- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо първо не се погледнеме, а после да ....................
Пич, начина на живот които описваш е кучешки. И какво живял си ден за ден, нямал си стремежи, перспективи и интереси. Постигнал ли си нещо смислено в живота си? Мога да ти кажа, че помярите пред блока са по-щастливи от тебе.Първоначално написано от vamp
Мога да те уверя, че аз не съм озлобен, даже често получавам похвали от околните, че имам позитивно излъчване и отношение, което понякога си признавам, че е маска. Не мисля, че съм нещастен. Имам що годе изградена ценностна система /за разлика от тебе/. Всъщност знаеш ли, че според един американски писател Дейл Карнеги, нищо не е нещастно или щастливо. Самата мисъл и нагласа за него го прави такова. Имам доста неща и интересни хобита на които да се радвам. Четейки писанията ти по-скоро стигам до извода, че ти определяш себе си като нещастник. Не се обиждай, нищо лично. Да отхвърлен съм понякога, но имам няколко верни приятели на които знам, че винаги мога да разчитам. Всеки малко или много е отхвърлен, точно заради това написах и горните редове. Това, че ме оприличаваш с грозната ми и дебела колежка, го приемам като лична обида и не се съгласявам. Може да имаме някои общи черти, но поне не злобея по хората и се старая да не им досаждам. Впрочем гледам широко на света.
До втория абзац пиша за други работи, не специално за мен, това е по-надолу към края на темата. Ако си беше направила труда да прочетеш цялата тема можеше да твърдиш подобни неща, както и можеше да си направиш някои изводи. Някои от грешките се допускат на твоите, години и някои за съжаление са необратими. А целта та темата съм я написал с големи букви малко под втория абзац. Не ти е стигнало търпението явно. Ако искаш да не се затормозяваш просто прочети финалните реплики от девети ред отдолу-нагоре и няма смисъл да четеш цялата тема.Първоначално написано от soulja_girl4e
Успех!
@5Stars! Благодаря Ти за подкрепата Деяне!!! Оценявам го!!!