- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нова кола
задължително искам да е бензинов! Дизела въобще не ми допада.
зае*ете ги тия алфи бе, момичето иска количка да си я джътка, да и е г/д икономична и с лесна подръжка![]()
а дизела си е оферта....... тук бъркаш
едно поло sdi като ти направи разход 5-6 градско ще се проклинаш с тоя бензин...
абе много ми тракат тия дизелиискам с нея да стигна и до морето това лято
![]()
Моето лично мнение е Не си купувай ИТАЛЯНСКА кола неможе народ който прави спагети и свирки да прави и коли ако е да е както се казва вземай 1 път!
Бих ти предложил W Бора много са добри както и ПАСАТ,ПОЛО тоза от W
Ауди няма да сбъркаш бащами цял живот кара само тази марка коли и е много доволен и от двигатели и от купе абе всичко само че поддръжката им е малко съпичка де да си занеш!ама си е АУДИ..други не искам да коментирам че ще се отекчиш много!
Не искам да прозвуча надуто или нещо ама много грешите бе хора!
Какви са тия опели дето предлагате!?!Ако кихна срещу тях и ще се разпаднат.
Ето няколко съвета от човек който цял живот само коли са му в главата-буквално!
Френски-НЕ .. много слаби купета,повечето са пластмасови-сериозно!
Италиански-НЕ имахме такава и си брахме много ядове..иначе малките са икономични!!!
Немски-уфф доста скъпичко но става като цяло но по старите модели че новите ги развалиха...НИКОГА НЕ КУПУВАЙ ПЪРВА ГЕНЕРАЦИЯ КОЛА БИЛО ТО НЕМСКА ИЛИ ДРУГА!!!
А сега за азиатските които вие толкова ненавиждате!
Според проучване на ADAC (немската пътна помощ) в челната тройка на най-здравите коли са:
1.Тойота
2.Хонда
3.Мазда
Според списание TOP GEAR (автомобилната библия) най-качествените автомобили са :
1.Шкода
2.Лексъс
3.Хонда
4.Мазда
5.Мини
Аз съм фен на корейските автомобили но няма да ти ги препоръчвам тъй като все още не съм притежавал такъв въпреки че съм карал и съм се возил и съм много доволен!
Моето предложение е за тези пари да си вземеш ( и мисля че това е най-добрият вариант) Мазда 626 ...не е първа генерация не е някакъв кораб .. спретната изключително здрава с доволни екстри откъм двигател няма равна!!!Просто ако ги имах твойте пари веднага си я взимах!!!Учих се да карам на 626 от 1992 година и то комби .. е тая кола все едно беше на няколко месеца!!!
Тази за която ти говоря е по-нова от 1998 нагоре даже от 2000 можеш да си купиш!
Ето ти линк
http://test-drive.automedia.bg/view/68.html
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
spored men predi vsi4ko ne bi trqbvalo da otidesh i prosto da si izberesh kola posuvetvai se s roditel ako ne si go napravila o6te de![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
е, то си е и на късмет....Първоначално написано от exploitedteen
много тъпо изказванеПървоначално написано от Initial_D
![]()
ееее ако можех да имам мини купър щях да съм на седмото небеПървоначално написано от ATAKABG
![]()
Мерси на всички за съветите. Ама общо взето вече много се объркай и не знам![]()
как няма да се объркаш като ти дават акъли хора, които нямат никаква връзка с реалността..Първоначално написано от the_hottie
![]()
Еми едно Audi A3 1600 мисля ,че ще е добре
Особености:
2(3) Врати
ABS
Airbag
Аларма
Бордови компютър
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Климатроник
Лети джанти
Металик
Серво управление
Стерео уредба
Халогенни фарове
Центр. заключване
В mobile.bg вървят по 6800 - 7000 лева...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
еми колата не е евтина придобивка..Първоначално написано от exploitedteen
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Това съм го предвидила. Работя и мога да си го позволя.Първоначално написано от exploitedteen
Иначе А3 много исках в началото, но проблема е,че са с 2 врати. Много рядко има с 4.
Ауди А3
И все пак шоферите на Audi трябва да се подкрепяме някак
проблемът ти е в частите, попитай някой, който разбира повече за да видиш за какво става въпросПървоначално написано от the_hottie
ти хубаво работиш ама едва ли можеш да подържаш такава кола
Така е , не искам цялата заплата да ми отиде в части защото имам и други разходи. Да не говорим , че не разбирам кой знае колко от коли. Просто не искам да е дизелова и да не е с 2 врати, а с 4Първоначално написано от OtherDimension
Ииии все още съм объркана![]()
Първоначално написано от exploitedteen
Невероятен автомобил! От много време съм мераклия на това шведско.![]()
много тъпо изказванеПървоначално написано от Initial_D
[/quote]
И защо да е тъпо!?!?
Защото ти имаш опел или караш такъв!?!?
Или защото се имаш за по-разбирач!?!?
Любопитно ми е да прочета какво ще напишеш!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
не ми се прави на отворен
щяли да се разпаднат
ти чуваш ли се какво говориш???
OPEL е доказана марка и такъв лешпер с тия изказвания може само да буди смях
защо според теб огромен процент от колите в България са опел, шефче?
не, не защото българите са селяци и бедни, а просто тази кола за тези пари е оптималният вариант
а виж какво пише за твоята кола, явно недоизживяна селска мечта "маздааа" :
- Некомфортно окачване, слаби къси светлини, неудобна геометрия на предпазните колани, слаби спирачки
Най-често срещани повреди
Мотор: скъсани ангренажни ремъци, преди всичко при дизела (98-99 г.) Дефектни щекери на свещите (92-97 г.)
Задвижване: неуплътнена хидравлика на съединителя, заяждащи съединители, в редки случаи дефекти в скоростите
Ауспух: скъсвания в предната част на гърнетата
Дефекти в спирачките, неравномерно износване на накладките, ръждясали или заяли ръчни спирачки
мнооо е яка![]()
сега ако обичаш си затрай..
опел е доказана марка!>?! Хахахахах лелелелел ела и го кажи това на някоя авто сбирка на Бояна да видиш как хората ще те изгледат за 2 секунди безмълвно и после ще избухнат в неистов смях!?Първоначално написано от OtherDimension
Кой си ти че ще ми казваш на мен на когото колите са първа любов от преди още да почне училище?!!?
Кой си ти питам аз!?Някой специален ли!?
Това е форум тук всички изказваме мнения!Аз си имам своето ... но някакви такива типчета като теб които само гледат да набият псевдо-правотата си на всеки потребител са меко казано смешни!
И да българина кара опел защото е беден..също както с голфа!
И защото аз за разлика от тебе не следа качестовото по това колко броя автомобили от съответната марка се карат .. а по това какво казват експертите и тези които карат такива!
А истината е следната:
От 35 марки автомобили в света опел е на 34 по качество и здравина!
Първите места са както следва според списание TOP GEAR:
1.Шкода
2.Лексъс
3.Хонда
4.Мазда
5.Мини
Според немската пътна помощ ADAC най-здравите автомобили са :
1.Тойота
2.Хонда
3.Мазда
И понеже имам информация от от българската пътна помощ .. най-често повикванията са коли с марките опел,форд и BMW!!!
Ооо и още нещо .. виждал ли си 20 годишен опел на който да не можеш да си отчупиш от калника!!>!>!???? Изобщо виждал ли си над 20 годишен опел!>?!>
Айде сега ми обори това "разбирачо"!
Абе вие нормална дискусия не можете ли да проведете?!
Initial_D
Естествено, че Опел е най-масовят автомобил в България, щото е най-евтин. Ти като можеш да си позволиш повече, карай си CLS-а. Айде сега ти ми назови кола за 2000лв, която може да те откара навсякъде, независимо от вида си, и на която частите да са по-евтини от тези на колелото ти? Еми това е - опел си е масов автомобил и достъпен за нас.
Ебати, кой са тези сериозни разбирачи от Бояна, бе?От Владая, Обеля и Долни/Горни Богров има ли? А от автоборсата в Горубляне?
Стига излагации, Опел далеч не са лоша марка. Евтини са , евтина поддръжка, ръждясват бързо, но кой го ебе? Хората не си карат ръждясалите Москвичи и Лади ли? И аз като съм виждал над 20 годишен Опел какво? Ще получа ли грамота? А ръждиви Опели съм виждал само в България. Например в Испания това никога не съм го виждал, не знам на какво се дължи (сигурно и там ги имат, но тук явлението наистина е много масово, но както отбелязах - това не може да е кой знае колко сериозен кусур, а и важи предимно за Опелите, които са произведени в миналия век и ми се вижда несериозно да се изтъква като нещо кой знае колко фрапиращо, защото авторката ако си купи Опел, той ще е произведен в 21 век).
![]()
Левски шампион але але!
авторката е "вери мъч лост"![]()
Да първа ми е. Мерси много, ще ги погледна. Имах нужда от такъв директен отговор !Първоначално написано от exploitedteen
..който ти го дадох още на първата страница.. 'Разбирачи' по колите има да слушаш цял живот около себе си
Вслушай се в съвета на хора, които са минали по тоя път преди години![]()
Знам и благодаря, за което просто вече и аз се обърках. Май ще взема да прочета темата отначало и ще си водя запискиПървоначално написано от machoka
![]()