- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо първо не се погледнеме, а после да ....................
Явно си чела много между редовете. Във филма ставаше въпрос за мъж на около 56 с жена на около 30. Нищо лошо и нередно няма. Добре, че не си чела по-надолу, че разправях как като бях на 23 се опитвах да свалям една на 15. Е не, че стана, но с това май си печеля място между шамарите.Първоначално написано от Magic_Girl
@ Vamp
Отново не съм изцяло съгласен с тебе. Преди всичко искам да кажа, че запазвам уважението и добрия тон въпреки всичко. Все пак сме културни хора и смятам, че можем да спорим и да се разберем цивилизовано.
Защо не разлистиш някои други постове и да видиш какви работи се пишат. На фона на тях не смятам, че са глупости. Просто реших да напиша нещо по-различно, ама явно не се прие много.Първоначално написано от vamp
И какви трябваше да бъдат те?? Дрога, секс, купони.. Много си изпуснал.Първоначално написано от vamp
Това вече е въпрос на ценностна система драги, каквато спомена самият Ти в предишният ти пост, че си нямал тогава. Моите уважения. Знаеш ли, аз пък през ученическите си години бях от тия дето все ги ебаваха, но издържах на напора, не се поддадох. Изградих се като личност. Въпреки, че не се разбирах с голяма част от съучениците си не съжалявам за нищо и това което научих ми е от полза и до днес.
Хм, я разкажи нещо повече за тези планове? Успя ли да ги реализираш поне от части? До къде стигна??Първоначално написано от vamp
Не съм и казвал, че съм. Просто ти се опитваш да покажеш, че си с много повече от мен, така ми се струва. Не се заблуждавам.Първоначално написано от vamp
Да. А ти изпитал ли си? С тия лъскавите мадами какво си говориш обикновено? В какво се изразява мъжкарството ти? Обясни, че не разбирам. Аз съм чувал, че жените предпочитат любов нежност. Ще цитирам Фройд, които казва, че корена на агресивното поведение е в сексуалната незадоволеност и вътрешни афекти. Нищо лично, просто цитат.Първоначално написано от vamp
Е тука вече съм съгласен с тебе. От опит мога да ти кажа, че парите горят, да девалвират. И аз сега се сещам как преди спестявах и накрая инфлацията ми изяде част от спестяванията. Сега вече си купувам каквото си поискам, и когато си поискам. Не му мисля изобщо.Първоначално написано от vamp
Ти пък от къде знаеш какво и колко съм видял от живота при положение, че не ме познаваш лично? Я разкажи нещо за хубавата страна на живота от които ти си видял. Какво те прави щастлив?Първоначално написано от vamp
Аз лично съм видял доста интересни неща. Ходил съм в USA, Египет, някои европейски държави, почти всеки уикенд съм на Боровец, имам прекрасно семейство, добър семеен бизнес, доходът ми е повече от този на средностатистическия българин, излизам главно с интелигентни и ерудирани хора, обичам да общувам с такива, защото винаги научавам нещо ново, лятото обикалям Рила и Пирин като имам време и се любувам на дивните красоти на природата завърших скоро магистратура и ще почвам още квалификационни курсове и език и много други интересни неща. Пак казвам, въпрос на ценностна система. Ако за тебе хубавата страна на живота е, да идеш на диско, да се напиеш, да чукнеш първата срещната там, повярвай ми има хора, които споделят и друга ценностна система, различна от твоята.
Да така беше. Както ясно написах съжалявам за това, което съм направил и повече няма да се повтори. Пак ти казвам не съм озлобен. Май озлобения си ти. Не ме е яд на никои и винаги се старая да се държа добре с хората наоколо, така както искам да се държат и с мене. На мястото където работя /надявам се не още дълго/, както и в университета съм си извоювал добра репутация и уважение.Първоначално написано от vamp
Ами да, от оная дебелана за която споменах в началото все чувах, че колежките се изказвали ласкаво за мене. А тия дето ме мразят си е техен проблем. Какво говорят за мене въобще не ме интересува. Знаеш ли една стара българска поговорка казва: “Не се ядосвай когато говорят зад гърба ти, бъди щастлив, че си пред тях”.Първоначално написано от vamp
А не си ли си задавал въпросът аджиба, защо ли са искали да те направят на парцал? Не си ли ги провокирал и си го заслужил ти с нещо? Защо сега те уважават? Не е ли поради същите причини??Първоначално написано от vamp
Ами нали точно това се опитах да обясня в моя пост. Не успя ли да го разбереш? Естествено, че се печели. Ако искаш да получиш уважение и ти трябва да дадеш такова. Не можеш да се държиш кофти с хората, да си избиваш комплексите на тях и да изискваш уважение.Първоначално написано от vamp
Нали това му е основното предназначение. Ако не го прави, как ще имаш каквото и да било. Дори имам и някаква изградена ценностна система, каквото ти си призна, че нямаш.Първоначално написано от vamp
Какво съвпадение! БИНГО! И в моето е така. Трябва да се абсолютен аутсайдер за да не е така. За такъв слава богу не се смятам.Първоначално написано от vamp
Ама си признаваш, че преди е била нали? А дали е била като моята? Успявал ли си да я прикриеш или си я демонстрирал наляво и надясно?Първоначално написано от vamp
Първоначално написано от vamp
Без коментар.Първоначално написано от vamp
Нека да заменим думата гадняр с комплексар. Смятам, че е по-на мястото си. Разправяш какъв си бил гадняр, пък на мен ми обясняваш колко съм озлобен. Нали това беше и основното послание на поста ми, “Нека първо да погледнем себе си”. АА, ма и ти си чел между редовете, макар, че да не си личи на пръв поглед.Първоначално написано от vamp
Брей ма ти си бил много интересен човек бре. За себе си казваш, пък мен ме питашПървоначално написано от vamp
??Първоначално написано от vamp
Не е задължително когато се чувстваш жизнерадостен да си раним. Ми бъди твърд, като мъж, нали разправяше в началото на поста си какъв мъжкар си, пък сега си бил раним. И какво те прави раним ако не е тайна?Първоначално написано от vamp
Защо не си можел преди? Какво те е подтискало?Първоначално написано от vamp
Ти от къде знаеш какво мога и какво не мога бе пич? Да не ме познаваш отнякъде случайно? Защо мислиш, че не мога? Днес например много се радвах на хубавото време. Ходихме на заведение с една колежка от работата, говорихме си. Все позитивни емоции. А да знаеш уикенда как ще се израдвам на новата пудра на Маркуджик 3, само дано времето да е хубаво и да няма много вятър. Дано и тая година да караме поне до 1ви май.Първоначално написано от vamp
Хм, и какво е за теб моралът? Я разкажи за някоя твоя морална постъпка. Защо си мислиш, че аз нямам морал? По какво съдиш? Мисля, че ти не си човекът, които има компетентността да изнася лекции за моралът.Първоначално написано от vamp
Хм, знаеш ли аз пък не те мразя. Мразя да мразя. По-скоро те съжалявам.Първоначално написано от vamp
Няма да се повтарям пак за злобата, просто прегледай какво си написал за себе си в предишния ти постПървоначално написано от vamp
,Първоначално написано от vamp
Да бил си. Искрено ти пожелавам да си го написал в минало свършено време. И аз съм бил, но сега не съм. Това исках да представя и в поста си, нещата се променят. Защо ти си се променил а аз не? И пак питам, познаваш ли ме лично за да твърдиш такива работи??И по какво съдиш, че съм бомба със закъснител? Не съм си изпускал нервите от доста години насам. А я ми цитирай и посочи къде афиширам, че съм над всичко. Можеш ли да го направиш. Става с бутона quote, да те светна.
Къде тук във форума ли? А твоя авторитет какъв е. В предишния пост сам си казаПървоначално написано от vamp
,Първоначално написано от vamp
това малко не подронва ли авторитетът ти?
Моля за бурни аплодисменти!!!Първоначално написано от vamp
Смятам, че да. Най-малкото можеш да си направиш труда да погледнеш какво са писали първите хора като коментари на моята тема, пък и ако ти се занимава да погледнеш другите ми постове. Сам ще видиш за тук. А за местата където ходя, по-нагоре съм написал.Първоначално написано от vamp
Както вече казах “Не се ядосвай когато говорят зад гърба ти, бъди щастлив, че си пред тях”. Ти какво мислиш, че никои не ти говори зад гърба и никои не ти се присмива ли?? От къде си толкова сигурен? На всеки се случва. Съветвам те да свалиш розовите очила! Има една стара поговорка която гласи “Колкото повече се лъжеш, че летиш, толкова по-тежко ще ти бъде щом паднеш”.Първоначално написано от vamp
Благодаря и на теб!!!Първоначално написано от vamp
Има време, млад съм да се заробвам толкова рано.Първоначално написано от vamp
както и тиПървоначално написано от vamp
И само едно въпросче. Някои път случвало ли ти се е да свършиш някаква работа както трябва и да получиш истинско морално удоволетворение от това? Работата която работиш доставя ли ти някакво удоволствие и имаш ли база за развитие, или просто работиш от немай къде, да има доход там? Как се виждаш и как смяташ да се развиваш за в бъдеще? Ще ми бъде интересно да разбера.Първоначално написано от vamp
Чакам реплики!
Поздрави!