- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- кое е по добре да се носи и вие какво предпочитате?
сутиен или бюстие???![]()
Сутиен предпочитам. По-елегантно стои и гъдите изглеждат по-хубави (и по големи) :P
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Въпрос на личен избор е.![]()
Аз определено предпочитам сутиен пред бюстие.Както каза дамата преди мен-по-красиво и естетично стои върху гърдите.![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
СуТиеН,БюСтиЕто Ми ИдВа мНоГо ОтпУсНаТо![]()
OnLy God CaN Judge Me !
бюстието само във фитнеса
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Е, хора, извинявайте, ама има доста голяма разлика между двете неща. Не може да е въпрос на избор... Сутиените са за по-големи гърди...![]()
![]()
Сутиен
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
И пак е въпрос на личен избор.Първоначално написано от gorska
В търговската мрежа има и съвсем миниатурни сутиенчета/тоест, дори и да си с по-малки гърди, пак ще можеш да се вместиш и да стои хубаво/
П.С.-Ако си на 11-12 години и гърдите ти, тепърва започват да се развиват, едва ли ще сложиш първо сутиен, но все пак...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Права си, аз лично започнах с бюстиета, но проблема е за хората с по-големи гърди. Те не могат да се поберат в бюстиетата, от каквато и еластична и разтегателна материя да са направени
За малките момиченца най-добре е да носят бюстиета, според мен. Сестричето ми така прави.
Ми отначало започнах с бюстие .. Сега си нося сутиен,но както казаха по-нагоре с бюстие и въе фитнеса... Но незнам защо бюстието ми е по-удобно и препочитам да го нося пред сутиена,но пък със сутиена наистина гърдите изглежат мн мн по-добре
ми...което ми попадне първо.понякога без нито едното
Sutien, zapo4nah da nosq bustie, no sled tova minah na sutien i mislq 4e e mn po dobre :P
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Сутиен, макар че понякога
е адски изнервящ ... бюстиетата са предимно за
по ...ъ... ненадарените .... така да се каже ...![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
като спортувам турям бюстие че ми е по-удобно... иначе сутиен и точка!!!![]()
БисквитенотоЧудовище
Сутиен...бюстие никога не съм носила!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
и аз съм така, но зависи по принцип от блузата, дали имам физическо и т.н. Ако блузата е с по-отворено деколте ползвам сутиен, ако не - бюстие, а когато имам физкултура- бустие- много по-удобно е и не притиска чак толкова гърдите.Първоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
+1Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
nicolepcd
нито едно от двете. неудобни са ми.
но ако трябва да избирам все пак, бих избрала сутиен, щото с него поне изглежда, че имам цици.
ако нося едно от двете,то ще е сутиен.
ама рядко нося,неудобно ми е.
Сутиен - много по-добре и по-големи изглеждат гърдите ми.
Бюстие не съм имала, ама съм пробвала и не ми харесва. Ама наистина е много по-удобно.
Определено сутиен.На мен ми е доста по удобен,дори за спорт...Имам по-едър бюст и трудно си се представям да бягам с бюстие примерно...адски некомфортно![]()
естествено че сутиен =)