- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали е станало нещо
Здравейте знам че има доста такива теми но съм малко притеснен и искам да съм сигурен дали приятелката ми е бременна. Значи стана така че преди да свърша точно си изкарах оная работа така да го кажаи презерватива се беше скъсал (странно е че несъм усетил кога) и беше сигурно 2-3 сек. преди да свърша. Попитах 1 приятел тои каза че има някаква опасност и да и зема хапче (анти бебе). Несъм мн сигурен дали несъм се изпуснал малко в нея ама съм 95% сигурен че несъм. После си ми го докара на уста и сичко беше ОК след това какво да направа да и дам ли хапчето и да се притеснявам ли?!
![]()
Кръсти го Петко/ Петка ... на петте процента несигурност![]()
Е щом си сигурен , че не си свършвал как ще е бременна.
Не се забременява така лесно...
Ako si svurshil posle i si siguren , che ne si se praznil nqma da se pritesnqvash. Uspokoi q.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Чувал сам че 30% от спрермата ... излиза преди да осетиш че свършваш. Така че може да и дадеш хапче анти бебе ... за всеки случеи![]()
"Във всеки звяр се крие капка милост.Във мен я няма-значи звяр не сам"
+1Първоначално написано от icheto
ок дадох и го мога ли да съм сигурен че ще подейства?![]()
![]()
яко ми е притеснено
trqbva da si napalno siguren 4e ne e bremenna ina4e riskuva6 da provali6 jivota si
не само нейния.. А как да съм напълно сигурен. Тя каза че ще си направи тест 4 дена след секса. Така пишело на опаковката. Правихме секс в понеделник около 12 демек треа го напраи утре около 12 нали ? ;( на хапчето мога ли да имам доверие
Първоначално написано от gavro64eto
Kak shte si provali jivota be momiche?
Е как не да роди или аборт на 15 а някой може ли да ми каже как точно се праи аборта ? как го проват там..
Първоначално написано от Shlapi
Pravqt go s edni takiva kleshti taka shte i gi zabiqt v tapata mutra,che belkim i doide akala v glavata.
Abe momche ti ne si li religiozen?Znaesh li,che tva da abortirash e grqh pred Gospod?
I kakvo ? Dai da rodim na 15 6toto bilo grqh pred boga i ne trqbva da se pravi pfff . Molq te nedei da se izlaga6 taka.Първоначално написано от hooliganka89
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Az se izlagam?Za tova,che imam nqkakvi principi i nqkakav moral.Първоначално написано от b0b1_7urb070
Kato ne e gotova da si poeme posledstviqta da ne pravi sex i bez tova 100 pati kazah,che ne e normalno ot takava ranna vazrast da se pravi sex.
Ne e moq rabota da abortira,ako iska i ot nqkoi most da se hvarli,prosto sam protiv aborta i nai-veche sam protiv tova da se pravi sex tolkova rano.
Ne mislete,che edin abort shte reshi vsichko,kato vsqko neshto i toi si ima posledtsviq koito ne sa blagopoluchni.
![]()
![]()
![]()
пък аз си мислех, че тя трябва да абортира не той![]()
![]()
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Първоначално написано от alice sw
Koi i kade e kazal,che TOI trqbva da abortira?Vijdash li se izobshto kakvo pishesh?Tolkova e blizko do mozaka,che tq shte abortira ne toi,no ako go nqmash tova veche e problem.
Аз също съм против абортите, но в някой случай просто се НАЛАГА аборт. И невиждаш ли че момчето е написало че са ползвали презерватив. Какво повече от това искаш ? Момичето е пило и някви хапчета там и няма да се стига до аборт(предполагам).
ПС: Съвсем хипотетично ако беше на 15 бременна и единствения начин да се отървеш от бебето е аборт би ли го направила ?
Първоначално написано от b0b1_7urb070
Ne moga da otgovoq na vaprosa ti,zashtoto dokato ne mi doide do glavata ne moga da se postavi v situaciqta.
Naistina na 15 edvali shte moje nqkoi da se spravi s dete(makar,che cigankite uspqvat).
Az sam na 18 i ako sega zabremeneq ne mislq da abortiram,dori momcheto za koeto mislq da se jenq da me zareje.
Ако е бременна Теглиш и шута казваш че ти изневерява и си намираш друга![]()
Entombed For live
Ако хапчето е изпито до 72 часа след половия акт сигурнустта му е над 99% Не се шашкай толкова! Само внимавай повече!С моя приятел доста сме патили..пила съм такива хапчета 3 4 пъти и после почнахме по-вече да внимаваме просто
От време на време си го вади и проверявай да не се изхлузил или скъсал презерватива случайно и готово
Ако му се е случило нещо слагаш нов и нямаш грижи
![]()
ами няма и 10 часа и изпи хапчето дано наистина да няма нищо защото в момента съм под ебати напрежението немога да живея с тази мисъл. Направо издивявам