о боже!
по ника ти виждам че си с 6 години по-голям от мен (аз съм 87ми набор)

кво да ти кажа господине, ти си същото жалко и озлобено човече каквото си бил и преди - държиш се троснато на всички писали в темата ти, противоречиш си толкова много - на първата страница се изкарваш най-големия загубеняк (щото да не платиш сметката на момиче на първа среща си е простотия каквото и да казваш) тва че си нямал кола, хубаво не всеки има, ама че не си я изпратил до тях с таксито поне и после се чудиш що те режат. ми как няма, та ти си бил на моите години сега сигурно а изобщо не знаеш как да се държиш с момиче, кой знае какъв си смотан)... после се озлобяваш на жените хаха, супер глупаво и детско- грешката си е в теб, не в тях!
после изби малко комплекси на втора страница - колко много пари печелиш, колко места си видял по света, колко те уважавали хората... ако беше така нямаше да пишеш тъпи самосъжалителни теми с които си мислиш че ще ти олекне... утре пак ще си си същия мухльо самозалъгал се за един ден че не е такъв смотан
а и щом изкарваш толкова много пари що не си купиш кола, за човек на 27 е доста странно да няма кола? аз имам, прави си сметка (като искам да ти кажа че отдавна не разчитам на баща си, майка ми почина много отдавна, и живея отделно...) ти сигурно още с родителите си живееш, пък после що жените (даже и 17-18 пикли) те отрязват, еми как няма, момичетата и жените харесват самостоятелни мъже, такива които могат да се грижат сами за себе си и за тях, такива които работят над себе си (махни си шкембето там дето си писал... най малкото е грозно, освен ако не си милионер и не искаш да покажеш благополучие с него де), абе такива дето се оправят сами в живота - тва е много важно качество, което мога да кажа че притежавам, а ти за съжаление изобщо не!
съжалявам ама това е истината, за годините си си много зле!
сега направи ми анализ на поста параграф по параграф ако искаш за да ми докажеш колко не съм прав...
стягай се че няма време бе!