.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Цитирай Първоначално написано от sexy_momi4e
    ами в компанията,с която излизам от скоро,има 4 момчета и с тях си говорехме за любовта и секса...И едно от тези момчета каза,че използва момичето само за това и после го зарязва и всички други се съгласиха даже един от тях каза че ако някое момиче го хареса,тръгва с нея и като спи с него я зарязва всички момчета ли сте такива?(Всички ще кажат да не ги слагам под общ знаменател ама съм сигурна че всички сте еднакви,дори и да не си го признавате)
    Цитирай Първоначално написано от tan0
    еми мога да ти кажа че тук много грешиш защото никога не бих могъл да съм с едно момиче ако не го искам и ако не я желая истински просто си попаднала на такива момчета,мисли квото си искаш просто не си намерила подходящия затова говориш така!

+1
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    ami kato znae6 otgovora za kakvo gi pita6?! prosto za da si pospori6 ei taka za kef... hmm ebati typata tema
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    In Devil's Castle
    razbira se,4e ne vsi4ki sa takiva
    someone else...

nedei da q lujete momi4eto be vsichki sa takiva...spoko malkata i s teb nqkoi shte trugne,i teb shte te minat za ednoto ebane i shte ti biqt 6uta nakraq...... sega po seriozno...Shtom momicheto si e suzdalo takova mnenie za momchetata nqma kakvo da se opitvame da q obedim v protivnoto zashtoto naistina vse shte se nameri nqkoe momche koeto shte q iska samo zaradi samiq sex i togava mnenieto i po tozi vupros shte se zatvurdi syvsem...!

Супер фен
    Град
    България
    Az da zadam vyprosa : VSI4KI MOMI4ETA MISLITE ZA MATERIALNOTO (PARITE)!!!

Ae nedei slaga vsi4ki mom4eta pod ob6t znamenatel. Az sym takyv kydeto opisa ,no tva neza4i 4e i drugite sa takiva !!!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от DeepEnoughForYou
    nedei da q lujete momi4eto be vsichki sa takiva...spoko malkata i s teb nqkoi shte trugne,i teb shte te minat za ednoto ebane i shte ti biqt 6uta nakraq...... sega po seriozno...Shtom momicheto si e suzdalo takova mnenie za momchetata nqma kakvo da se opitvame da q obedim v protivnoto zashtoto naistina vse shte se nameri nqkoe momche koeto shte q iska samo zaradi samiq sex i togava mnenieto i po tozi vupros shte se zatvurdi syvsem...!

AE TIHO A ? KURVA SMOTANA I AZ MOGA DA KAJA 4E VSI4KITE MOMI4ETA SA KURVI! KVO STANA?ADI NQKOI DA ME KONTRAATAKUVA S SMISLEN OTGOVOR!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Имам доказателство,че не всички са такива.Просто момчетата в компания умират да си покажат простотията и орегиналността,особено пък пред момиче.
    +1

Град
    Димитровград-Eggenfelden

Re: всички момчета ли сте такива?

ами в компанията,с която излизам от скоро,има 4 момчета и с тях си говорехме за любовта и секса...И едно от тези момчета каза,че използва момичето само за това и после го зарязва и всички други се съгласиха даже един от тях каза че ако някое момиче го хареса,тръгва с нея и като спи с него я зарязва всички момчета ли сте такива?(Всички ще кажат да не ги слагам под общ знаменател ама съм сигурна че всички сте еднакви,дори и да не си го признавате)
    Tova koeto sa ti kazali e savsem normalno.
    Nosqt se takiva mitove ot mnogo godini i momchetata smqt tova za nai-pravilnite vzaimootnosheniq s momichetata.
    Toest razbirase ima izklucheniq ima i takiva koito mnogo drankat,no nakraq se vlubvat i opitvat kakvo e da si ot drugata strana,"Zad kulisite".
    Spored men tezi momcheta prosto sa se praveli na interesni pred teb,tochno zaradi tova sa ti go kazali,nedei da im se vrazvash na prostotiite.

Цитирай Първоначално написано от apparition
    да и на мен ми е много интересен този въпрос.........толкова много искам момче което да изпитва любов..но имам чуството 4е всички сте еднакви...искрено се надявам да не е така, но..
    досега в живота си съм имала само едно момче което ме обичаше истински, но аз бях голяма шматка и го зарязах...
    Ако искаш можем да се запознаем и лично да ти докажа че не е така .Това в кръга на шегата.

А относно момчето аз бях на позицията на момчето... Приятелката ми ме заряза, въпреки че ме обичаше, парадокс, но факт и не си го обяснявам но... друга драма.
    Skype - detekt0441

Повече от фен
    Ми то 4 момчета не са цялото мъжко съсловие в България..така че те са такива...ние отвръщаме...като сме КУЧКИ...РЕЗАЧКИ ..аз поне така отмъщавам

Град
    Sofia, Bulgaria
    ...

А жените курви ли са?
    А мъжете на всички ли са им малки пишките?
    А жените с големи цици наистина ли пускат на всички?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Sofia, Bulgaria
    ДА!
    ...

Голям фен
    Град
    sofiq
    вси4ки мъже са един дол дренки!!!едни и същи боклуци...мислех 4е има още някои свестни,но уви маи ве4е няма свестни

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Е,разбира се,че не всички момчета са такива.Просто някои си мислят,че трябва да си хванат гадже и да правят секс със нея и после да я изоставят като куче.Явно тези момчета са такива,но пак повтарям,че не всички за като тях.
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Цитирай Първоначално написано от simba007
    вси4ки мъже са един дол дренки!!!едни и същи боклуци...мислех 4е има още някои свестни,но уви маи ве4е няма свестни
    Протестирам срещу това изказване...
    Skype - detekt0441

68,4% са такива.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Не всички, но повечето са такива !!!
    Love is a name, Sex is a game. Forget the name and play the game!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас

A има ли доказателства,че си куха..... Абе хора спрете вече бе заради там 3-4 тъпанара и вече ...големият въпрос!!

--------------------------------------------------------

Град
    Враца

язе не , секса е само нужда
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Град
    Навсякъде
    Да..всички сме такива!Всички искаме от момичетата само секс!Всички сме свине(левскарите моля да простят за това мое изказване) и използваме момичетата,за да си задоволяваме нуждите!Сега доволна ли си?Или да продължавам да изреждам какви простаци сме

ПС:Ми ходете с момичета бре.Обърнете резбата като не сте доволни от нас.
    Някои хора вярват че футболът е въпрос на живот и смърт. Много съм разочарован от това твърдение. Мога да ви уверя че е много, много по-сериозно.

anonymous546178
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    68,4% са такива.
    kak kazaha v edin predi6en post za takova zaklu4enie triabva da ima6 bogat opit pone 1000 par4eta

на мъжете им се ИСКА да са такива...но не всички са
    а тези, които са, са такива, защото някое хубавко момиченце ги е зарязало по най-тъпия начин...
    I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.

Цитирай Първоначално написано от detekt
    Цитирай Първоначално написано от simba007
    Протестирам срещу това изказване...
    И аз! Правете разлика между момченца, които не знаят какво искат и мъже!
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен Аватара на 50cent
    te tiq samo sa se previli
    6toto poprincip kato ima takiva slu4ai malko mom4eta spodqlqt v golqma kompaniq tva ot men da go znaete

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си