.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 106

Тема: Нова кола

Hybrid View

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    аз имам наблюдения спрямо пежото и мисля, че е доста подходящо за момиче, ама малко е на късмет да няма проблеми с него...
    И трудно ще намери къде да го поправят. Видях табела при едни пичове, дето поправят коли - "Ситроен, Пежо, Рено и свирки - не правим!".
    Левски шампион але але!

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    полицейска астра = перфектна .....

българче, какво ауди, бре човек .... ще и се прецака един шарнир и къде отива?
    Именно, за ауди не си и помисляй, не можеш нищо да му направиш после. Колите за теб са 3! Опел Астра/Корса - който и да е модел година, и Фиат Пунто в краен случай. Повярвай ми, това е Мога да ти изреждам причините до утре.

Опелите гният много. Ако не се лъжа след 2002 или 2003 са започнали да ползват по-качествена ламарина, но те са по-скъпи. Пунтото ми изглежда най-изгодно, не защото аз съм с такава, а защото колата е буквално елементарна. Паркирането е лесно, маневрени са и се мушкан в много тесни места. Частите са на цената на Голф 2 - купих си радиатор за 70 лева (втора употреба, но перфектен), а накладките са ми 28 лева. Повечето проблеми ми бяха от калпавата поддръжка на предишния собственик. Т.е., ако си купиш читаво Пунто няма да имаш грижи. И ако си вземеш такава кола гледай за двигател 1.2 минимум. 1.1 55 коня харчи малко по-малко от 1.4 GT.

Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    Волво
    Волво не е за първа кола. Особено за първа кола на жена.

Re: Нова кола

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Искам да си купя кола на старо - бюджет около 7000лв.
    Имам няколко идеи, но искам да чуя и вашите моля
    Искам колата да е с 4 врати и предпочитам да не е дизелова.
    Форд Ескорт - вървят около 4000 лв. има и по - скъпи разбира се.
    Форд Ка - много добър автомобил за момиче / жена
    Форд Фиеста - има нови има и стари за твоя бюджет има мн. добри идеален е за момиче / жена

Надявам се да съм ти помогнал
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    аз пък съм доволна от алфа 156 ..1ва кола ми е .. (сега всички ще я оплюят) обаче се оказа кораво животно :Д
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    почнахте много разбирачи да пишете
    особено оня там с форд ка ... не ставай за смях

хоти, виж какво са писали колегите - аер Джи, мачока .... абстрахирай се от другите глупости

Цитирай Първоначално написано от alek200
    Форд Фиеста - има нови има и стари за твоя бюджет има мн. добри идеален е за момиче / жена

Форд Ескорт - върви по 600 лева и е пълен боклук.
    Форд Ка - все едно корса от '90-та
    Форд Фиеста - ми......форд

hottie
    Guest
    Мерси на всички. утре ще ходя да гледам едно пунто като за начало

Град
    Свищов Town
    Задължително отиди с човек, който умее да се пазари. Ако имаш късмет ще смъкнеш доста цената.
    Левски шампион але але!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Задължително отиди с човек, който умее да се пазари. Ако имаш късмет ще смъкнеш доста цената.
    чети какво ти пише човекът
    ако идеш ти, може и да ти пробутат пунто за 6 бона

Град
    София
    за още 3 бона отгоре може да си купиш нещо ,което не е каруца ,а и дори за тия пари има и по-добри колко от тия дето чух до сега поло моло нз си кво......

Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    за още 3 бона отгоре може да си купиш нещо ,което не е каруца ,а и дори за тия пари има и по-добри колко от тия дето чух до сега поло моло нз си кво......
    Ами, айде кажи като си такъв разбирач кой са тези коли? И ти пожелавам за теб наистина 3 бона да не са никакви пари, а не да говориш наизуст, все едно 3 бона отгоре нищо не са.
    Левски шампион але але!

hottie
    Guest
    Ооо разбира се, че ще отида с мъжко Все пак съм жена и нама да ме вземат на сериозно
    Иначе още 3 бона нямам определено

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    Ами, айде кажи като си такъв разбирач кой са тези коли? И ти пожелавам за теб наистина 3 бона да не са никакви пари, а не да говориш наизуст, все едно 3 бона отгоре нищо не са.
    а, това е момиченце ...

Мега фен Аватара на Blab

Цитирай Първоначално написано от GameFace
    Цитирай Първоначално написано от alek200

Форд Ескорт - върви по 600 лева и е пълен боклук.
    Форд Ка - все едно корса от '90-та
    Форд Фиеста - ми......форд
    Нали знаете кой е най-добрият Форд?
    ... продаденият

Иначе, успех в пазаруването.
    Ще ми се и аз да имах толкова кинти, 'ма моите са до 3500-4000... и ми се ще Поло или Лупо.

Сега съм с Рено Клио, но не го препоръчвам. Корав двигател (1.4 Energy), но бая слабо окачване за нашите пътища. Както каза Air J (така като гледам той се откроява със земност, заедно с хората с подобни предложения) Опел Астра, по-нова Корса, Фолксваген Поло, Пежо 206, 307 (никак не съм сигурен за тези пари)Аз ще вметна Ситроен Ксара. Защо не поразгледаш и за Mercedes A180 да кажем. Мисля, че вече за тези пари по-стар модел ще се намери. Преди 6 месеца леля си търсеше такава и се намираха за 8-9. Според мен е гречшка, че никой не спомена азиатски коли. На момиче доста би и паснало Мицубиши Колт с междинната маска. Малка, лека, икономичена и пъргава. Проблем - отзад аз не се побрах (185см). Мисля си и нещо друго, но съм почти сигурен, че за парите не може да се намери добро, а именно Мицубиши Каризма. Също като избираш кола мисли и за подръжката на същата. При една сравнително дъртичка кола от малко по-висок клас си помисли какви пари е била като нова, защото цените на частите не падат. По-добре за подобни пари по-нисък клас и по-голяма година.
    THUG
    CORE
    4
    LIFE

Мега фен Аватара на machoka
    Фабиите държат цена, много висока - като Пежата 206... не си заслужават парите втора ръка. Инак нови са конкурентни на цената си.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    шкода фабия е красота

Мега фен Аватара на machoka
    шкода фабия е красота
    вярно, че и вървят бая добре..

Цитирай Първоначално написано от machoka
    шкода фабия е красота
    вярно, че и вървят бая добре..
    Днес имах щастието да направя едно кръгче на една Фабия - купена чисто новичка. Не знам какъв двигател е, но ме залепи за седалката.

Също така добър избор според мен е и Мазда 323 (мисля, че този беше моделът, който прилича на Фиеста в купето). Кара се също толкова лесно като Пунто или Поло.

hottie
    Guest
    оо и аз вече не знам. Колко време спестявах пари за кола и сега ми е турдно да си купя
    Видях вчера едно пунто за 6000, ама не беше в добър вид. Не бързам с колата,де. Искам да я имам най-късно за лятото, а то има време.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    коя година е това пунто ???

hottie
    Guest
    коя година е това пунто ???
    2002г

SEAT имат много фабрични дефекти. А и е адски чуплива. Толедо след технически преглед и след като ми казаха, че по двигателя всичко е наред ме остави на пътя.

Фен
    Град
    Варна
    Искаш дизел?Шкода Октавия Тур 1,9TDi Евентуално някоя Фабия
    Видях предложение за Алфа 156...Като цяло Алфа и икономичност са оксиморон(а ти търсиш това), бензиновите двигатели харчат доста ... но за сметка на това вървят много...дизелите са единствения начин да имаш икономична Алфа...За съжаление много малко майстори знаят как точно се ремонтира и поддържа Алфа.
    Калпав "майстор" може да те вкара в такова приключение, че не ми се обяснява...но за сметка на тези минуси са страхотни автомобили...и няма да останеш разочарована от 156тицата ако търсиш кола от висок клас съчетана с мн пърформънс
    Е ако искаш тръпката на ускорението, бензинов над 1.6 , колкото повече, толкова по-добре, разликата в разхода при бензиновите е незначителна - средно е 12 градско / 7 извънградско.
    Но както казва 1 приятелче с Алфа....Никой не си купува Алфа за да я кара бавно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си