.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 171
    Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    FunnYboY, младите така или инъче не използват масово презервативи. Аз с гаджето си правих секс без презерватив, но не пиеше противозачатъчни. Тя настояваше да не ползваме презервативи. За болести предавани по полов път...че нали сте заедно от доста време? И двамата сме си правили тест за венерически болести и са отрицателни. Даже днес смятам пак да отида на пълни кръвни изследвания.

Презервативите дават 98% предпазване от нежелана бременност, а противозачатъчните 99,9%

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    I az da dam mnenie za hapchetata.
    Na men mi bqha izpisali Diane,zashtoto cikalat mi e neredoven i celta beshe s tqh da se normalizira.
    Pih gi edin mesec i naistina dosta napalnqh,tva go kazvam savsem seriozno.Posledni bqh zakusvala v 5 klas i ot tezi protivozachatachni takav apetit me goneshe,kakto se kazva "Valchi apetit".Ot tezi hapcheta za prav pat v jivota mi cikalat mi doide 3 meseca podred,no i za prav pat imah tolkova boleznena menstruaciq,chak se stigna do tam da povrashtam ot bolki.
    Reshih poveche da ne piq hapchetata,a i togava nqmah nito priqtel nito sexualen partnior.
    Sega imam seriozen priqtel i mislq sled kato toida v BG da otida otnovo na genikolog i se nadqvam tozi pat da mi izpishat hapcheta koito nqma da imat tolkova stranishni efekti.

Naistina v Bulgariq ne e umrql tozi mit,che ot hapchetata se nadebelqva i rastat mustaci,dori moqta maika mi se e oplakvala ot tqh.
    Sega jiveq v Germaniq i vsichkite momicheta koito poznavam priemat hapcheta i se chudqt zashto az ne vzemam.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Na men mi bqha izpisali Diane,zashtoto cikalat mi e neredoven i celta beshe s tqh da se normalizira.
    Pih gi edin mesec i naistina dosta napalnqh,tva go kazvam savsem seriozno.Posledni bqh zakusvala v 5 klas i ot tezi protivozachatachni takav apetit me goneshe,kakto se kazva "Valchi apetit".Ot tezi hapcheta za prav pat v jivota mi cikalat mi doide 3 meseca podred,no i za prav pat imah tolkova boleznena menstruaciq,chak se stigna do tam da povrashtam ot bolki.
    Reshih poveche da ne piq hapchetata,a i togava nqmah nito priqtel nito sexualen partnior.
    Sega imam seriozen priqtel i mislq sled kato toida v BG da otida otnovo na genikolog i se nadqvam tozi pat da mi izpishat hapcheta koito nqma da imat tolkova stranishni efekti.

Naistina v Bulgariq ne e umrql tozi mit,che ot hapchetata se nadebelqva i rastat mustaci,dori moqta maika mi se e oplakvala ot tqh.
    Sega jiveq v Germaniq i vsichkite momicheta koito poznavam priemat hapcheta i se chudqt zashto az ne vzemam.
    А преди да ти изпише хапчетата гинекологът направи ли ти кръвни изследвания,за да види кои са подходящи?

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie

А преди да ти изпише хапчетата гинекологът направи ли ти кръвни изследвания,за да види кои са подходящи?
    Mislq,che da,no mai ne beshe genikolog,a edna lekarka.
    No ne sam sigorna dali beshe sashtiqt period,no sigorno e bilo taka.
    Ako sa mi napravili hormonalni izsledvaniq i na bazata na tova sa mi dali hapcheta,tova da ne bi da oznachava,che za men nqma da ima podhodqshti hapcheta?

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie

Mislq,che da,no mai ne beshe genikolog,a edna lekarka.
    No ne sam sigorna dali beshe sashtiqt period,no sigorno e bilo taka.
    Ako sa mi napravili hormonalni izsledvaniq i na bazata na tova sa mi dali hapcheta,tova da ne bi da oznachava,che za men nqma da ima podhodqshti hapcheta?
    Ами не разбирам много,де но има тооолкова много видове хапчета с различна доза хормони, че все може да има такива,които да ти паснат. Или също може би и лепенките да са ОК.
    Просто ми беше интересно, защото в България рядко взимат кръв за това и е много тъпо. За пръв път попаднах на лекарка,която да настоява да ми направи кръвни изследвания. Предишните ми гинеколкози само ми казаха - пий това. И дотам.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    На мен също не са ми правили. Само останови заболяването и ми каза, че с нормалните няма да стане, а ми трябват по-силни, но и все п ак подходящо за младо момиче. Каза ми сега Линдинет 30, пък след година вече ще видим какво ще правим. Но странични ефекти освен напълняването нямам Така че за щастие при мен е нацелил...
    Но и според мен трябва да си се правят изследванията, особено ако при момичето няма проблем и просто така лекарят казва да се пият тези, с фирмата, с която е комбина.

Ами и според мен е хубаво да се пият пториво зачатъчни , но момичета на по 14-15-15 някак не върви , защото като цяло не е хубаво да се тъпчеш от малка с хапчета , а да не говоря . че трябва да се ходи на гинеколог пероодично и когаот трябва да се правят паузи , а повечето момичета не са запзоанти из цяло с този метод на контрацепция.Аз бих пила хапчета , но най рано след като навършва 16 години и хормоните и цикъла ми се нормализират малко повече...

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Отказват да пият противозачатъчни , щото от тях им растат мустаци и брада
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Еми братле....истината е че искат да банкрутираме от тия презервативи....с тая инфрация
    Entombed For live

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Entombed
    Еми братле....истината е че искат да банкрутираме от тия презервативи....с тая инфрация
    те вено са супер скъпи аз ако я карах на презервативи... ако са по 2.50 -3лв да се бях гръмнала. 7 x 3 = 21 само за една седмица минимум да давам по 21лв при положение, че хапчетата са ми толкова за 1 месец !! даже са по-евтини ...18лв

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    WaKo, мон шер, на мен противозачатъчните ми повлияха ужасно! Основното е, че изгубих всякакво желание за секс (в опаковчицата на ясмин това е посочено като възможен страничен ефект).

Да не говорим, че комбинацията противочатъчни, ранна първа менструация (дойде ми в 3 клас) и цигари (дъня минимум кутия на ден) много често води до рак. И защо да си тъпча организма с хормони, при положение, че има презервативи?
    В такива случаи се прави нова консултация с лекар и нови хапчета А това за цигарите и хапчетата го написах, но не е ли това една прекрасна причина да откажеш цигарите

Аз цигарите ще ги спра за 9 месеца, когато ще се налага и евентуално още 2-3, докато кърмя. През останалото време ще си пуша. Това не подлежи на обсъждане. Точка.

И смених хапчетата - и двата вида лекар ми ги предписа.

И, айде, драги мъже, когато вие започнете да се друсате хормони, пак ще си говорим, окей?

Собственост на Canis_Dirus

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Могат да се лепнат на много места, то си пише къде не е хубаво на упътването. На гърдите помня, че не беше хубаво. Най-често си ги лепват на плешката или в дясно, ляво от пъпа. 3 лепенки са, като всяка седмица сменяш лепенката и не трябва да се поставя на точно същото място, за да действа. На третата се прави пауза логично Идва си менструацията и наново. Казват, че и при купане в басейн не пада, ама аз лично бих се притесняваал постоянно.

Цената не я помня, ама беше от рода на 20- 20 и нещо лв. А за размера не са големи.

Не съм виждала, майка ми ми беше разказвала за дъщерята на нейна приятелка, така че за размерите не знам Ама напиши в гуугъл "хормонални лепенки" или "хормонални пластири" и ще ти излезне инфо
    4х4 см са!

Иначе аз ги пия много години, редовно ходя да ми следят яйчниците и като намалеят ги спирам за някой и друг цикъл. Пия ги заради кисти, но вече полвам и основната им функция. Последният път, когато ги спрях, за 3 месеца качих 5 кила и все още се мъча с тях. При неякои момичета това вляе и в такъв аспект-след като ги спрат, напълняват. със същия режим......5 кила отгоре, а преди тава 3 години не мърдах от теглото си.
    Много съм доволна, знам кога ще ми дойде, знам колко ще бъде, знам колко ме и боли...изобщо комфортът е на 6.
    Иначе пия въпросните Дшиане 35, които вземам от аптеката за 11 и 34, а сестра ми пие Логест за 9 и 98 лева!

zatlutqh 4 kg ot kakto gi vzemam!!!!!!!!!ms mn pove4e nikvi protivoza4atu4ni!!!!!!!!!I lekar mi gi predpisa!!!!!!!!!!!

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Могат да се лепнат на много места, то си пише къде не е хубаво на упътването. На гърдите помня, че не беше хубаво. Най-често си ги лепват на плешката или в дясно, ляво от пъпа. 3 лепенки са, като всяка седмица сменяш лепенката и не трябва да се поставя на точно същото място, за да действа. На третата се прави пауза логично Идва си менструацията и наново. Казват, че и при купане в басейн не пада, ама аз лично бих се притесняваал постоянно.

Цената не я помня, ама беше от рода на 20- 20 и нещо лв. А за размера не са големи.

Не съм виждала, майка ми ми беше разказвала за дъщерята на нейна приятелка, така че за размерите не знам Ама напиши в гуугъл "хормонални лепенки" или "хормонални пластири" и ще ти излезне инфо
    4х4 см са!

Иначе аз ги пия много години, редовно ходя да ми следят яйчниците и като намалеят ги спирам за някой и друг цикъл. Пия ги заради кисти, но вече полвам и основната им функция. Последният път, когато ги спрях, за 3 месеца качих 5 кила и все още се мъча с тях. При неякои момичета това вляе и в такъв аспект-след като ги спрат, напълняват. със същия режим......5 кила отгоре, а преди тава 3 години не мърдах от теглото си.
    Много съм доволна, знам кога ще ми дойде, знам колко ще бъде, знам колко ме и боли...изобщо комфортът е на 6.
    Иначе пия въпросните Дшиане 35, които вземам от аптеката за 11 и 34, а сестра ми пие Логест за 9 и 98 лева!
    много евтин е станал този логест, на времето като го пиех струваше 20лв

mislq 4e trqbva da sme po umni i da sprem da vqrvame na mitovete! ma aide de ... qvno po-ve4eto predpo4itat aborta pred dobrata kontracepcia?! as li4no polzvam protivoza4atu4ni i se 4ustvam mn dobre! po-leki periodi, po zdrava koja, i nikakvo pritesnenie otnosno sexa. pri malko jeni se nabludavat efekti kato napulnqvane i zamaivane, no i te mogat da se izbegnat kato se opitat dr po podhodq6ti hap4eta!

hottie
    Guest
    И не ми казвайте, че е вредно при положение, че се бутате с ЕСКАПЕЛЕ, което е МНОГО по-лошо

Между другото и аз съм се чудила защо момичетата не искат? Смисъл по - разпространените неща са си пълни митове, нито ще станеш космат като горила, нито ще заприличаш на слон о.О или пък подобни простотии... тоест може и да стане, но само ако пиеш някъв прототип на тия първите хапчета от преди около 40 години о.О
    Иначе и аз не пия де , но все пак мисля да взема да почна, само че трябва да надмогна мързела си и да отида на лекар, което е всъщност трудната част...

Град
    *in a pink dream*
    zashoto sa vredni !
    chveshkoto e tqlo e slojna sistema
    ako vzemem samo jenskiq cikyl i nachina na funkcionirane na polojata sistema,mojem da se ubedim kolko podatliva e na vliqnie i kolko lesno se uvrejda

vsqkakvi hormonalni dobavni vredqt
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Всичко е строго индивидуално.
    Аз например надебелях и се окосмих доста от Диане35.А и ми навредиха на стомаха -сега пия лекарства за това,лекарят ми каза ,че е от това.
    Освен това няма как цял живот да пише-токсични са.
    В крайна сметка спермата си е ваша и е ВАША работа да ни пазите.Защото аз сама не мога да се забременя.
    Освен това хапчетата повишават риска от рак на гърдата.Но пък намалят риска от рак на яйчника.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Хах, явно моите са най-евтини. Ама си ги купувам от две по-евтини аптеки и ми зилизат 8,60-90. На Линдинет съм от по-силните т.е. 30.

Хах, а тия, които над мен твърдяха, че били само митове, явно не сте прочели темата и да видите, че това, което говорят по рекламите и това, което всъщност става са две коренно различни неща.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    И, айде, драги мъже, когато вие започнете да се друсате хормони, пак ще си говорим, окей?
    Направо вазектомийка.

А Wako,помисли си пак колко са надеждни хапчетата и колко са безопасни за приятелката ти.
    На майка ми косата и се изправи преди 3-4г,като ме видя да пия Диане35 и не,защото били вредни,ами защото точно такива е пила,когато съм била зачената.

Сега пък сестра ми ги пие(тя е по-голяма де) и има адския главобол,заради който пък и изписаха крем за ръце(!) с хормони.
    Тъй че да ми твърдиш колко са безопасни за женския организъм ми звучи все едно да знаеш какво е да те болят яйчниците и/ли гърдите преди цикъл.

Виж,обаче,лепенките са друга бира.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

[quote="ABSOLUT`me"][b]Сега пък сестра ми ги пие(тя е по-голяма де) и има адския главобол,заради който пък и изписаха крем за ръце(!) с хормони.
    [quote] hahahahahahhaa... tova e qko... pomaga li?

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от Bolt_f
    hahahahahahhaa... tova e qko... pomaga li?
    Абе не знам,аз съм свикнала да го си пускам през ушите,когато се оплаква(щото все за нещо мрънка)
    Иначе уж да..ама не смея да я доближавам след оная серия на Др Хаус,където децата на един пич,който се мажеше с крем с хормони,мутираха
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

hottie
    Guest
    Май в Япония има противозачатъчни за мъже

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PILE-666
    Всичко е строго индивидуално.
    Аз например надебелях и се окосмих доста от Диане35.А и ми навредиха на стомаха -сега пия лекарства за това,лекарят ми каза ,че е от това.
    Освен това няма как цял живот да пише-токсични са.
    В крайна сметка спермата си е ваша и е ВАША работа да ни пазите.Защото аз сама не мога да се забременя.
    Освен това хапчетата повишават риска от рак на гърдата.Но пък намалят риска от рак на яйчника.
    Това е много глупаво да кажеш, че спермата си е тяхна. Ами като си е тяхна няма да правиш секс бе момиче! Знаеш ли колко други дупки може да си намери..колкото и грубо да звучи.

Отностно това колко са вредни хапчетата много зависи - ето , че на някои момичета ги предписват поради медецински причини !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си