- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля!!!-трябва HELP!!
Здравейте,казвам се Пешко, от Пловдив съм и съм на 14г.Направих тази тема,не за да ми се подигравате (както повечето от вас ще направят) а за да ми помогнете.Както казах съм на 14г. и проблема е че не съм се целувал НИКОГА-според мен това не е нормално.Споделете някаква "тайна" как да приластя някоя, и също така-ако нещо се обърка на първата ми целувка има ли вероятност да 'намразя' целувнето!Благодаря!![]()
както е казал ..@#45%..
-колкото повече,толкова повече
Spored men fakta, che si si go vkaral kato fix ideq moje da ti pomogne celuvkata da stane edno ot lubimite ti neshta. Pri men beshe taka. Pochti 2 godini bqh obseben kato maluk kak da se celuvam i nakraq mi ostana kato nai-silnata strast. Tui, che nqma da se shashkash. Nameri podhodqshtoto momiche, koeto kato mu vidish samo ustnite i ezika i da podludqvash i napravi purvta si celuvka nai-hubava.![]()
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
pich spoko az sam na 15 i oshte nesum q namril no dano ti imash kusmet :P
..Отидете на диско/парти напийте се, намерете една девойка също в толкова приятно състояние и се почвайте...
The Spark
не напразно хората са казали,че за всеки влак си има пътници и ... като му дойде времетоняма от какво да се притесняваш и мен лично много ме съмнява да намразиш по някакъв начин целуването.не се притеснявай,защото като дойде времето със секса ... тогава може и нервни кризи да получаваш.успех
![]()
Ако имаш по-голям Брат или Братовчед поискаи савет от тях.
"Във всеки звяр се крие капка милост.Във мен я няма-значи звяр не сам"
Спокойно, Пешко, целуването няма да го намразиш (преди да се ожениш), а за първата целувка няма какво да се объркаВъобще не е чак толкова голяма философия колкото си мислиш
И на мен ми беше притеснено как става работата... аз така и не разбрах как става
Не мисля, че на човек му идва от вътре, но просто се справя със ситуацията, пък и не е нужно още на първата целувка да се натискаш с момичето и да вкарваш много много езика
А как да накараш някоя мацка... Има много начини... примерно да си "откраднеш" целувка... нз измисли си някакъв и успех
![]()
за всичко си има време познавам и по големи от теб който не са се целували
Пак онази лудата в мойто огледало видях,
как гримира болката и те пуска в своя свят....
ако моиш хвани се с някое момиче на бас за една целувка и гледаи да спечелиш басаи си готов
![]()
"Във всеки звяр се крие капка милост.Във мен я няма-значи звяр не сам"
Споко бе пич, всяко нещо с времето си... !Първоначално написано от X-MasteR
Аз да не ти казвам моите години на първата целувка, щото...![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
of nai6 ko shti kaja na4i porazgledai foruma ima 1000000000 takiva temi!
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ще видя какво мога да направя относно целуването!Благодаря на VS.![]()
както е казал ..@#45%..
И кое не е нормалното...ти пък сега искаш целият кеф от първата целувка да ти отиде на вятъраНедей да се набутваш при някоя просто ей така да отбиеш номера. Хвани си гадже и готово
![]()
nqma da puska6 ezika o6te 6te q is4aka6 tq purva sled tva ti ama faidata ot tova e da i pokaje6 4e q obi4a6 ina4e e mn mn qko za mene na nqkoi moje da ne im haresa ama az se nau4ih nakarah q da si zeme duvka i i q zeh ot ustata s celuvka i stana rabotata
Не виждам кво срамно има .....първата ми целувка (нормална с език )беше на 14 ( и 9-10 месеца ) , демек почети 15 и кво ...... Няма от какво да се притесняваш !
А за да не го намразиш ... просто я направи с човека с който ще ти е наистина приятно и ще го желаеш ...а не просто за да го направиш !!!!
Ае успех !
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Няма нищо срамно ! Аз за пръв път се целувах на 14 г и месец...А дори и да се провалиш няма да намразиш целувките гарантирам ти го ! И при мен беше почти пълен провал , но въпреки това ми хареса и псоел жадувах за още и още целувки.
дано!!!![]()
както е казал ..@#45%..
ииии-така благодаря на всички който ми помогнаха да го преодолея тоз проблем.пак благодаря!![]()
както е казал ..@#45%..