Цитирай Първоначално написано от shadow4e
Могат да се лепнат на много места, то си пише къде не е хубаво на упътването. На гърдите помня, че не беше хубаво. Най-често си ги лепват на плешката или в дясно, ляво от пъпа. 3 лепенки са, като всяка седмица сменяш лепенката и не трябва да се поставя на точно същото място, за да действа. На третата се прави пауза логично Идва си менструацията и наново. Казват, че и при купане в басейн не пада, ама аз лично бих се притесняваал постоянно.

Цената не я помня, ама беше от рода на 20- 20 и нещо лв. А за размера не са големи.

Не съм виждала, майка ми ми беше разказвала за дъщерята на нейна приятелка, така че за размерите не знам Ама напиши в гуугъл "хормонални лепенки" или "хормонални пластири" и ще ти излезне инфо
4х4 см са!

Иначе аз ги пия много години, редовно ходя да ми следят яйчниците и като намалеят ги спирам за някой и друг цикъл. Пия ги заради кисти, но вече полвам и основната им функция. Последният път, когато ги спрях, за 3 месеца качих 5 кила и все още се мъча с тях. При неякои момичета това вляе и в такъв аспект-след като ги спрат, напълняват. със същия режим......5 кила отгоре, а преди тава 3 години не мърдах от теглото си.
Много съм доволна, знам кога ще ми дойде, знам колко ще бъде, знам колко ме и боли...изобщо комфортът е на 6.
Иначе пия въпросните Дшиане 35, които вземам от аптеката за 11 и 34, а сестра ми пие Логест за 9 и 98 лева!