- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо момичетата не искат да взимат противозачатъчни?
Ето още една, която не чете, а направо се афектира и пише каквото си знае. Мила, а си направи труда да прочетеш какво съм писал няколко поста преди това и направо пиши. Тука работата е много повече за момичетата, отколкото за момчетата - те да знаят, че са предпазени и да са спокойни. Някъде да си видяла нещо против презервативите да съм написал? Знаеш ли защо презервативите много често не са удобни - защото трябва да ги има. А не всеки път са подръка и тогава много често се кара така и после тука теми, ама бременна ли съм, ама дали може от 1 сперматозоид да се забременее. Било й лошо, била припаднала - ми да иде на лекар той да прецени какво да прави, а не като патка да взима докато пукне. Ти може и с вскякви други лекарства да се тъпчеш докато припаднеш, но това не означава, че лекарствата са лоши. Да не говорим колко са неграмотни и безотговорни една огромна част от лекарите и просто изписват лекарства е така без изобщо да се замислят. Така че, ако някое лекарство не ви понася се сърдете много повече на лекаря си, отколкото на лекарството.Първоначално написано от white_chik
P.S. Сестра ми взима вече от около 11-12 години и се чувства много добре. Даже ми е казвала, че като ги спре се чувства по-зле