Цитирай Първоначално написано от Magic_Girl
Vij ne mi stignaha nervite da pro4eta vsi4ko.Stignah malko sled Ot4aqnite suprygi i se otkazah.Otnosno za tva po mladi4koto nqma ni6to lo6o.Lo6oto e 4e horata priemat razli4no tva nqkoi mn po golqm da e s nqkoi mn po malka.Za men tva e nikuv problem.Za horata e problem.
Явно си чела много между редовете. Във филма ставаше въпрос за мъж на около 56 с жена на около 30. Нищо лошо и нередно няма. Добре, че не си чела по-надолу, че разправях как като бях на 23 се опитвах да свалям една на 15. Е не, че стана, но с това май си печеля място между шамарите.

@ Vamp
Отново не съм изцяло съгласен с тебе. Преди всичко искам да кажа, че запазвам уважението и добрия тон въпреки всичко. Все пак сме културни хора и смятам, че можем да спорим и да се разберем цивилизовано.
Цитирай Първоначално написано от vamp
влади81,пишеш глупости!
Защо не разлистиш някои други постове и да видиш какви работи се пишат. На фона на тях не смятам, че са глупости. Просто реших да напиша нещо по-различно, ама явно не се прие много.
А бях нормално момче,обаче не си изживях тинейджърските години както трябва
И какви трябваше да бъдат те?? Дрога, секс, купони.. Много си изпуснал.
Това вече е въпрос на ценностна система драги, каквато спомена самият Ти в предишният ти пост, че си нямал тогава. Моите уважения. Знаеш ли, аз пък през ученическите си години бях от тия дето все ги ебаваха, но издържах на напора, не се поддадох. Изградих се като личност. Въпреки, че не се разбирах с голяма част от съучениците си не съжалявам за нищо и това което научих ми е от полза и до днес.
Ти си учил,аз съм правел планове за бъдещето.
Хм, я разкажи нещо повече за тези планове? Успя ли да ги реализираш поне от части? До къде стигна??
Заблуждавай се,но с нищо не си по-добър от мен.
Не съм и казвал, че съм. Просто ти се опитваш да покажеш, че си с много повече от мен, така ми се струва. Не се заблуждавам.
Не си изпитал чувството да спечелиш момичето което ти е пленило сърцето,да бъдеш с тия лъскавите мадами,защото те харесват,че си агресивен мъжкар.
Да. А ти изпитал ли си? С тия лъскавите мадами какво си говориш обикновено? В какво се изразява мъжкарството ти? Обясни, че не разбирам. Аз съм чувал, че жените предпочитат любов нежност. Ще цитирам Фройд, които казва, че корена на агресивното поведение е в сексуалната незадоволеност и вътрешни афекти. Нищо лично, просто цитат.
Бях пич,бях се трудил за парите си,бях си ги изкарал,харчеш ги защото бяха мои.
Е тука вече съм съгласен с тебе. От опит мога да ти кажа, че парите горят, да девалвират. И аз сега се сещам как преди спестявах и накрая инфлацията ми изяде част от спестяванията. Сега вече си купувам каквото си поискам, и когато си поискам. Не му мисля изобщо.
Не си видял много от живота, не и от хубавата му страна,пич.
Ти пък от къде знаеш какво и колко съм видял от живота при положение, че не ме познаваш лично? Я разкажи нещо за хубавата страна на живота от които ти си видял. Какво те прави щастлив?
Аз лично съм видял доста интересни неща. Ходил съм в USA, Египет, някои европейски държави, почти всеки уикенд съм на Боровец, имам прекрасно семейство, добър семеен бизнес, доходът ми е повече от този на средностатистическия българин, излизам главно с интелигентни и ерудирани хора, обичам да общувам с такива, защото винаги научавам нещо ново, лятото обикалям Рила и Пирин като имам време и се любувам на дивните красоти на природата завърших скоро магистратура и ще почвам още квалификационни курсове и език и много други интересни неща. Пак казвам, въпрос на ценностна система. Ако за тебе хубавата страна на живота е, да идеш на диско, да се напиеш, да чукнеш първата срещната там, повярвай ми има хора, които споделят и друга ценностна система, различна от твоята.
Ти си една машина и си озлобен,аз никога не съм се гаврал с подчинените си
Да така беше. Както ясно написах съжалявам за това, което съм направил и повече няма да се повтори. Пак ти казвам не съм озлобен. Май озлобения си ти. Не ме е яд на никои и винаги се старая да се държа добре с хората наоколо, така както искам да се държат и с мене. На мястото където работя /надявам се не още дълго/, както и в университета съм си извоювал добра репутация и уважение.
Колкото и да ме мрази някой,винаги ще се сети да каже нещо добро за мен,за теб така ли е?
Ами да, от оная дебелана за която споменах в началото все чувах, че колежките се изказвали ласкаво за мене. А тия дето ме мразят си е техен проблем. Какво говорят за мене въобще не ме интересува. Знаеш ли една стара българска поговорка казва: “Не се ядосвай когато говорят зад гърба ти, бъди щастлив, че си пред тях”.
Дори родителите ми ме уважават,които някога искаха да ме направят парцал.
А не си ли си задавал въпросът аджиба, защо ли са искали да те направят на парцал? Не си ли ги провокирал и си го заслужил ти с нещо? Защо сега те уважават? Не е ли поради същите причини??
Уважението не се учи в университет,не се купува с пари,не ти се пада от тотото,то се печели.
Ами нали точно това се опитах да обясня в моя пост. Не успя ли да го разбереш? Естествено, че се печели. Ако искаш да получиш уважение и ти трябва да дадеш такова. Не можеш да се държиш кофти с хората, да си избиваш комплексите на тях и да изискваш уважение.
А ти изобщо имаш ли живот или сърцето ти,вече служи само за да движи кръвта в тялото ти?
Нали това му е основното предназначение. Ако не го прави, как ще имаш каквото и да било. Дори имам и някаква изградена ценностна система, каквото ти си призна, че нямаш.
Защото в моето сърце има чувства,има стари приятели,стари гаджета,имам много спомени,доста от тях добри
Какво съвпадение! БИНГО! И в моето е така. Трябва да се абсолютен аутсайдер за да не е така. За такъв слава богу не се смятам.
Вече омразата не е на преден план,има и любов,
Ама си признаваш, че преди е била нали? А дали е била като моята? Успявал ли си да я прикриеш или си я демонстрирал наляво и надясно?
да спечелиш момичето което ти е пленило сърцето,да бъдеш с тия лъскавите мадами,защото те харесват,че си агресивен мъжкар.
макар сега да съм сам,без истинските верни приятели от едно време и без момичето на мечтите ми.
Без коментар.
Бил съм и гадняр и то от най-гадните,от тия които като погледнеш и гледаш в земята,защото имаш чувство,че убиват в поглед.Видял съм и много по-гадни от мен,такива от които дори и на мен ми пука.За да си гадняр се иска да имаш стил и да нямаш какво да губиш,да е празна душата ти.
Нека да заменим думата гадняр с комплексар. Смятам, че е по-на мястото си. Разправяш какъв си бил гадняр, пък на мен ми обясняваш колко съм озлобен. Нали това беше и основното послание на поста ми, “Нека първо да погледнем себе си”. АА, ма и ти си чел между редовете, макар, че да не си личи на пръв поглед.
Брей ма ти си бил много интересен човек бре. За себе си казваш
да нямаш какво да губиш,да е празна душата ти
, пък мен ме питаш
А ти изобщо имаш ли живот или сърцето ти,вече служи само за да движи кръвта в тялото ти?
??
Аз сега съм по-жив от всякога,това ме прави раним
Не е задължително когато се чувстваш жизнерадостен да си раним. Ми бъди твърд, като мъж, нали разправяше в началото на поста си какъв мъжкар си, пък сега си бил раним. И какво те прави раним ако не е тайна?
но пък се радвам истински на всеки хубав миг,а преди не можех,
Защо не си можел преди? Какво те е подтискало?
така както ти сега не можеш.
Ти от къде знаеш какво мога и какво не мога бе пич? Да не ме познаваш отнякъде случайно? Защо мислиш, че не мога? Днес например много се радвах на хубавото време. Ходихме на заведение с една колежка от работата, говорихме си. Все позитивни емоции. А да знаеш уикенда как ще се израдвам на новата пудра на Маркуджик 3, само дано времето да е хубаво и да няма много вятър. Дано и тая година да караме поне до 1ви май.
И самия факт,че пиша всички тези неща,значи все пак ,че имам някакъв морал за разлика от теб,
Хм, и какво е за теб моралът? Я разкажи за някоя твоя морална постъпка. Защо си мислиш, че аз нямам морал? По какво съдиш? Мисля, че ти не си човекът, които има компетентността да изнася лекции за моралът.
провокира ме да напиша всичко това,защото винаги съм мразел хората като теб
Хм, знаеш ли аз пък не те мразя. Мразя да мразя. По-скоро те съжалявам.
тия гадните скрити злобари,бомбите със закъснител или тези които афишират колко са противни и са над всички.
Няма да се повтарям пак за злобата, просто прегледай какво си написал за себе си в предишния ти пост
бях едно отчаяно озлобено момче
,
Да бил си. Искрено ти пожелавам да си го написал в минало свършено време. И аз съм бил, но сега не съм. Това исках да представя и в поста си, нещата се променят. Защо ти си се променил а аз не? И пак питам, познаваш ли ме лично за да твърдиш такива работи??И по какво съдиш, че съм бомба със закъснител? Не съм си изпускал нервите от доста години насам. А я ми цитирай и посочи къде афиширам, че съм над всичко. Можеш ли да го направиш. Става с бутона quote, да те светна.
Не се издигаш сам,това не е ВС ТЕЛЕШОП да се рекламираш,тук те издига авторитета ти и хорското уважение!
Къде тук във форума ли? А твоя авторитет какъв е. В предишния пост сам си каза
глупак,много врагове,разбито семейство.Имах съвсем прецакана ценностна система,която се мъча да оправя и до днес,но не мога,вече се мъча да я скрия!
,
това малко не подронва ли авторитетът ти?
Аз съм уважаван човек!
Моля за бурни аплодисменти!!!
Ти такъв ли си?
Смятам, че да. Най-малкото можеш да си направиш труда да погледнеш какво са писали първите хора като коментари на моята тема, пък и ако ти се занимава да погледнеш другите ми постове. Сам ще видиш за тук. А за местата където ходя, по-нагоре съм написал.
Или си този който хвалят и после му се присмиват зад гърба,помисли си откровено и когато видиш,че съм прав се поправи!
Както вече казах “Не се ядосвай когато говорят зад гърба ти, бъди щастлив, че си пред тях”. Ти какво мислиш, че никои не ти говори зад гърба и никои не ти се присмива ли?? От къде си толкова сигурен? На всеки се случва. Съветвам те да свалиш розовите очила! Има една стара поговорка която гласи “Колкото повече се лъжеш, че летиш, толкова по-тежко ще ти бъде щом паднеш”.
Успех в живота ти желая!
Благодаря и на теб!!!
Вече си на 27,време ти е за жена и деца
Има време, млад съм да се заробвам толкова рано.
дори приятелка нямаш
както и ти
от едно време и без момичето на мечтите ми.
И само едно въпросче. Някои път случвало ли ти се е да свършиш някаква работа както трябва и да получиш истинско морално удоволетворение от това? Работата която работиш доставя ли ти някакво удоволствие и имаш ли база за развитие, или просто работиш от немай къде, да има доход там? Как се виждаш и как смяташ да се развиваш за в бъдеще? Ще ми бъде интересно да разбера.

Чакам реплики!
Поздрави!