- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо първо не се погледнеме, а после да ....................
Лол ти голям материалист стана ? И какво като имаш имоти , от къде знаеш че аз нямам ? Аз пък мога да ти кажа че съм спал с повече момичета от колкото ти имаш косми на главата и имам по дълга пишка. И какво като имаш няколко ухажорки ? Аз като имам пет пъти по толкова кво ? Виж 1 съвет. Тъпо е да си мерим пишките във форум защото след малко ще ни нарекат комплексари, а и въобще е тъпо разбираш ли ? И мога да ти кажа че жените на твоята възраст гледат доста материалното защото мислят за семейство и гледат на мъжа като на потенциален баща. А ако той няма достатъчно кинти за да издържа едно такова е загубен. Трябваше вече да си го научил и то отдавна...Колкото и да ги проверяваш ще получаваш 1 и същи резултати. Не можем да ги обвиним, в правото са си...Само, че не ти си тоя дето ще определя кои за какво става и това, че можеш да закараш една жена до някъде си не те прави с нещо повече от мене. Може и да имаш кола, но аз имам имоти, имам акции, и съм много по заможен от тебе. Понякога благодаря на бога, че това не е видимо, защото така пресявам кои жени биха били с мене заради материалнита ми придобивки а заради самия мане, характера отношението ми към тях. Може и да имам вид на човек отхвърлен, но имам няколко ухажорки, с които бих могъл да съм и с едната май ще съм в скоро време.
Prochetoh pochti cqlata tema,samo tam kadeto sekarash s Alabalaportokala ne prochetoh vsichko,zashtoto napravo ochite pochnaha da me bolqt.
Iskam da izkaja mnenieto si.
Sled kato gledam kak reagirash na postovete na Vamp i na Alabalaportokala mislq,che celiqt ti post e edna laja i tova ne e nai-loshoto da izlajesh nas tineidjarite,a po-loshto e,che sam se lajesh.
Mislq,che imash mnogo kompleksi-toi koi li nqma...I az imam i ne me e sram da go priznaq,a teb mai te e.
Qvno si bil autsaider v uchilishte i tova mnogo e povliqlo na izgrajdaneto ti kato lichnost i to ne v polojitelna posoka.
Btw Alabalaportokala e prav za finansovite vazmojnosti,che jenite na tvoqta vazrast tarsqt edin po-zamojen chovek.Az sam 18 i me interesuvat parite na momchetata,ne zashtoto sam maetialistka,a zashtoto kakav maj si,ako ne mojesh da platish smetkata na edna jena?!Pri vsqka edna vrazka tova e neshto normalno,jenata da bade po-slaba ot maja vav vsqko edno otnoshenie.
I tam kadeto sporite s Alabalaposrtokala koi kakva kola ima kakvi imoti i investicii...I nie v detskata gadina taka sporihme na koi roditelite sa po-zamojni i koe semeistvo kakva kola kara,vsichko tova e mnogo detinsko.
Abe kato cqlo iskam da kaja,che naistina si ozloben kam jivota i kam horata koito go obitavat i,che celiqt ti post e edna laja,izobshto ne si se promenil,no qvno ti se iska da go napravish.
Искам да ти кажа че г-н Вамп е един от малкото хора които ме кефят в тоя форум. Много правилно ти го тръшна в очите момчето. Противоречието е при тебе , защото първия ти пост е обратно пропорционален на останалите постове и най вече на тоя който ми писа на лична...Само ми е чудно дали Господин Vamp, има какво да добави в своя защита по темата или ще си затрае, защото както ясно личи противоречи на самия себе си и сам се оплете в собствените си калчища.
Първоначално написано от Vladi81
Знаеш ли брат прав си. От последното съм на 100% съгласен. Прав си за всичко. Приемам критиката. Преди всичко искам да се извиня за гневната лична. Просто влияние на краткотраен афект. Успя, както готината мацка навремето, да ми посипеш сол в раната и да ме жигнеш по уязвимите места. Съжалявам за тона и езика. Само искам да те помоля, обаче до колкото знам е невъзможно, да ми изтриеш имейла или ако държиш да го има да го напишеш без ет. @ Не за нещо друго, ами заради спамовете. Дали има начин?
да тъпо е наистина. Предлагам да престанем.Първоначално написано от Alabalaportokala
И с право.Първоначално написано от Alabalaportokala
Така е, точно това исках и аз да кажа в поста си.Първоначално написано от Alabalaportokala
Така е, съгласен на 100%. Ама и жената ако няма желание да работи и само му харчи парите наляво и надясно пак е загубен.Първоначално написано от Alabalaportokala
За щастие аз си имам достатъчно кинти, живея с над хиляда лева на месец, и когато се появи жена за която смятам, че си заслужава, че има качества и е достойна и не търси единствено добрата инвестиция, ща ги споделя с нея, или не може и да й ги дам всичките.Първоначално написано от Alabalaportokala
Това беше и посланието на постът ми.Първоначално написано от Alabalaportokala
За щастие на новата ми работа няма да мога да ползвам нета за такива цели. Смятам вече да престана да пиша какъв комплексар съм и колко съм смотан, и неспособен да сваля която и да е жена и т.н. Извинете, че ви занимавах с моите глупости. Искренно съжалявам, че пуснах тази тема изобщо вече.
Алабала лятото ще идвам към Бургас и ще ти пиша на лична преди това. Идвам с добри намерения. Можем да изпием по една бира, да поседим на 200 метровия кей и да си поговорим за живота. И махни емайла ми от там моля те!!!
!!!!!Първоначално написано от hooliganka89
До сега за твое сведение почти винаги аз съм плащал сметките по заведенията не само когато съм бе. с жена, но и когато сме били компания и ми е било весело и съм бил на кеф.
А ако си мислиш, че някои цял живот ще върви след тебе и ще ти плаща сметките и ще разчиташ на някои друг, един ден ще се окажеш много излъгана.
Що некои трябва да ти плаща сметките ма овчице тъпа? Ти да не си саката и нетрудоспособна, та не можеш да работиш и да изкаваш пари и да си плащаш поне някои неща? Ходи искарай поне един лев през живота си и после предявяваи да ти плащат сметките.
По нагоре съм го написал. Нямам липса на пари, занимавам се с едни от най-скъпите спортове ски и тенис, ходя където си поискам в България или чужбина, и сигурно имотно и финансово кешово съм по-добре от мъжете около теб, дето ти плащат сметките, ама не ги питаш, пък и те не помнят на колко кредита са.
Драйфа ми се от мацки като тебе.
Вече мисля да престана да пиша. Тоя форум SUXX
Tapa ovchica shte vikash na onazi koqto te e izsrala na tozi svqt.Първоначално написано от vladi81
V parviqt si post spome kak ne si platil smetkata na edno momiche i ne si i dal pari za taxi.Ima edno neshto po-losho ot beden maj i tova e stisnat maj.Ti opredeleno mnogo si protivorechish i fakta,che me narichash tapa i trudovo nesposobna me izkarva izvan relsi.
Otnachalo kazvashe,che nqmash pari sega pak si frashkan s pari,no kato te gledam kakav si galfon kolkoto i pari da imash kel faida ot tqh.
I ti nedei bera grijata koi kolko kredita ima,gledai sebe si drugite kakvo te interesuvat?Neshto mnogo zlobeesh,a obvinqvash debelata jena,che bila zlobarka i ti ne ostavash po-nazad.
I aide mnogo ti zdrave i naistina e po-dobre da spresh da pishesh v foruma,zashtoto 1.si malko dartichak za tuk i 2.tuk ima dostatachno zlobari,ti si izlishen.
Oще началото на май заминавам за Слънчев Бряг. Там ме търси...Алабала лятото ще идвам към Бургас и ще ти пиша на лична преди това. Идвам с добри намерения. Можем да изпием по една бира, да поседим на 200 метровия кей и да си поговорим за живота. И махни емайла ми от там моля те!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Макар ,че супер дълго си го написал го прочетох с интерес.Определено изводите до които си достигнал са си така .Всеки човек ги знае тия неща но просто не ги е приел като истина и се прави на нещо по-различно.Искам обаче да ти кажа ,че според мен ще си паснеш с колежката дето е 100 килограма и е 1.60!![]()
Както винаги съм съгласен с теб,това исках и аз напиша ама с много приказки го казах и леко агресивно,посочих своя пример,за да си направи изводите,което е напълно безпредметно.Първоначално написано от Alabalaportokala
Мога само да добавя за автора(Владо81)...
Пич,според мен,ти си се пречупил психически,пускаш темата,казвам си мнението ти се заяждаш.Изреди много неща,които не съм правил,но скоро ще направя,аз същи изредих такива неща,но ти никога няма да ги направиш,защото си изпуснал момента или ще трябва да наваксваш.И аз като бях от тези,които ги ебаваха в даскало,но всичко се промени още в 10 и 11 клас беше съвсем друго.Не съм ходил толкова много на дискотеки и не съм чукал всяка срещната.ПРавиш грешката да говориш все едно,че ме познаваш,аз не те познавам лично,но съм се чувствал като теб.Аз не пиша за авторитет тук,понеже попита,пиша за да върви разговора.Ако за едни съм пич,за други съм нещастник,това мен не ме грее,защото тези хора не ги познавам,те мен също.Тук аз съм просто един никнейм
Ще ти го кажа пак,толкова си пречупен,че самия факт,че не си си купил кола,въпреки,че имаш парите,а си ходил къде ли не(ако е вярно),говори,че ти не се уважаваш,подтискаш чувствата си и винаги ти трябва смелост да направиш нещо просто.Снощи докато седях с едно красиво момиче,умна и секси за пореден път се убедих,че те не ценят приятеля в един мъж,а мъжа,харесват увереността,сексапилът,агр есията(не винаги в прекия смисъл),един мъж трябва да доминира и да е победител,не да се влачи като червей и да се оплаква.Не създаваш тръпка!
А когато душата ти е празна,а ума ти пълен с глупости и всичките пари на света няма да те направят щастлив,ако ще и на Марс да отидеш и Бентли да си купиш!Всичко е в сърцето и ума ти,ДА,аз успях да постигна някои от целите,сега успях и да видя верния път в живота,който досега трудно намирах или се връщах.Кой ми е пречил?Аз съм си пречил,че се връзвах на всички глупости и глупаци,сега съм свободен психически и съм щастлив.Ако някога се беше постарал за момиче,щеше да разбереш интересния факт,че какъвто си в леглото,такъв си и в живота и че най-якия секс е когато си истинския човек който си и не ти се налага да се преструваш.Фройд това май също го беше казал,щом ще го цитирамеВ този живот ти си избираш колко близко да бъдат хората до теб и как да се отнасят с теб.Примираш ли се-ти си част от пейзажа и се изпаряваш с времето.Дали ще цъкаш и ще псуваш хората със скъпи коли и яхти или ще си богат,но сам и нещастен,едно и също е.Душата не е в материалния свят,когато душата ти в мъртва и тялото ти умира
Е пич,докато ти седиш тук и се самосъжаляваш,цивриш пред хлапетата,аз съм легенда там където живея,децата ме познават и ме поздравяват,щом ще си говорим за нуждата от внимание.
Докато седиш и пишеш куп редове,аз излизам по работа след малко,да работата ми е трудна,рискована и гадна,но пък човек като теб никога нямаше да се справи с нея,това е разликата между мен и теб.Че на теб не ти стиска да си купиш кола,а аз съм широко скроен,че когато имам,винаги черпя,защото обичам хората които са с мен,искам те да са щастливи и да се чувстват добре,а ти си стиснат.
Благодаря ти,когато четох всичко това си спомних,защо не искам да бъда тъжен смотаняк и прецакан тип,а искам да съм секси,готин и преуспялЦенностната ти система е прецакана,бъди победител,не загубеняк,без значение каквто коства!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
С почти всичко казано в темата ти съм съгласна, освен с момента, в който момичетата търсели 'оня с колата' или че етикета изисквал ти да платиш сметките на мадамата, с която си бил излязъл и да се качиш в таксито с нея и т.н. Това е криворазбрана представа за отношенията между хората. Опитваме се да налагаме 'старовремски' представи в 'новото време'. Ако за тогава е било нормално да се прави така, жените от своя страна са се държали като 'дами' и наистина са заслужили някой да се държи по-специално с тях. А в наши дни... куцо, кьораво, сакато от женски пол изисква всеки, с когото излезе, да се държи като 'джентълмен' от 19век. И то точно заради това, което си казал и ти... защото не гледат себе си, а изискват от другите. В днешно време важи в сила максимата, "Изискванията на другите обратнопропорционално на уважението им към теб." Или изискват от теб, манипулирайките... и без капка уважение, или те уважават без да искат нищо. Е, 2рия момент е по-рядко срещан.
Жалко е, че за толкова години не си попаднал на някоя стойностна жена, която да няма високо развита интуиция към материалните блага.
Но както пеят Д2 в една тяхна песен "И на твоята улица ще изгрее слънце."![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ne pro4etoh cqlata tema , ama g/d razbrah za kfo stava duma ! Ne 4etoh i vsi4ki komentari , samo nqkoi na vamp i te mi bqha dostatu4ni za da si napravq nqkoi izvodi ! Edin ot tqh e , 4e vamp i na 30 da stane p[ak 6te e glupak i mrusnik ! Brao , pi4 !![]()
![]()
![]()
'бах мааму, прочетох го! Като цяло е доста смислено, обаче не е като за "широката аудитория" тук. Повечето дори няма да си направят труда да го прочетат... такива размисли се пазят за най - скъпите хора или поне за тези, за които ни пука. Искам само да вметна, че не всички хора, неумеещи да се справят с живота и с лай... му се озлобяват. А донякъде за мен т'ва е по - добрият вариант. 'щото разбираш ли ти ще правиш хубуу на отсрещния, ама той пак ш' си те цака с топла бира и ти па' си в застой. В момента съм преебана от всяка една страна: семейство, приятели, гадже... Всички ме преебаха и ме изоставиха по някакъв начин. Далеч съм от мисълта да злобея или да завиждам на някой за нещо. Но всъщност тези хора - злобните и завистливите, те прогресират! А това е тъжно...
Влади, издишаш, като парцалена топка, драги.
Двамата младежи те подхванаха и ти моментално поддаде.
От разкаяният и помъдрял младеж ти се превърна в разгневено хлапе, което забрави и собствените си съвети към иначе "глупавите" тинейджъри.
Да бъдем смирени, да бъдем правдиви, да погледнем гредата в собственото си око... всичко изхвърча през прозореца за секунди.
Не искам да те съдя по някакви думи в някакъв си сайт за някакви си проблеми - те и без друго вече го направиха. И все пак всички видяха, че си една примадона. Нито си се излекувал от озлоблението си, нито си поумнял от първия ден, в който си решил, че правиш история.
Най-лошото е, че след два дни никой няма да помни тези твои записки, а ти ще лежиш и ще се чудиш къде си сбъркал отново, осъзнавайки, че си направил още една мечешка услуга на света, като си споделил с него колко още имаш да учиш.
А за жените не можеш да грешиш повече. Мислиш си, че търсят материалното, а при теб те го издирват, защото не си им предложил нищо друго. Не е нужно и да съм експерт, за да разбера, че ти липсва всякакво самоуважение и увереност - все ключови фактори за привличането на една жена/момиче. Станал си на (колко) двадесет и шест и още се държиш, като дете, което не получава скъпата играчка от магазина, защото мама не изкарва достатъчно пари. Ама този път не мама е виновна, а май и жените, като цяло не са. Сещаш ли се на къде бия?
Изгубих около тридесет минути в изчитане на твоите мисли, като предполагах, че накрая ще съм с една идея по-обогатен в житейско естество. Е, обогатих се, като за пореден път се убедих, че света се върти в една посока, и че хората НЕ СЕ променят.
Послепис
Благодаря на Портокала и Вамп за разконспирацията. Хубаво е, че има гадове, като вас.
He who runs with aggression walks with no dignity
о боже!
по ника ти виждам че си с 6 години по-голям от мен (аз съм 87ми набор)
кво да ти кажа господине, ти си същото жалко и озлобено човече каквото си бил и преди - държиш се троснато на всички писали в темата ти, противоречиш си толкова много - на първата страница се изкарваш най-големия загубеняк (щото да не платиш сметката на момиче на първа среща си е простотия каквото и да казваш) тва че си нямал кола, хубаво не всеки има, ама че не си я изпратил до тях с таксито поне и после се чудиш що те режат. ми как няма, та ти си бил на моите години сега сигурно а изобщо не знаеш как да се държиш с момиче, кой знае какъв си смотан)... после се озлобяваш на жените хаха, супер глупаво и детско- грешката си е в теб, не в тях!
после изби малко комплекси на втора страница - колко много пари печелиш, колко места си видял по света, колко те уважавали хората... ако беше така нямаше да пишеш тъпи самосъжалителни теми с които си мислиш че ще ти олекне... утре пак ще си си същия мухльо самозалъгал се за един ден че не е такъв смотан
а и щом изкарваш толкова много пари що не си купиш кола, за човек на 27 е доста странно да няма кола? аз имам, прави си сметка (като искам да ти кажа че отдавна не разчитам на баща си, майка ми почина много отдавна, и живея отделно...) ти сигурно още с родителите си живееш, пък после що жените (даже и 17-18 пикли) те отрязват, еми как няма, момичетата и жените харесват самостоятелни мъже, такива които могат да се грижат сами за себе си и за тях, такива които работят над себе си (махни си шкембето там дето си писал... най малкото е грозно, освен ако не си милионер и не искаш да покажеш благополучие с него де), абе такива дето се оправят сами в живота - тва е много важно качество, което мога да кажа че притежавам, а ти за съжаление изобщо не!
съжалявам ама това е истината, за годините си си много зле!
сега направи ми анализ на поста параграф по параграф ако искаш за да ми докажеш колко не съм прав...
стягай се че няма време бе!
Iskreno me zaintriguva napisanoto.Kogato jiveem v edin svqt,v koito vseki gleda sobstvenite si i nteresi,tu nqkoi se natrapva na drug,tu kato rusokosata si misli,4e e mnogo velik,odumva drugite bez da pogledne kakvo predstavlqva samiqt toi ili prosto se okazva izostaven zaradi glupostta si.Bravo za posta!
нз защо толкова се карате, искам само 1 да кажа: страшно много уважавам хората направили грешки и се поучили, защото е доста трудно да приемеш че си сбъркал, всички грешим, но малко го разбираме![]()
@Vamp, Alabalaprotokala, hooliganka89, kifla, Crafter, azlisum вижте ми подписа!!!
![]()
На останалите Благодаря!
Ей пич,виж сега,аз не съм чак толкова гаден колкото претендирам,колкото и да искам не мога да изкореня доброто от сърцето си,това е истината.Ако питаш защо съм такъв-живота ме е направил такъв.Портокала ми е приятелче от форума,не го познавам лично,но мога да кажа със сигурност,че е много готин човек,пич,ще успее в живота защото разчита на себе си и не му пука за нищо и никой.Така се върви напред!Истината е ,че всички са лицемери,просто някои се преструват,че не са такива,а те са най-злите и долни хора.Погледни влади81,гнус ме е от хора като него,тия които са такива злобари,че се радват на чуждото нещастие защото нямат собствен живот.Ако те са добрите,по-добре аз да съм лош!В реалния живот плюя върху такива злобари!Скапани примадони както каза!Има пари,на 27 години няма кола,щот е скапана примадона и не му стиска да си купи,няма кураж,не е решителен,ще се чуди още не знам колко години и накрая ще се прецака.Жените...Ми те не харесват такива путъовци,това го разбрах с много теми които пуснах в раздел любов,жените не харесват добрите момчета,не харесват ревлъовци.Искат силен и стабилен мъж до себе си,да е с характер пък ако ще и грозен да е.Аз бях станал мъж-кукла и се държах като такъв.Сега пак съм си боксъора,пак съм си пича,думата ми на 2 не става,даже мога да се сдобря с приятелката си ако поискам,въпреки че скъсахме преди месеци.И кой е победителят накрая?Първоначално написано от Crafter
Мисля,че съм аз,защото след депресиите,които ме караха да си тегля ножа,сега съм по-силен от всякога,по-готин и по-уважаван,по-обогатен.За съжаление,не и по-свестен!Но може би свестни хора няма,само се преструват.А злобарите като влади81,човече теб не те мразя,съжалявам те,защото ти си един 27 годишен неосъзнат келеш,който в момент на слабост също пробва да се изгавриш с мен и да се кефиш на нещастието ми.Знай само,че на оня свят никой не си е взел парите,така,че по-добре си ги давай за курвите да те лъжат,че те обичат,защото живота ти е празен като Големия канъон!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
А? Това ли била причината да си толкова тъп ?Първоначално написано от vamp
Силно ме притеснява фактът, че 5 човека пишат по темата, а другите пишат, че не са я прочели.
Към другите 5 човека: И аз не съм чел темата. Така или иначе никой не я чете, направете си чат конференцийка и се изяснете!
Значи келеш,няма логика до обиждаш непознати,по-успели,по-готини,по-начетени и хора с по-богат опит от твоя.Това,че сега тука и си пиша простотийките и личните драми в тоя форум,да не те подвежда,че на улицата не стъпвам по вратовете на разни отворени копеленца като тебПървоначално написано от jugulator
![]()
А такива като влади81,"човеколюбиви" убийци на всичко човешко и злобари съм ги гледал много![]()
Защо първо не си оправим заглавието,а после да.....
ох направо ме заболяха очите да чета ..амм не можах да разбера целта на този роман..все пак секи си има гледна точка ени живеят добре други зле това е живота ...![]()
![]()
![]()
за пръф път през живота си чета толкова много и на сичкото отгоре ми беше интересно браво![]()
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!
da be naprao go pro4etoh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()