Prochetoh pochti cqlata tema,samo tam kadeto sekarash s Alabalaportokala ne prochetoh vsichko,zashtoto napravo ochite pochnaha da me bolqt.
Iskam da izkaja mnenieto si.
Sled kato gledam kak reagirash na postovete na Vamp i na Alabalaportokala mislq,che celiqt ti post e edna laja i tova ne e nai-loshoto da izlajesh nas tineidjarite,a po-loshto e,che sam se lajesh.
Mislq,che imash mnogo kompleksi-toi koi li nqma...I az imam i ne me e sram da go priznaq,a teb mai te e.
Qvno si bil autsaider v uchilishte i tova mnogo e povliqlo na izgrajdaneto ti kato lichnost i to ne v polojitelna posoka.
Btw Alabalaportokala e prav za finansovite vazmojnosti,che jenite na tvoqta vazrast tarsqt edin po-zamojen chovek.Az sam 18 i me interesuvat parite na momchetata,ne zashtoto sam maetialistka,a zashtoto kakav maj si,ako ne mojesh da platish smetkata na edna jena?!Pri vsqka edna vrazka tova e neshto normalno,jenata da bade po-slaba ot maja vav vsqko edno otnoshenie.
I tam kadeto sporite s Alabalaposrtokala koi kakva kola ima kakvi imoti i investicii...I nie v detskata gadina taka sporihme na koi roditelite sa po-zamojni i koe semeistvo kakva kola kara,vsichko tova e mnogo detinsko.

Abe kato cqlo iskam da kaja,che naistina si ozloben kam jivota i kam horata koito go obitavat i,che celiqt ti post e edna laja,izobshto ne si se promenil,no qvno ti se iska da go napravish.