... това хора ли са бе... ужас... дано не попадам на такива момчета...![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Да ти кажа найстина има много стойностни жени и те наистина си заслужават,вярно рядкост са но ги има.Първоначално написано от assd
...Да всички сме такива, тузаро пак лъже.. не го слушайте !!
The Spark
разбира се че има! ама те винаги ходят с някакви супер боклуци...Първоначално написано от Lord_Of_The_Night
хубавите ябълки прасетата ги ядат - е казал народът и е бил прав!
За съжаление до голяма степен си прав.Първоначално написано от assd
По твоята логика няма смисъл да ни убеждавате, че не сте к*рви, защото и без да си го признавате знаем, че е така!![]()
В компания е нормално повечето момчета да имат едно мнение за момичетата и нещата от живота, защото си мислят, че ще бъдат игнорирани, ако има различия.
Не! Повечето момчета сме нормални! Или поне до момента, в който приятелката ни каже: "Ходим от 5 дена, но вече чувствата ми охладняха..."!![]()
Както немогат да се сложат всички момичета под общ знаменател, така и неможем да сложим всички момчета под един...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
повечето са така докато не се осазнаят че губят като нараняват само зареди секса . късмет е да срещнеш момче което да е с теб да те обича (обичам си милотоо),зареди самата теб а незареди секса .. пожелавам го на всички ...![]()
Пак онази лудата в мойто огледало видях,
как гримира болката и те пуска в своя свят....
Ами не се учудвам ... ако компанията ти е 14+ неа страшно. Ако обаче е 16+ тогава се замисли, а обаче акоооо е +18 тогава направо смени компанията![]()
Ще си послужа с любимите си цитати :
"Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!? "
И все пак не всички са такива ... Бих твърдял че аз не съм такъв ... но не аз съм човекът .. който трябва да го прецени това ... може би за това в момента съм сам ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<