- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Хандбал
Някой занимава ли се със спорт и по точно с хандбал?Ако да,какво ви е мнението за този спорт?От колко време тренирате и всичко друго?
Хандбала е хубав спорт, аз тренирах преди около 4-5 години за около 1,5-2 годиниПървоначално написано от strani amori
, но за съжаление единственият треньор в нашият град напусна
![]()
Аз никога не съм го тренирала...опитах се веднъж да съм вратарка,ама то се получи така,че ми изкъртиха един зъбОбаче имам съученичка дето всеки ден си ходи на тренировки и представлява училището ни....на скоро имаше и някакви състезания,където на две от тях бихме,а на третото вече паднахме..но както и да е...Тя вика,че изграе за тръпката
![]()
Come To The Dark Side We Have Cookies
ми аз тренирах 3 години сппрех преди 4 месеца нз и аз защо можеби марзела е малко повечеда хубав спорт е малко груб ама интересен и мене поне ми харесва и то много искам да попитам тоя които е саздал темата тренира ли на колко е и в кои отбор
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
а ти тренираш ли къде и на колко си иПървоначално написано от strani amori
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Ei! Za malko izpusna rabotata. Az tuka shte se izhukam che do predi malko bqh na edna masa s momiche ot nacionalniq po hanbal, ama i se speshe povechko i ne doide, mojeshe da popishe tuk.
hahahha kvo kefi6 li se az poznava polovinata momi4eta ot nacionalniq jeni i devoikiПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
abe pi4 6e mi otgovori6 li beПървоначално написано от ludia_s
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Тъкмо ги изпратих за София. Снимах й чорапките, с които беше обута![]()
Имала и на България, не само на ЦСКА, но у тях
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/3/576_268.JPG
Ем харабежен спорт е ...Аз се записах за 3 месеца, но се зарибих по финтес и нямах време за 2-те и спях...
Fitness Forever
и аз съм тренирала, много як спорт![]()
hahhahhahhhahha basi smeha gabrovo sa tolko slabi 4e nema na kade pove4eПървоначално написано от Мате
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Аз съм от Габрово и мога да твърдя че тук са най-добрите хандбалисти в България. Но по темата .... ами мисля че хандбала е наистина доста добър спорт , преди около 4 години бях почнала да тренирам , но това продължи само 6-7 месеца , защото не ми оставаше мн. свободно време пък и разбрах че не е моят спортА иначе сега си тренирам волейбол :P
hahhaha ti lud li si be za tva gi kasame na republikanskoto nai dobri i podgotveni sa v varna i veliko tarnovo hahah gabrovo hahahahahПървоначално написано от MoN!To
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Извинявай че не уточних... в Габрово е развит мн. женският хандбал.
taka sam saglasen jenite sa qko dobriПървоначално написано от MoN!To
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
хандбала е наистина добър спорт,вярно че е грубичак но...аз играя хандбал от 3 години голяма зарибявка е.Но за жалост хандбала в България мн е замрял едва на 15 години съм..но мисля ,че съм наясно ,че в миналото е бил равен на футбола едва ли не..но..няма нищо вечно,което в този случай е ужасно!
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
един пич от класа тренира...
гледал съм...гледа се спорта![]()
Тренирах някъде 4/5 години... Спорта си е хубав стига да имаш желание и да го можеш..
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Какви времена бяха преди 6-7 години,първи на Софийското,като НСА бяха след НАС,а на Републиканското като дойдоха селтаците от Добрич,Мездра...добри танци се получихаВ Бургас и Благоевград имахме много добри лагери,самият спорт е много динамичен и интригуващ,но няма голяма почва у нас,не се инвестират пари за съоръжения,екипировка,тран спорт и т.н.(то в повечето спортове е така,за жалост
).HANDBALL lets GO!!!
Няма кой да спре малките свине!!!