.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 171
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Всъщност аз съм привикнала вече към Диането и вече не ми правят впечатление. Ама с Логест ми беше по-добре. В смисъл, че ми бяха леки и се чувствах още по-комфортно....
    А противозачанъчните лепинки са абсолютно същата работа. Все е хормони. Важното е, че хормоните, които са в хапчетата са толкова, колкото са необхидими за жената. А и до сега не се е празинл в мен(само 1 път), ама не съм забременяла от Диане. По принцип каквото и да ползваме, прибягвам и до прекъснат полов акт. За-по-сигурно, че всичко става.

Re: Защо момичетата не искат да взимат противозачатъчни?

Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Значи това ми е въпроса? Защо в България момичетата, пък и жените отказват толкова упорито да ползват противозачатъчни хапчета? Толкова ли не се научиха, че тези прословути митове и легенди са за хапчетата от преди 30-40 години, които нямат нищо общо със сегашните. Да не говорим, че вече има и лепенки, които сменяш веднъж на седмица, така че отпада и ангажимента от всекидневното пиене на хапчетата. Просто пиша тая тема, защото се чудя защо толкова упорито се избягва този начин за контрацепция, който освен това решава и много други проблеми. Естествено имам предвид основно момичета/жени, които водят редовен полов живот и такъв начин на предпазване е смислен.
    +1
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

Ами да ,тяхна си е.Защото риска от хапчетата си е за мен.
    Наистина понякога ги изписват за лечение,но там нещата за други.На мен точно за това ми изписаха и Диане,но всеки случай преди него нямах косми по лицето.
    Вероятно не се случва на всеки да им разбере нежеланите ефекти,но все пак си е риск.Затова без неща от сорта -момичетата да си ги пият ,за да може на тях да им е кеф.
    И пак казвам -не можеш да ги пиеш вечно-така или иначе ще стигнеш до другите методи.

Мега фен
    Град
    SF
    Ама тука мъжете сте ми супер смешни.. На всеки му се ще да го мушне без гума и айде мацките сме виновни, 4е не пием противоза4атъ4ни, за да ви направим кефа..
    И това, дето го приказвате, 4е хап4етата били много по-добри, нямало страни4ни ефекти и вси4ко били разни остарели митове... айде моля ви се! Вси4ко е толкова индивидуално, а и става въпрос за хормони.
    Имам приятелки, които са на хап4ета... Едната запо4наха да й растат мустаци и косми по гърдите.. Другата надебеля зна4ително. За такива по-леки страни4ни ефекти като главоболие, раздразнителност, отпадналост изобщо няма да говоря. И най-лошото - казват, 4е като цяло им се губи сякакво желание за секс..
    И това са хора, които ли4но познавам и които наблюдавам непрекъснато. Така 4е ако си мислите, 4е ще седна да вярвам пове4е на рекламите, а не на това, което ми е пред о4ите.. жестоко се лъжете.
    Аз ли4но за себе си съм си решила, 4е противоза4атъ4ни не взимам по никакъв повод и заради никого. А сексът с постоянен партньор и без това го правя без гума, така 4е...

Робинята на Quench

hottie
    Guest
    Много по-готино е без гума.
    Иначе ДИАНЕ 35 се предписва точно и против окосмяване. Ако имаш косми, PILE-666, не мисля, че е от диането

Ами как да си го обясня тогава ,че за 3 месеца прием и ми поникнаха косми,лекарката каза-не може,продължих да го пия близо година.Поне цикълът се оправи,но проблемът с комите си стои.
    Освен това синтетичния прогестерон може да предизвика окосмяване.И не са мо противозачатъчните могат.Една моя роднина сега й стимулират овулацията и също се окосми.
    Хормоните не са шега работа!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ами от 2 месеца ги пия и качих 3 килограма като се има предвид че като почнах да ги взимам нарочно реших да ям по-малко и да наблегна на плодове и зеленчуци защото знаех че има риск да напълнея а така и така не съм от най-слабите Освен това не знам защо но мн трудно свършвам а преди нямах никакъв проблеми и определено нямам толкова голямо желание за секс... Въпреки това не мисля да ги спирам защото ми се струват доста по-сигурни а и мисля че просто организма ми не е свикнал още и нещата ще се нормализират след месец-два.
    В Германия повечето родители завеждат дъщерите си на гинеколог да им изпише противозачатъчни като навършат 14 (по закон им е разрешено да правят секс след 14) за да са сигурни че момичетата няма да забременеят.

Цитирай Първоначално написано от PILE-666
    Една моя роднина сега й стимулират овулацията и също се окосми.
    Не мога да свържа стимулиране на овулацията с ОХК
    Както и да е ...
    Това е най-надеждният метод против забременяване след въздържанието от секс и вазектомията(която всъщност чак няколко месеца след операцията влиза в действие и отначало пак има риск)
    Хормоналното съдържание на новото поколение анти-бебе хапчета е много по-ниско от тези преди 20 години(когато майките ни са дебелеели,пиейки)
    Сега обикновено се слагат заместители на хормоните,които трябва,и то в по-ниско съдържание,но за сметка на това има ефект. Личен опит Нито съм се окосмила,дори напротив-космите ми растат по-бавно Пъпките ми изчезнаха до една,цикълът ми е редовен до минутката,имам си желание за секс...всичко си ми е наред Предпочитам това пред болката и дискомфорта от секс с презерватив или рисков акт без никакви предпазни средства

hottie
    Guest
    Ами аз пък за 4 години не съм качила кила, не са ми поникнали косми, желанието ми за секс не е намаляло. Само хубави неща мога да кажа.

Много хубаво.
    Добре е все пак ,че рядко се появяват тези ефекти.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Ами аз пък за 4 години не съм качила кила, не са ми поникнали косми, желанието ми за секс не е намаляло. Само хубави неща мога да кажа.
    И аз редовно мия от около 3-4 години и съм така. Явно изводът е-не ги пийте като сте по на 15-16, а малко по-късно. И все пак ги съобразете с килограмите си. Не може да тежиш 45 кила и да си на Диане, както и да си 60 кила и да си на Логест.....
    Аз също съм от доволните-и до оргазъм стигам(с презерватив ми е по-лесно, но съм правила секс на хапчета и с презерватив и пак свършвам лесно), правя секс и без това не особено често, но все 2-3 пъти седмично с желание за моого повече, но с липса на възможности за това. За килограмите вече казах-спрях ги за пауза и надебелях 5 кг за 3 месеца. Сега пак си върнах старите клограми, ама глади и движение му е майката, окосмяването ми е на нормалните за 1 жена места в нормални граници...Не мисля, че е повече отколкото преди 5 години. И изобщо-доволна съм!

hottie
    Guest
    Кремче ние сме от късметлийките

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    И не ми казвайте, че е вредно при положение, че се бутате с ЕСКАПЕЛЕ, което е МНОГО по-лошо
    +10

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    И все пак ги съобразете с килограмите си. Не може да тежиш 45 кила и да си на Диане, както и да си 60 кила и да си на Логест.....
    Бтв аз питах гинеколога си преди да ми изпише хапчета дали килограмите имат някакво значение и той се почна да се смее и ми вика "Тва в България ли ти го казаха? Леле какво още ще чуят ушите ми!"... Пък и гинеколога ми в БГ не ме е питал за килограми... Сега със сестра ми пием и двете Ясмин а имаме доста голяма разлика в килограмите и и двете не сме забелязали други нежелани ефекти освен напълняването(мисля че нежеланието ми за секс може да се дължи и на друго за това само качването на килца броя към страничните ефекти).

Град
    Свищов
    Ами ако си над 60 кг трябва вече към средно дозираните да се ориантираш. Над 65 кг 1 Логест например, който е ниско дозиран не дава сигурност 100%(приблизително), а около 80%. А да не говорим ако си 70 и нагоре. Процентите падат. Като сигурен белег за това, че хапчетата не са съобразени с килограмите е кръвотечението между менструалното кървене. Налице ли е-няма достатъчно хормони. Не ми го е казвал гинеколог-чела съм го, но има резон в подобно изказване. Все пак за всеки килограм месо ти трябват още десетки хиляди километра кръвоносни съдове. за да достигне до яйчника ти през целия този път малкото хормони по пътя ще се позагубят.....

Град
    Германия
    Ами ако си над 60 кг трябва вече към средно дозираните да се ориантираш. Над 65 кг 1 Логест например, който е ниско дозиран не дава сигурност 100%(приблизително), а около 80%. А да не говорим ако си 70 и нагоре. Процентите падат. Като сигурен белег за това, че хапчетата не са съобразени с килограмите е кръвотечението между менструалното кървене. Налице ли е-няма достатъчно хормони. Не ми го е казвал гинеколог-чела съм го, но има резон в подобно изказване. Все пак за всеки килограм месо ти трябват още десетки хиляди километра кръвоносни съдове. за да достигне до яйчника ти през целия този път малкото хормони по пътя ще се позагубят.....
    Да и на мен ми звучи логично и за това питах гинеколога и му казах колко кила съм и той каза че няма значение... А бтв сега си прочетох поста пак и искам да уточня че гинеколога ми е следвал в България и си говорим на български и не е някой расист просто му бях казвала че съм ходила при друг лекар в БГ и за това така реагира не че има нещо против България

Град
    Свищов
    Факт е, че кака ми, която е около 60-те с Логест кървя и между менструациите първите 2-3 месеца.

Град
    Германия
    Факт е, че кака ми, която е около 60-те с Логест кървя и между менструациите първите 2-3 месеца.
    При нас беше обратно.Уж сестра ми е по-малко кила от мен пък кървя а аз не... Не знам...Явно си зависи от организма.Иначе като беше обяснявала и преди че килограмите имат значение ми звучеше логично(и още ми звучи де) но лекар до сега не ми го е потвърдил...

Град
    Свищов
    Може да са и повечко хормените. А и не вярвам да тежиш над 65.....

Град
    Германия
    Може да са и повечко хормените. А и не вярвам да тежиш над 65.....
    Malko nad 65 sum a sestra mi e 55 S okolo 15cm sum po-visoka.

Град
    Свищов
    Еми, не знам......абе щам няма бебче, споко. А след някоя друга година се консултирай за средно дозирани ОК.

Голям фен
    Ей, тука ще ме изядете. Половината надъхани феминистки четат по диагонал и направо пишат. Като съм задавал въпроса имах предвид защо повече момичета не се възползват от удобството и сигурността на хапчетата, когато са с постоянен партньор като основно визирах това, че една голяма маса в такъв случай така или иначе го правят без презерватив и после треперят или направо си забременяват, а за удоволствието от сигурния секс без презерватив- мисля, че е взаимно, така че не виждам нищо лошо в това

hottie
    Guest
    прав си WaKo

Аз не съм феминситка и не чета между редовете.
    Факт е ,че си е друго секса на хапчета-по-спокоен си .

НО никой не коментира факта ,че не могат да се визмта вечено.Ок,5 години сме на хапчета,после какво правим????Спирала-не понася на всеки,презервативите се късат,прекъснат акт-кофти.............

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    Значи ще ти кажа само едно-една съученичка пие противозачатъчни,от което цикълът и стана адси нередовен-понякога три месеца не идва,друг път за едни и идва два пъти.Един ден в училище припадна и лекарката каза,че хапчетата не й понасят,пък ти си говори квото искаш.А къв е порблемът поне веднъж в живота мъжете да не мислят само за себе си и да ползват презервативи?
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си