Цитирай Първоначално написано от white_chik
Значи ще ти кажа само едно-една съученичка пие противозачатъчни,от което цикълът и стана адси нередовен-понякога три месеца не идва,друг път за едни и идва два пъти.Един ден в училище припадна и лекарката каза,че хапчетата не й понасят,пък ти си говори квото искаш.А къв е порблемът поне веднъж в живота мъжете да не мислят само за себе си и да ползват презервативи?
Ето още една, която не чете, а направо се афектира и пише каквото си знае. Мила, а си направи труда да прочетеш какво съм писал няколко поста преди това и направо пиши. Тука работата е много повече за момичетата, отколкото за момчетата - те да знаят, че са предпазени и да са спокойни. Някъде да си видяла нещо против презервативите да съм написал? Знаеш ли защо презервативите много често не са удобни - защото трябва да ги има. А не всеки път са подръка и тогава много често се кара така и после тука теми, ама бременна ли съм, ама дали може от 1 сперматозоид да се забременее. Било й лошо, била припаднала - ми да иде на лекар той да прецени какво да прави, а не като патка да взима докато пукне. Ти може и с вскякви други лекарства да се тъпчеш докато припаднеш, но това не означава, че лекарствата са лоши. Да не говорим колко са неграмотни и безотговорни една огромна част от лекарите и просто изписват лекарства е така без изобщо да се замислят. Така че, ако някое лекарство не ви понася се сърдете много повече на лекаря си, отколкото на лекарството.
P.S. Сестра ми взима вече от около 11-12 години и се чувства много добре. Даже ми е казвала, че като ги спре се чувства по-зле