.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 106

Тема: Нова кола

BMW 320 i !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Казвам ти мацко супер мн разбирам от коли,интересувам се от тях от много години и са ми бая на сърце.Знам много подробности за почти всяка марка,особено за BMW и наистина искрено ти препоръчвам този модел на BMW или 318,те са ми едни от любимите и за тия пари можеш да си намериш страшно баварче И ти препоръчвам да е на метан (за да ти е мн евтино).Вярно няма да върви толкова добре,но не ти и трябва защото си е мощно и ще вземеш да се пребиеш някъде.Ае успех и ако си земеш такава кола ще те почерпя

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    BMW 320 i !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Казвам ти мацко супер мн разбирам от коли,интересувам се от тях от много години и са ми бая на сърце.Знам много подробности за почти всяка марка,особено за BMW и наистина искрено ти препоръчвам този модел на BMW или 318,те са ми едни от любимите и за тия пари можеш да си намериш страшно баварче И ти препоръчвам да е на метан (за да ти е мн евтино).Вярно няма да върви толкова добре,но не ти и трябва защото си е мощно и ще вземеш да се пребиеш някъде.Ае успех и ако си земеш такава кола ще те почерпя
    Само тази кола не беше в списъка мерси за инфото, ще поразпитам и погледна.

hottie
    Guest
    абе не е ли малко голяма? Иначе най-новата стара BMW 320 е от 1997 на цена от 6900

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Абе вие нормална дискусия не можете ли да проведете?!

Initial_D
    Естествено, че Опел е най-масовят автомобил в България, щото е най-евтин. Ти като можеш да си позволиш повече, карай си CLS-а. Айде сега ти ми назови кола за 2000лв, която може да те откара навсякъде, независимо от вида си, и на която частите да са по-евтини от тези на колелото ти? Еми това е - опел си е масов автомобил и достъпен за нас.
    Щеше да е нормална ако той не беше нарекъл тъпо изказването ми!
    Всички опели произведени преди '95 година даже някои преди '97 гният та си е ****** ... а за 7000 е най-оферта Маздата но това според мен .. аз и казвам че няма да има никаква грижа стига да не я преметнат!Примерно да е удряна и лошо поддържана!
    А аз ако имах CLS мислиш ли че нямаше да си го сложа в подписа на снимка поне малко да се изфукам въпреки че не съм такъв човек!
    MG-X Power си е написал че има Q7 колко е вярно нз но ако го има е голям късметлия!

air_J .. аз казах НА Бояна не от Бояна! Ясно е че не разбра за какво ти говоря .. всъщност никой не разбра май!?!?
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    the_hottie, za6to ne si kupi6 kola na leasing? Nqma ni6to po-dobro ot nova kola, pri tova sega se predlagat mnogo izgodni leasingi, potursi v saitovete na razli4nite marki. Spored men leasingut e optimalniqta variant.
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Аз също съм на мнението на Initial_D, че Тойота, Хонда и Мазда са най-здравите коли. Друг е въпроса обаче, че частите им са скъпи и трудно се намират, особено на Хонда.

Аз карам Форд Фиеста. Доволна съм. Не хвърча из въздуха и не мисля, че на 20 години келеш трябва да кара кола за 50 000. За парите които си събрала обаче, най-добре наистина си вземи опел. Най-добре астра, или корса. Частите им са евтини и дори да я цапнеш някъде, няма да ти излезе солено. Колкото до голфа... аз такава кола не бих си взела никога, супер селска и комерсиална ми е, особено 2-ка и 3-ка. Много по-добър вариант е едно Поло.

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Аз също съм на мнението на Initial_D, че Тойота, Хонда и Мазда са най-здравите коли. Друг е въпроса обаче, че частите им са скъпи и трудно се намират, особено на Хонда.

Аз карам Форд Фиеста. Доволна съм. Не хвърча из въздуха и не мисля, че на 20 години келеш трябва да кара кола за 50 000. За парите които си събрала обаче, най-добре наистина си вземи опел. Най-добре астра, или корса. Частите им са евтини и дори да я цапнеш някъде, няма да ти излезе солено. Колкото до голфа... аз такава кола не бих си взела никога, супер селска и комерсиална ми е, особено 2-ка и 3-ка. Много по-добър вариант е едно Поло.
    Еххх най-после някой на моя страна!
    А иначе Полото е добра идея ... обаче ако си говорим за комерс .. астрата е нарицателна за "рейсърите" а корсата се определея като женско автомобилче както и Тиграта .. но от нея не са доволни хората!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Виж...Аз като малко по- интересуващ се.......Мързи ме да чета разбрах само че търсиш 7000 бензинка и понеже си момиче не ти трябва А6 или нещо такова.... по скоро нещо с лесна поддръжка което и най некъдърния майстор да може да поправи,да има климатик,ел стъкла да не те е срам от него и да не е грозно: Немско може да се насочиш към Опел.... Тигра за теб е мн добър вариант(аз лично мн се кефя на такива мацки с Tigri) Корсата е на абсолютно същата база Астрата е Комерс и за мен специално нее нищо особенно......Към Мерцедес БМВ И Ауди въобще не се насочвай.....може би БМВ 318,320 като по скоро 320-по спокойна кола е ...... VW: Голфара само ако ама наистина нищо не разбираш от коли ......виж Полото е др нещо,но не и ако търсиш лукс и красота :}]].......Има още много варианти но ме мързи сега...АКо искаш пиши ми на ЛС .....>А и Само Още Нещо: Най добрия вариат според мен за теб: Renault Megane COACH......Peugeot 306 може би дори 206 но внимавай там Citroen SaXO иииии Micrata може би също си струва но не толкова .......Има и още но ако искаш пиши на ЛС

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SweLlow
    Виж...Аз като малко по- интересуващ се.......Мързи ме да чета разбрах само че търсиш 7000 бензинка и понеже си момиче не ти трябва А6 или нещо такова.... по скоро нещо с лесна поддръжка което и най некъдърния майстор да може да поправи,да има климатик,ел стъкла да не те е срам от него и да не е грозно: Немско може да се насочиш към Опел.... Тигра за теб е мн добър вариант(аз лично мн се кефя на такива мацки с Tigri) Корсата е на абсолютно същата база Астрата е Комерс и за мен специално нее нищо особенно......Към Мерцедес БМВ И Ауди въобще не се насочвай.....може би БМВ 318,320 като по скоро 320-по спокойна кола е ...... VW: Голфара само ако ама наистина нищо не разбираш от коли ......виж Полото е др нещо,но не и ако търсиш лукс и красота :}]].......Има още много варианти но ме мързи сега...АКо искаш пиши ми на ЛС .....>А и Само Още Нещо: Най добрия вариат според мен за теб: Renault Megane COACH......Peugeot 306 може би дори 206 но внимавай там Citroen SaXO иииии Micrata може би също си струва но не толкова .......Има и още но ако искаш пиши на ЛС

тенк ю

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от leti_cherry
    the_hottie, za6to ne si kupi6 kola na leasing? Nqma ni6to po-dobro ot nova kola, pri tova sega se predlagat mnogo izgodni leasingi, potursi v saitovete na razli4nite marki. Spored men leasingut e optimalniqta variant.
    амии не съм се интересувала много, ама не знам..много ми се иска да платя наведнъж, защото никога нищо не се знае, докога ще имам парти, ала бала...

Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    HAhAhaha малеее как се ислагаш
    БМВ 318 било мощно.... 1.8 е мн мощно дааа.. с малко над 100 коня направо лети
    И БМВ на МЕТАН.. лелееее те бмв-тата се задръстват от газ, а ти ше го мъчиш на метан.
    По-добре карай опел на бензин, отколкото бмв на метан.. даже ще е и по-добре...
    Пак някой сбъркан батко ти е промил мозъка..

Като вчера.. гледам някакви 2 момиченца на по 15-16 започнаха да зарибяват едни батковици на по 20-22 и бяха в една опел астра хечбек... леле ама как само се подмазваха.. беше ужасно!
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

hottie
    Guest
    ооо ей с'я купу'ам BMW-то и забърсвам батковците по пътя

Цитирай Първоначално написано от Initial_D
    А иначе Полото е добра идея ... обаче ако си говорим за комерс .. астрата е нарицателна за "рейсърите" а корсата се определея като женско автомобилче както и Тиграта .. но от нея не са доволни хората!

Чувал съм, че на Тиграта жиците се окъсяват от нищото и ходовата й част е адски слаба. Не знам дали наистина е така, но допускам, че е вярно.

А защо не погледнеш Хонда Сивик - '98-ма или '99-та? Един приятел има такава и се оказа много здрав автомобил.

Цитирай Първоначално написано от GameFace

Чувал съм, че на Тиграта жиците се окъсяват от нищото и ходовата й част е адски слаба. Не знам дали наистина е така, но допускам, че е вярно.

А защо не погледнеш Хонда Сивик - '98-ма или '99-та? Един приятел има такава и се оказа много здрав автомобил.
    Виж сега при автомобил на старо над 10 години хората са си казали а то си е така.......всичко опира до късмет това за жиците не съм склонен да го приема напълно може да има такива единици но къде няма:Аз съм чувал че на А3ките понякога са им твърде слаби тампоните и двигателя хлътва надолу.........единица са но ги има ! Tigrata е Опел и е куче и освен това е корса купе........за мен е здрава кола за родните пътища,но както казах вече аз съм за Рендето

hottie
    Guest
    добре де аз гледах едно пунто от 2004г. за 6500лв. , ама ми се вижда нереално...може някъде да има уловка

...Ahahah не не е задължително може Фиатчето да си е наред още повече то е пунто те по толкова вървят,НО има един фабричен дефект и той е......FIAT . (точка) До тук Купи си ФИат да тее Яд.....имай в предвид че това фиатче ако дори съвсем малко единично нищожно проблемче да има и няма да те изезнеш от сервиза .....Пунтотата са така и изобщо Фиат са така: Евтини и мн Трошливи. Трябват ти много късмет и молитви за да попаднеш на читаво ....При тях особенно занчение има от къде е внесена....Ако е от Италия забрави просто за нея нито салон нито двигател(мърлячи са)

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Хондите са адски здрави машини, но да не ти се налага да сменяш някоя част. Аз все пак съм на мнение, че има доста коли, които могат да се вземат за 7 000. Гледай да ти е удобна, да ти харесва на външен вид, да ти върши работа и да гори малко. Ако не се чувстваш добре в собствената си кола, дори да е най-"изгодната", по-добре не си купувай нищо. Който каквото ще да ти казва, отиваш в някоя автокъща и си харесваш някоя кола. Най-добре баща ти или приятеля ти да е с теб

Пунтотата не са много чупливи, защото нямат почти нищо под капака.

А на Хонда Сивик частите й не са скъпи. Поне с такова впечатление съм останал.

Град
    Източен Бейрут , Ливан

Добро предложение! Само че частите са чифра и нз дали предлагат китайски за Хонда !?!? Те са по-евтини ... за качеството нз!

Град
    Инкогнито
    Аз си търсех кола и попаднах на тази http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topme...578&f1=details мисля че за тия пари това поло е просто перфектно. Като гледам мощноста и кубатурата данаците няма да са повече от 300лв. и трябва да харчи кум 7/100 максимум.

Град
    unknown
    ако имате нужда от изчукване, боядисване + пастиране
    ми драснете на лс
    цена по договаряне

Каквото и да вземеш за тия пари малка кола-няма да е нищо особено.
    ако ти е за едното имане си вземи Поло.Френските коли са известни с мекото си окачване,което означава,че няма да ги бъде за наще пътища.
    Ако си вземеш Пунто наистина ще трябва да призная,че понятието кола не го знаеш много добре.Возил съм се в Пунто.Самият факт,че е Фиат трябва да ти говори,че това не е кола.Какви са тия предложения за френски "коли",които правите?Френско и без проблеми нема.Полото го хвалите но кои се е возил в него?Малка кола защо държиш на4 врати?На тези отзад ще им е супер гадно ако ще и с 6 врати да е.
    аз като дойде време ще си взема купе за първа кола.Моя съвет е Тойота-Корола,Аурис,Ярис.Но нямаш толкова пари.Вектра Б също е вариант.

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от speed_net
    Каквото и да вземеш за тия пари малка кола-няма да е нищо особено.
    ако ти е за едното имане си вземи Поло.Френските коли са известни с мекото си окачване,което означава,че няма да ги бъде за наще пътища.
    Ако си вземеш Пунто наистина ще трябва да призная,че понятието кола не го знаеш много добре.Возил съм се в Пунто.Самият факт,че е Фиат трябва да ти говори,че това не е кола.Какви са тия предложения за френски "коли",които правите?Френско и без проблеми нема.Полото го хвалите но кои се е возил в него?Малка кола защо държиш на4 врати?На тези отзад ще им е супер гадно ако ще и с 6 врати да е.
    аз като дойде време ще си взема купе за първа кола.Моя съвет е Тойота-Корола,Аурис,Ярис.Но нямаш толкова пари.Вектра Б също е вариант.
    Е ти Френските коли ги изкара че за нищо ме стават, а Япоснките че са най-добрите. Фиат правят мн хубави коли. Специално за Полото братовчед ми има 1.3литрово и вози супер и харчи 5/100 смесен разход, а като се има предид, че авторката е от София там по тия задръствания средният разход скача с 40%. Просто аз мисля, че Полото е най-добрият избор за кола която да е хем икономична хем да става за пътувания.

hottie
    Guest
    вече си имам пунто като за пъва кола е супер, доволна съм продадоха ми го близки приятели. Частите се намират лесно, което за мен е голям плюс.

и все пак мерси на всички за съветите !

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    вече си имам пунто като за пъва кола е супер, доволна съм продадоха ми го близки приятели. Частите се намират лесно, което за мен е голям плюс.

и все пак мерси на всички за съветите !
    Ти гледай да не ги чупиш, колкото и лесно да се намират.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си