Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
Темата ти е историйки от личния ти живот + общи приказки. Добре де ти казваш неща които още родителите ни казват преди да навършим 7 години. Всеки нормален и добре възпитан тийн ги знае. Какво мога аз да направя че ти не можеш да започнеш една нормална връзка? За каква кауза се бориш ? Обикновена изповед ли или искаш да отправиш послание към тийновете да не правят така така и така щото било грешно? Не влизай в ролята на въпзитател. Днешната младеж родителите си не слуша, а какво остава за стрейнджър във форум. А и както виждаш тука всеки който направи някаква по нестандартна тема ще бъде оплют и замерян с камъни. Не мога да кажа че това си е глупост, но смело мога да ти заявя че е напълно безСМИСЛЕНО. Явно не създаваш тръпка в момичетата (жените) които обичаш и затова не става филма - мога само да гадая. Гледам самосъжаляваш се. Голяма грешка, особено пък ако го правиш пред момиче. В САЩ си бил. Толкова ли не успя да събереш пари за 1 кола ? Аз като бях в Щатите на бригада за 3 месеца работа и си купих Голф 3-ка оборудвах го , стегнах го, че и още пари ми останаха...Грешки си допуснал брато, а като гледам май си си проспал и продължаваш да си проспиваш младините. Не искам да съм на твое място... Успех в любовта и в намирането на любовната половинка.
Както винаги съм съгласен с теб,това исках и аз напиша ама с много приказки го казах и леко агресивно,посочих своя пример,за да си направи изводите,което е напълно безпредметно.

Мога само да добавя за автора(Владо81)...
Пич,според мен,ти си се пречупил психически,пускаш темата,казвам си мнението ти се заяждаш.Изреди много неща,които не съм правил,но скоро ще направя,аз същи изредих такива неща,но ти никога няма да ги направиш,защото си изпуснал момента или ще трябва да наваксваш.И аз като бях от тези,които ги ебаваха в даскало,но всичко се промени още в 10 и 11 клас беше съвсем друго.Не съм ходил толкова много на дискотеки и не съм чукал всяка срещната.ПРавиш грешката да говориш все едно,че ме познаваш,аз не те познавам лично,но съм се чувствал като теб.Аз не пиша за авторитет тук,понеже попита,пиша за да върви разговора.Ако за едни съм пич,за други съм нещастник,това мен не ме грее,защото тези хора не ги познавам,те мен също.Тук аз съм просто един никнейм
Ще ти го кажа пак,толкова си пречупен,че самия факт,че не си си купил кола,въпреки,че имаш парите,а си ходил къде ли не(ако е вярно),говори,че ти не се уважаваш,подтискаш чувствата си и винаги ти трябва смелост да направиш нещо просто.Снощи докато седях с едно красиво момиче,умна и секси за пореден път се убедих,че те не ценят приятеля в един мъж,а мъжа,харесват увереността,сексапилът,агр есията(не винаги в прекия смисъл),един мъж трябва да доминира и да е победител,не да се влачи като червей и да се оплаква.Не създаваш тръпка!
А когато душата ти е празна,а ума ти пълен с глупости и всичките пари на света няма да те направят щастлив,ако ще и на Марс да отидеш и Бентли да си купиш!Всичко е в сърцето и ума ти,ДА,аз успях да постигна някои от целите,сега успях и да видя верния път в живота,който досега трудно намирах или се връщах.Кой ми е пречил?Аз съм си пречил,че се връзвах на всички глупости и глупаци,сега съм свободен психически и съм щастлив.Ако някога се беше постарал за момиче,щеше да разбереш интересния факт,че какъвто си в леглото,такъв си и в живота и че най-якия секс е когато си истинския човек който си и не ти се налага да се преструваш.Фройд това май също го беше казал,щом ще го цитираме В този живот ти си избираш колко близко да бъдат хората до теб и как да се отнасят с теб.Примираш ли се-ти си част от пейзажа и се изпаряваш с времето.Дали ще цъкаш и ще псуваш хората със скъпи коли и яхти или ще си богат,но сам и нещастен,едно и също е.Душата не е в материалния свят,когато душата ти в мъртва и тялото ти умира

Е пич,докато ти седиш тук и се самосъжаляваш,цивриш пред хлапетата,аз съм легенда там където живея,децата ме познават и ме поздравяват,щом ще си говорим за нуждата от внимание.
Докато седиш и пишеш куп редове,аз излизам по работа след малко,да работата ми е трудна,рискована и гадна,но пък човек като теб никога нямаше да се справи с нея,това е разликата между мен и теб.Че на теб не ти стиска да си купиш кола,а аз съм широко скроен,че когато имам,винаги черпя,защото обичам хората които са с мен,искам те да са щастливи и да се чувстват добре,а ти си стиснат.
Благодаря ти,когато четох всичко това си спомних,защо не искам да бъда тъжен смотаняк и прецакан тип,а искам да съм секси,готин и преуспял Ценностната ти система е прецакана,бъди победител,не загубеняк,без значение каквто коства!