Не искам да прозвуча надуто или нещо ама много грешите бе хора!
Какви са тия опели дето предлагате!?!Ако кихна срещу тях и ще се разпаднат.
Ето няколко съвета от човек който цял живот само коли са му в главата-буквално!
Френски-НЕ .. много слаби купета,повечето са пластмасови-сериозно!
Италиански-НЕ имахме такава и си брахме много ядове..иначе малките са икономични!!!
Немски-уфф доста скъпичко но става като цяло но по старите модели че новите ги развалиха...НИКОГА НЕ КУПУВАЙ ПЪРВА ГЕНЕРАЦИЯ КОЛА БИЛО ТО НЕМСКА ИЛИ ДРУГА!!!

А сега за азиатските които вие толкова ненавиждате!

Според проучване на ADAC (немската пътна помощ) в челната тройка на най-здравите коли са:
1.Тойота
2.Хонда
3.Мазда
Според списание TOP GEAR (автомобилната библия) най-качествените автомобили са :
1.Шкода
2.Лексъс
3.Хонда
4.Мазда
5.Мини

Аз съм фен на корейските автомобили но няма да ти ги препоръчвам тъй като все още не съм притежавал такъв въпреки че съм карал и съм се возил и съм много доволен!

Моето предложение е за тези пари да си вземеш ( и мисля че това е най-добрият вариант) Мазда 626 ...не е първа генерация не е някакъв кораб .. спретната изключително здрава с доволни екстри откъм двигател няма равна!!!Просто ако ги имах твойте пари веднага си я взимах!!!Учих се да карам на 626 от 1992 година и то комби .. е тая кола все едно беше на няколко месеца!!!
Тази за която ти говоря е по-нова от 1998 нагоре даже от 2000 можеш да си купиш!
Ето ти линк
http://test-drive.automedia.bg/view/68.html