Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
не ми се прави на отворен
щяли да се разпаднат
ти чуваш ли се какво говориш???
OPEL е доказана марка и такъв лешпер с тия изказвания може само да буди смях
защо според теб огромен процент от колите в България са опел, шефче?
не, не защото българите са селяци и бедни, а просто тази кола за тези пари е оптималният вариант
а виж какво пише за твоята кола, явно недоизживяна селска мечта "маздааа" :

- Некомфортно окачване, слаби къси светлини, неудобна геометрия на предпазните колани, слаби спирачки

Най-често срещани повреди
Мотор: скъсани ангренажни ремъци, преди всичко при дизела (98-99 г.) Дефектни щекери на свещите (92-97 г.)
Задвижване: неуплътнена хидравлика на съединителя, заяждащи съединители, в редки случаи дефекти в скоростите
Ауспух: скъсвания в предната част на гърнетата

Дефекти в спирачките, неравномерно износване на накладките, ръждясали или заяли ръчни спирачки

мнооо е яка
сега ако обичаш си затрай..
опел е доказана марка!>?! Хахахахах лелелелел ела и го кажи това на някоя авто сбирка на Бояна да видиш как хората ще те изгледат за 2 секунди безмълвно и после ще избухнат в неистов смях!?
Кой си ти че ще ми казваш на мен на когото колите са първа любов от преди още да почне училище?!!?
Кой си ти питам аз!?Някой специален ли!?
Това е форум тук всички изказваме мнения!Аз си имам своето ... но някакви такива типчета като теб които само гледат да набият псевдо-правотата си на всеки потребител са меко казано смешни!

И да българина кара опел защото е беден..също както с голфа!
И защото аз за разлика от тебе не следа качестовото по това колко броя автомобили от съответната марка се карат .. а по това какво казват експертите и тези които карат такива!
А истината е следната:
От 35 марки автомобили в света опел е на 34 по качество и здравина!
Първите места са както следва според списание TOP GEAR:
1.Шкода
2.Лексъс
3.Хонда
4.Мазда
5.Мини

Според немската пътна помощ ADAC най-здравите автомобили са :
1.Тойота
2.Хонда
3.Мазда

И понеже имам информация от от българската пътна помощ .. най-често повикванията са коли с марките опел,форд и BMW!!!

Ооо и още нещо .. виждал ли си 20 годишен опел на който да не можеш да си отчупиш от калника!!>!>!???? Изобщо виждал ли си над 20 годишен опел!>?!>

Айде сега ми обори това "разбирачо"!