- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- всички момчета ли сте такива?
Първоначално написано от sexy_momi4e
Първоначално написано от tan0
+1
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
ami kato znae6 otgovora za kakvo gi pita6?! prosto za da si pospori6 ei taka za kef... hmm ebati typata tema![]()
![]()
Първоначално написано от Riot
razbira se,4e ne vsi4ki sa takiva![]()
someone else...
nedei da q lujete momi4eto be vsichki sa takiva...spoko malkata i s teb nqkoi shte trugne,i teb shte te minat za ednoto ebane i shte ti biqt 6uta nakraq......sega po seriozno...Shtom momicheto si e suzdalo takova mnenie za momchetata nqma kakvo da se opitvame da q obedim v protivnoto zashtoto naistina vse shte se nameri nqkoe momche koeto shte q iska samo zaradi samiq sex i togava mnenieto i po tozi vupros shte se zatvurdi syvsem...!
Az da zadam vyprosa : VSI4KI MOMI4ETA MISLITE ZA MATERIALNOTO (PARITE)!!!
Ae nedei slaga vsi4ki mom4eta pod ob6t znamenatel. Az sym takyv kydeto opisa ,no tva neza4i 4e i drugite sa takiva !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Първоначално написано от DeepEnoughForYou
AE TIHO A ?KURVA SMOTANA I AZ MOGA DA KAJA 4E VSI4KITE MOMI4ETA SA KURVI! KVO STANA?ADI NQKOI DA ME KONTRAATAKUVA S SMISLEN OTGOVOR!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Tova koeto sa ti kazali e savsem normalno.Първоначално написано от sexy_momi4e
Nosqt se takiva mitove ot mnogo godini i momchetata smqt tova za nai-pravilnite vzaimootnosheniq s momichetata.
Toest razbirase ima izklucheniq ima i takiva koito mnogo drankat,no nakraq se vlubvat i opitvat kakvo e da si ot drugata strana,"Zad kulisite".
Spored men tezi momcheta prosto sa se praveli na interesni pred teb,tochno zaradi tova sa ti go kazali,nedei da im se vrazvash na prostotiite.
Ако искаш можем да се запознаем и лично да ти докажа че не е такаПървоначално написано от apparition
.Това в кръга на шегата.
А относно момчето аз бях на позицията на момчето... Приятелката ми ме заряза, въпреки че ме обичаше, парадокс, но факт и не си го обяснявам но... друга драма.
Skype - detekt0441
Ми то 4 момчета не са цялото мъжко съсловие в България..така че те са такива...ние отвръщаме...като сме КУЧКИ...РЕЗАЧКИ ..аз поне така отмъщавам![]()
А жените курви ли са?
А мъжете на всички ли са им малки пишките?
А жените с големи цици наистина ли пускат на всички?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
вси4ки мъже са един дол дренки!!!едни и същи боклуци...мислех 4е има още някои свестни,но уви маи ве4е няма свестни
Е,разбира се,че не всички момчета са такива.Просто някои си мислят,че трябва да си хванат гадже и да правят секс със нея и после да я изоставят като куче.Явно тези момчета са такива,но пак повтарям,че не всички за като тях.
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Протестирам срещу това изказване...Първоначално написано от simba007
Skype - detekt0441
68,4% са такива.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Не всички, но повечето са такива!!!
Love is a name, Sex is a game. Forget the name and play the game!
A има ли доказателства,че си куха.....Първоначално написано от sexy_momi4e
![]()
![]()
Абе хора спрете вече бе заради там 3-4 тъпанара и вече ...големият въпрос!!
![]()
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от sexy_momi4e
язе не , секса е само нужда
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Да..всички сме такива!Всички искаме от момичетата само секс!Всички сме свине(левскарите моля да простят за това мое изказване) и използваме момичетата,за да си задоволяваме нуждите!Сега доволна ли си?Или да продължавам да изреждам какви простаци сме
ПС:Ми ходете с момичета бре.Обърнете резбата като не сте доволни от нас.![]()
Някои хора вярват че футболът е въпрос на живот и смърт. Много съм разочарован от това твърдение. Мога да ви уверя че е много, много по-сериозно.
kak kazaha v edin predi6en post za takova zaklu4enie triabva da ima6 bogat opit pone 1000 par4etaПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
на мъжете им се ИСКА да са такива...но не всички са
а тези, които са, са такива, защото някое хубавко момиченце ги е зарязало по най-тъпия начин...
I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.
И аз! Правете разлика между момченца, които не знаят какво искат и мъже!Първоначално написано от detekt
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
te tiq samo sa se previli
6toto poprincip kato ima takiva slu4ai malko mom4eta spodqlqt v golqma kompaniq tva ot men da go znaete