влади81,пишеш глупости!
И аз някога учех,взимах стипендии,нямах наказания,но не бях щастлив,не се отнасяха добре с мен,нито съучениците,нито семейството,нито даскалите,нито съседите.А бях нормално момче,обаче не си изживях тинейджърските години както трябва.Ти си учил,аз съм правел планове за бъдещето.Заблуждавай се,но с нищо не си по-добър от мен.Не си изпитал чувството да спечелиш момичето което ти е пленило сърцето,да бъдеш с тия лъскавите мадами,защото те харесват,че си агресивен мъжкар.Аз човече никога не ходех с маска,когато излъчването ми е било положително винаги е било от сърце и си е личало.Аз не съм получавал голи похвали и лицемерие,нито състрадание,боготворяха ме някои хора-приятелката ми,приятелите ми,започнаха да ме уважават тези които някога са се гаврили с мен,извинявали са ми се без причина,аз съм прощавал,не съм се гаврел с тях.Когато нямаше какво да правя,спирах колата в квартала,сядах на някоя пейка със стари приятели,а всички те ми се кефеха и завиждаха,играех футбол с хлапетата с оригиналните си дрехи и не ми пукаше.Бях пич,бях се трудил за парите си,бях си ги изкарал,харчеш ги защото бяха мои.
А ти сега какво правиш,седиш и се обясняваш пред хлапетиите за живота.Не си видял много от живота,не и от хубавата му страна,пич.
Ти си една машина и си озлобен,аз никога не съм се гаврал с подчинените си,били са ми приятели и съм пиел с тях,правел съм им услуги,дори и да не са заслужавали.Колкото и да ме мрази някой,винаги ще се сети да каже нещо добро за мен,за теб така ли е?
Дори родителите ми ме уважават,които някога искаха да ме направят парцал.Уважението не се учи в университет,не се купува с пари,не ти се пада от тотото,то се печели.Дори и сега се гордея със себе си,макар,че съм обикновено момче,на моменти много тъжен и нещастен,но това е животът.А ти изобщо имаш ли живот или сърцето ти,вече служи само за да движи кръвта в тялото ти?Защото в моето сърце има чувства,има стари приятели,стари гаджета,имам много спомени,доста от тях добри,това се промени при мен.Вече омразата не е на преден план,има и любов,макар сега да съм сам,без истинските верни приятели от едно време и без момичето на мечтите ми.Всички те са близо до мен,но аз съм далеч от тях,защото съм бил твърде искрен и добър с тях,а те с мен не винаги.А да бъде гадняр всеки може.Бил съм и гадняр и то от най-гадните,от тия които като погледнеш и гледаш в земята,защото имаш чувство,че убиват в поглед.Видял съм и много по-гадни от мен,такива от които дори и на мен ми пука.За да си гадняр се иска да имаш стил и да нямаш какво да губиш,да е празна душата ти .Да си умрял психически преди физическата смърт.Аз сега съм по-жив от всякога,това ме прави раним,но пък се радвам истински на всеки хубав миг,а преди не можех,така както ти сега не можеш.И самия факт,че пиша всички тези неща,значи все пак ,че имам някакъв морал за разлика от теб,провокира ме да напиша всичко това,защото винаги съм мразел хората като теб,тия гадните скрити злобари,бомбите със закъснител или тези които афишират колко са противни и са над всички.Не се издигаш сам,това не е ВС ТЕЛЕШОП да се рекламираш,тук те издига авторитета ти и хорското уважение!Аз съм уважаван човек!Ти такъв ли си?Или си този който хвалят и после му се присмиват зад гърба,помисли си откровено и когато видиш,че съм прав се поправи!Успех в живота ти желая!Вече си на 27,време ти е за жена и деца,дори приятелка нямаш!