Темата ти е историйки от личния ти живот + общи приказки. Добре де ти казваш неща които още родителите ни казват преди да навършим 7 години. Всеки нормален и добре възпитан тийн ги знае. Какво мога аз да направя че ти не можеш да започнеш една нормална връзка? За каква кауза се бориш ? Обикновена изповед ли или искаш да отправиш послание към тийновете да не правят така така и така щото било грешно? Не влизай в ролята на въпзитател. Днешната младеж родителите си не слуша, а какво остава за стрейнджър във форум. А и както виждаш тука всеки който направи някаква по нестандартна тема ще бъде оплют и замерян с камъни. Не мога да кажа че това си е глупост, но смело мога да ти заявя че е напълно безСМИСЛЕНО. Явно не създаваш тръпка в момичетата (жените) които обичаш и затова не става филма - мога само да гадая. Гледам самосъжаляваш се. Голяма грешка, особено пък ако го правиш пред момиче. В САЩ си бил. Толкова ли не успя да събереш пари за 1 кола ? Аз като бях в Щатите на бригада за 3 месеца работа и си купих Голф 3-ка оборудвах го , стегнах го, че и още пари ми останаха...Грешки си допуснал брато, а като гледам май си си проспал и продължаваш да си проспиваш младините. Не искам да съм на твое място... Успех в любовта и в намирането на любовната половинка.