- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не е лесно да обичаш...Моля за съвет :(
Значи преди 2 години и полвина се запознах с 1 момче...Супер много го харесах (като нещо повече),а с течение на времето с него се зближихме много и станахме най-добри приятели..Моя проблем е,че аз меко казано съм влюбена в него..Тоест обичам го,а съшност от 1 ме е страх така да се нарече..Ако му призная абсолютно всичко може и да ме отблъсне и да си прецакаме приятелството,а ако не може би ще извадя късмет..В последните месеци обаче май нещо се променя в него,преди почти винаги аз се сещах за него и го карах почти секи път да излизаме и тн,а сега той ме кара на кафе и на разходки,а и преди няколко седмици в дискотеката някак си дойде при мен и замалкo не ме налази (и не го приемам приятелски настроено) ...Незнам кфо да правя моля ви помагаите![]()
Ем най-добре му разкрий чуствата си.
Така като гледам какво си написала виждам че нещо го дърпа към теб..(и това не е само приятелство).
Мисля,че ако му признаеш,ще има резултат..не трябва да криеш любовта си,защото можеш да си изпуснеш шанса..))
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Поговори с него ... кажи му как стоят нещата при теб ... явно и той има чувства ... И аз така с един приятел като са запознахме много си допаднахме,харесахме се и двамата,ама от срам и притеснение да не си развалим приятелството,ако другия няма чувства - си пропуснахме шанса.И скоро си говорихме и аз му признах,че съм го харесвала.После и той на мен ... но вече беше късно,защото сме много близки като брат и сестра,а и гаджето ми е най - добрият му приятел.Абее общо взето - кажи му,за д ане си пропилееш шанса и ти като мен!!!Успех! :P
Първоначално написано от Vin Diesel
![]()
Животът е адът описан в Библията!
samoubii se
Първоначално написано от Riot
признай си 4увствата-каквото и да стане нищо не губиш защото така или ина4е не можеш просто да си мъл4иш.![]()
емии според мен е най-добре да му кажеш вси4ко...винаги има риск!,то4но това е сладкото на признанието
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
soulja_girl4e скъпа няма6 място тука ми се струвакато ти е на мерак се фърли от некъде да не си разваляме мнението
и да не те срамя ся колко си soulja 6ото рапар4ето май не си ти хахуаххуахуха anyway... Мерси много на си4ките които давате съвети..Златни сте ей
![]()
![]()
![]()
neshtastno^vliubena
Супер фен
Местожителство: na edno mqsto
Пуснато на: Нед Апр 27, 2008 5:05 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
емии според мен е най-добре да му кажеш вси4ко...винаги има риск!,то4но това е сладкото на признанието
![]()
![]()
![]()
Nqma da izgubi6 kato priznae6 4uvstvata si,moje samo da izgubi6 kato gi podtiska6 .Kaji mu taka 6te ti olekne i na teb,pyk kakvoto 6te da stava..No spored men i toi ne e bezrazli4en kam teb.Uspeh!
Nikoga ne gubish, kogato pokazvash chuvstvata si, gubish, kogato gi podtiskash![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от fuck_me_pls
+1 ............И до авторката смени си снимката в подписа .. тя просто е огромна ... и модовете ще ти направят забележка![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Окей хорица много мерси днеска ще видим кфо ще станеБлагодаря ви на всичките
![]()
![]()
[quote="fuck_me_pls"]Ем най-добре му разкрий чуствата си.
[quote]
http://s4.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=15668
nai dobre si razkrii 4ustvata i az napravih sa6tata gre6ka da gi paza no nakraq gi razkrih i se sam happy(: