Какво означава да ти "нормализира" менструацията, та тя при повечето си е в границите на нормалното 28+-7 дена. Това е което прави организма и не е нормалното да му кажеш точно кога да идва менструацията. Яйцеклетките стават лениви и неслучайно се правят паузи на 1 година, дали тогава са толкова полезни???

Пия противозачатъчни, защото имам проблеми и при мен тнрябва да се нормализират нещата. Да, така или иначе щях да почна до една година и без това да пия, защото се оказа че другите контрацептиви ми вредят на здравето, но това решение щях да си го взема, въпреки това че си знам, че колкото и да ги хвалят по презентациите на Ясмин, за здрав организъм не е най-доброто решение.

Качих 3 килограма, въпреки че вече навкякъде казват, че не се качвало, защото не задържали вода. Но това не е болка за умиране.

А плюсовете са ясни, много по-спокоен секс /въпреки че досега не е свършвал в мен, всеки месец обърквам нещо с хапчетата, а и ме е страх, защото стане ли нещо, аборт може и да не мога да направя.../.
Менструцията ми определено вече не я усещам, а преди беше ужааасно болезнена и такам Определено съм си много доволна от тях