znachi predi mesec trugnah s edno momche..toi s 4 god po-golqm ot men..otnachalo..bqhme frs.na kafe a u izleznahme ..nqkolko puti.(makar i da ne se pozn ot mn vreme.)i sled dulgo vreme pochanhme da hodim..i taka stana mesec..ne sum vlubena v nego..no prosto mi haresva s nego..kefi me..nz kfo me privlicha u nego ..no prosto nqma obesnenie..i min den po tela me popita dali priemam vruzkata ni na serioz.az ne mu otg nishto..samo go popitah toi kfo misli po vapr. i toi kaza che misli serz.i che mu haresva s men ..no nehsto me prietsn i i nz kfo da mu kaja..sluchva se taka che nqkoi dni izobshto ne mi zvunii..i ponqkoga se durji studeno..nzz..ne moga da si obesnq(ne bqhme se vidqli 1 sedm..i kato go vidqh ..beshe raztr.i se durjeshe studeno. Popitah kfo mu e...i toi kaza che neshto ne e bil dobre..nz na kfo se dulji tfa veche)..i nz kak da mu otg..kajete mi vie neshto..???kfo trqbva da napravq..iskam da sum s nego..no prosto me e strah che shte me narani..i che ako kaja..che go priemam..strah me e che shte me razocharova... :S