- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо първо не се погледнеме, а после да ....................
Хм я поясни кои по-специално, особено преди 7 години. Ползвай quote. Смятам, че темата ми е поне 14+.Първоначално написано от Alabalaportokala
А дали ги прилага наистина и си дава сметка, или само си ги знае??Първоначално написано от Alabalaportokala
Ходи да пишкаш.Първоначално написано от Alabalaportokala
Не се боря за никаква кауза. Просто представям нещата, като човек които е извървял някакъв житейски път, сблъскал се е с неща, които на повечето хора пишещи тук им предстой да се сблъскат и искам да представя виждане. Нищо повече.Първоначално написано от Alabalaportokala
Тука вече сме на едно мнение и можем да си стиснем ръцете. Не искам да казвам голяма дума и да се заричам, но за сега смятам това да ми е последната тема написана тука. Иска ми се да кажа как разбрах за този форум. На предишната ми работа имаше моменти в които с часове нямахме никаква работа и се чудехме как да убиваме времето. Един колега от там ме светна за този форум, даже го класирахме на второ място по смешност и забавност след фишки.нет. Жалко, че има ограничения, иначе бих пуснал поне десет линка към теми тук пълни с бисери, които могат наистина да те развеселят и да те накарат да се смееш от сърце. Щом аз пиша глупости и безсмислени работи ами, четете тогава и се наслаждавайте на теми от рода на: „Абе не ми става пишката, какво да направя? Ми намажи я с чесън и ще стане. Абе намазах я, ма пак не става.”, „Мирише му оная работа, да я лапам ли?”, „На 14 съм и още съм девствена нормално ли е?”, „Няма любов, самотен/а съм. Какво да направя?” /Нещо на което отчасти беше посветен и поста ми, защото аз също съм минал по този път и си давам сметка, за разлика от много други хора/, „Да легна ли с него след първата среща?”, „На 16 съм и преспах с трима вече. К..ва ли съм, ако единия е непознат? Обаче пари в брой не съм вземала, само ме почерпиха и ме напиха, за да могат да ме оправят.” и т.н. Да от подобни постове могат да се извлекат много полезни неща за живота. Не казвам, че всички са такива, не ме разбирайте погрешно. Разбираемо е, хората тук са много млади. ПОСЛАНИЕТО МИ НЕ Е: ЕХ КОЛКО СТЕ ТЪПИ, Я МЕ ВИЖТЕ КОЛКО СЪМ НАД ВАС. Не искам да влизамПървоначално написано от Alabalaportokala
и да поучавам някого, просто исках да представя едно една моя житейска гледна точка.Първоначално написано от Alabalaportokala
До някъде приемам критиката. Да самосъжалявам се, но не и пред момичетата на живо, вервай ми не съм толкова тъп. Вече стигнах до извода, че няма смисъл човек да се само съжалява. Скоро ще почна една доста добре платена работа, като се прибавят и страничните приходи, та ще съм си доста добре материално. Ще взема да си вирна носа, и с мене трудно ще се говори. Е дано не се самозабравя. Все пак каквото съм искал от живота рано или късно съм го получавал, и няма смисъл да се самосъжалявам. Пожелавам го на всеки. Да, не мога да поправя грешките от миналото, но мога да не ги правя повече.Първоначално написано от Alabalaportokala
Събрах и за две даже. По принцип баща ми има две коли, Рено 19 и Фият уно. Имам книжка от 9 години. Просто не ги карам заради причини които не ми се обясняват, и които не те засягат. С парите от там си накупих доста техника, ходих си по екскурзии, по Банско, направих си ремонт на апартамента, купих си неща за дома и т.н. Смятам, че са ми доста повече от полза, отколкото една кола.Първоначално написано от Alabalaportokala
Ауу, добре, че не е Golf 2, с пернишка регистрация, че от такива бягам далече.Първоначално написано от Alabalaportokala
Сега сериозно. Та това ли ти е целта на живота и върховото ти постижение, да си купиш бричка на старо, дето някои западноевропеец я е отписал, да си дадеш почти всичките пари за нея, да си направиш аудио-уредба, почти или по-скъпа от самата кола /успях ли да позная/ и да си удовлетворен от живота. Да си кажеш, да това исках и го постигнах. Този Golf 3 /пожелавам ти да си го караш безаварийно дълго време и да се налага рядко ремонт/ е нещото с което впечатляваш жените, и те кара да се чувстваш мъж на място?? Интересно е какви са мацките, които въздишат от такава придобивка и те боготворят заради нея? Какви теми обсъждате с тях като се съберете?
Да приемем, че е така. А ти какво правиш, как изразходваш ресурса свободно време, ако имаш такова? Разкажи как си изживяваш пълноценно младежките години! Какво правиш?Първоначално написано от Alabalaportokala
Лично аз се занимавам с неща, които ми доставят удовалствие. Не ме влекат шумни дискотеки барове и т.н., за сметка на планински трипове, екскурзийки в чужбина, като имам време и пари и разни квалификационни курсове. Това ми е от полза. Пак ще повторя, въпрос на ценностна система. Тебе те влекат и те правят щастлив едни работи, мене други, Иван трети, Петкан четвърти и т.н.
Я си представи следния случай, някои от тия задръстените зубари с диоптери около 0,5 см., дето или ги ебават, или не ги забелязват в училище. Никъде не излиза, само чете в къщи. Ти ще кажеш, че тоя си е пропилял младините. Да това е според такива като тебе. Но я си представи след време тоя човек с няколко езика и висшита, си намира добра работа, замогва се много, може и един ден ти да му миеш колата. /Имаше такъв филм, но не мога да се сетя името му./ Така, че всичко е относително.
Да ми казват, че не си живея пълноценно младините и, че съм си провалил живота, хора, които живеят заради Голфа си и не е ясно какви интереси и стремежи имат, сори, но не мога да го приема на сериозно.
Ми недей. Дано и да не бъдеш!Първоначално написано от Alabalaportokala
Благодаря. Нали си чувал, не се знае какъв заек се крие зад храстите.Първоначално написано от Alabalaportokala
Ми не чети тогава. Някои да те е карал насила?Първоначално написано от Sawyer_94
Ще се постарая да пиша вече по-рядко тук. Искрено се извинявам ако съм обидил или засегнал някого с нещо!!! Прощавайте младежи!
Само ми е чудно дали Господин Vamp, има какво да добави в своя защита по темата или ще си затрае, защото както ясно личи противоречи на самия себе си и сам се оплете в собствените си калчища.
Не на последно място искам да изкажа дълбоки благодарности на KillSwitchEngage, Деян, Pepita87 и Mimchetooo!!! Хора благодаря за подкрепата! Оценявам го!!!
Поздрави!