Сега съм с Рено Клио, но не го препоръчвам. Корав двигател (1.4 Energy), но бая слабо окачване за нашите пътища. Както каза Air J (така като гледам той се откроява със земност, заедно с хората с подобни предложения) Опел Астра, по-нова Корса, Фолксваген Поло, Пежо 206, 307 (никак не съм сигурен за тези пари)Аз ще вметна Ситроен Ксара. Защо не поразгледаш и за Mercedes A180 да кажем. Мисля, че вече за тези пари по-стар модел ще се намери. Преди 6 месеца леля си търсеше такава и се намираха за 8-9. Според мен е гречшка, че никой не спомена азиатски коли. На момиче доста би и паснало Мицубиши Колт с междинната маска. Малка, лека, икономичена и пъргава. Проблем - отзад аз не се побрах (185см). Мисля си и нещо друго, но съм почти сигурен, че за парите не може да се намери добро, а именно Мицубиши Каризма. Също като избираш кола мисли и за подръжката на същата. При една сравнително дъртичка кола от малко по-висок клас си помисли какви пари е била като нова, защото цените на частите не падат. По-добре за подобни пари по-нисък клас и по-голяма година.