.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 124
    hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Интерпретация на чуждицата фешън-Човек, склолен към това безприкословно да се води по модните тенденции, без да обръща внимание дали се съчетават със стила му, с работата му, с мястото и повода на който.
    Крайният резултат е жалко подобие на конте, облечено в парцаливи , в повечето случаи и качирски дрехи.

Висшата мода е съвсем друго нещо, в нея се влага вкус, дрехите са елегантни и изискани.Въобще разликата между селянията на българина и истински красивите облекла, е огромна.
    По-хубаво не бих могла да го кажа

Интерпретация на чуждицата фешън-Човек, склолен към това безприкословно да се води по модните тенденции, без да обръща внимание дали се съчетават със стила му, с работата му, с мястото и повода на който.
    Крайният резултат е жалко подобие на конте, облечено в парцаливи , в повечето случаи и качирски дрехи.

Висшата мода е съвсем друго нещо, в нея се влага вкус, дрехите са елегантни и изискани.Въобще разликата между селянията на българина и истински красивите облекла, е огромна.
    kato ti gledam mneniqta vuv foruma mi izglejdash dosta inteligentna evala na umnite hora
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    da si fe6un ozna4ava da si ovca nai 4esto na rusi ki4uri ,4erni qketa s puh4eta botu6i v dunkite ,te samite ne priznavat 4e slu6at 4alga s edna duma hora s1s selski mantalitet.hihi kazvam nai 4esto ne vinagi

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Ako ne nosish ot tezi prekrasni obuvki za princesi ne si "fieshun"!

Trepa4 sa, napravo ei sega otivam da si gi kupq.

Град
    ..In The Middle Of Nowhere....
    Фешън: Момиченца,които в 80% от случайте се считат за курви...водят се по модата,често слушат чалгии,с 2 тона грим по лицето....понякога с онези огромни цайси,които аз наричам цайси муха....много адски ме дразнят!

..this world is watching me..

ahhaha

80 % ot Bg Fashion ChildrEn sa POZEEE
    4isto poze
    ,,OOo imam pri4eska i 3 bluzki aaa i edni teni dunki!!"
    Blqqkk POZQORI
    FAshion Ko ne mojesh go razberesh i ti????
    polovinata det gi poznaavash(fashioni de ne drugite emota i takia razni gluposti ) sa pozeee
    vii ne znaete kolko malko sa istinskite fashioni
    TRQBVA da SI HUBAf nqma KAK
    KOSata (pulni prostutii sa 4e trqbva da eee ofukana i buhnala _|_)
    kosata Si tvoq TQ te otli4ava ot stadoto ovcee
    IIII DREHITEEE dda drehite sa mnogu vajni!!!!!
    Nike,Puma,Addidas,TerranovA,enita,Teily WeigjL i vsqkvi takia det struvat bezbojni ceni
    IZVOD!!!
    istinski fashioni sa tezi an Koito imdaat PAri da si KUpuat qki Drehi
    hauahauhau
    aaa do stadoto poze koito gledat edin ot drug koi kak poi4e da si buhne umrqlata kosa i da si ku[pi sashtite maratonki kato na "priqtelkite si" i dunkii,no tesni za da se vijdat Palaskite i shkembeto koito sa neupisuemo :sexy:
    TVa e...
    az ZA istinskite fashioni!!!!!!!

a puk ko va ebe dali si lsagat grim ili ne
    (fake)

ima si hora koito prosto taka si se oblichat smisul haresvat da se grimirvat i kontqt
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Заблудени дечица, които мислят, че са в "крак" с модата...

ква забавна тема

feshuni nz dosta interesena duma

Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Фешън означава Денислав Новев от Musci Idol
    to4no !!!!! e tva e fashion nqmat si sobstven stil... i nosat takiva drehi koito sa :moderni" .... pri4eskata to4no kat na toq... awe mn to4no go opredeli \/

За да си фиешан трябва да имаш финанси!Amatoirum ли как беше...Не съм съгласен с теб ,че трябва да носят такъв вид обувки! Фешъните ходят с маратонки Puma,adidas,nike!Собствен стил ?Как да го изградиш като продаватн на пазара това ,което е актуално за годината? Гледам в магазина ОТ ДО всичко зелени и жълти блузки...Явно тази година , ще е годината на ЗЕЛЕНОТО и ЖЪЛТОТО!Това е просто , аз като видя ФЕШЪН момиче се кефя много от колкото някое недорасло ЕМО или пък скейтърка , та камоли тъп МЕТЪЛ!Обикновенно момиче , няма на моята възраст! То самата дреха на ФЕШЪНА те прави красив , незнам аз просто така си го обеснявам, а колкото до метъли,емота това ЧЕРНО е ебахти смахнатия цвят! Представяш ли си ти едно ЕМО през лятото с черни дрехи тръгнало или пък метал...Не моля ви! А и до колкото гледам ФЕШЪН момчетата,момичета ми изглеждат на по-потдържани!

A и според вас ФЕШЪН=ТЪПАК ? Не е вярно има много свясни хора..който са фешъни! А пък и в днешно време всякой гледа , кой от кой по-скъпо да носи! ТОВА Е 21ВЕК СМЕ СТИГА СЕ КРИТИКУВАЛИ ЕМОТА,ФЕШЪНИ ! Просто това е модата ,аз метъл бях 5 клас , рапър бях 6 клас! Скейтър в 7.За тва метъл,рапър,скейтър им мина модата!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    Оф,какво толкова против модата имате без стил са много хора,които не са фешъни.Ставате малко банални не мислите ли?"Ае,който е фешън да го бесим"-ей така звучите.
    Има разлика между мода и мода. Тая наложена мода в България си остава в България. Да не мислите, че в Милано, Париж и Ню Йорк така се обличат? Там е с вкус и всички се различават въпреки модата.
    А тук едно и също - тесни дънки,големи очила и туники
    Rabotih v edin magazin to4no za "BG fashani" i doide edna jena ot amerika i mi kaza,4e predpochita da nosi nashata bulgarskata moda zashtoto v amerika e vissha moda.Spored men nqma nishto losho v tezi feshuni. Primerno az haresvam mnogo sateneni pantaloni, lacheni obuvki i tezi sportno elegantnite obuvchici (takiva imah kato malka) .Sega kato gi ima na pazara moga da kaja 4e sum izklui4itlno shtasliva ot fakta. Kolkoto do kosata, ne moje da se kaje 4e kato si izpravqsh iskustveno kosata si kofti, az imam chupliva kosa i ne q haresvam takava...ne moga da q nachupvam dobre i ako go pravq tova oznachava da q miq vseki den, zashtoto shte izpolzvam pqna kofti rabota i za tova q izpravqm. Hubavo e chovek da ima sobstven stil, no izlezte malko na pazar vsi4ko e ednakvo i ne moje da se otreche che sa i hubavi neshta. Ne smqtam che horata koito sa feshani trqbva da se razpuvat na krust.Ima feshuni i feshuni nqkoi sa naduvki koito ne moga da ponasqm, zashtoto s povedenieto se hvalqt 4e imat nova dreshka, drugite prosto sa si kupili novi drehi i si gi nosqt vse edno gi imat ot 10 godini

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    Оф,какво толкова против модата имате без стил са много хора,които не са фешъни.Ставате малко банални не мислите ли?"Ае,който е фешън да го бесим"-ей така звучите.
    Има разлика между мода и мода. Тая наложена мода в България си остава в България. Да не мислите, че в Милано, Париж и Ню Йорк така се обличат? Там е с вкус и всички се различават въпреки модата.
    Rabotih v edin magazin to4no za "BG fashani" i doide edna jena ot amerika i mi kaza,4e predpochita da nosi nashata bulgarskata moda zashtoto v amerika e vissha moda.Spored men nqma nishto losho v tezi feshuni. Primerno az haresvam mnogo sateneni pantaloni, lacheni obuvki i tezi sportno elegantnite obuvchici (takiva imah kato malka) .Sega kato gi ima na pazara moga da kaja 4e sum izklui4itlno shtasliva ot fakta. Kolkoto do kosata, ne moje da se kaje 4e kato si izpravqsh iskustveno kosata si kofti, az imam chupliva kosa i ne q haresvam takava...ne moga da q nachupvam dobre i ako go pravq tova oznachava da q miq vseki den, zashtoto shte izpolzvam pqna kofti rabota i za tova q izpravqm. Hubavo e chovek da ima sobstven stil, no izlezte malko na pazar vsi4ko e ednakvo i ne moje da se otreche che sa i hubavi neshta. Ne smqtam che horata koito sa feshani trqbva da se razpuvat na krust.Ima feshuni i feshuni nqkoi sa naduvki koito ne moga da ponasqm, zashtoto s povedenieto se hvalqt 4e imat nova dreshka, drugite prosto sa si kupili novi drehi i si gi nosqt vse edno gi imat ot 10 godini
    mn to4no kazano ima si feshani i feshani

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    Fashion = Metrosexual

Град
    shumen
    4ovek gledam ti postovete ot izvestno vreme... kefi6 me bace... ama kakvo milano ve brat!?!?! 4yvala li si za high fashion 6otto to tam revytata e tva... i razlikata e mega golqma... edva li ima nujda da go obqsnqqm...

po temata: za mom4etata v bg kakto kaza BoRe-to / / staa6 metroseksyalen vkarva6 malko dree6ki i pri4eska i si ready te v interesna istinata sa mi ednakvi i na men.. oba4e momi4etata ima malko poe4e raznoobrazie... smisal ima fashionki s po iz4an4eni stilove... deto naistina vkarvat individyalnost... tei 4e tam e otnositelno..
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Игнорирайки всички останали коментари,ще отговоря направо на въпроса какво е да си фешън.Еми много е просто-да си част от гадната еднаква маса.Думата "фешън" в случая няма нищо общо с думата "мода" Фешъните в нашата държава не са модерни,а трагични.Момичета и момчета стараещи се да изглеждат на 20 годишни.За бога,вие сте на 16 години ! Защо се гримирвате като за Оскарите и се обличате като тъпи селски пръчки с глупави ботуши с катарами и разни поли?!В "менюто" на фешъна(бил той момиче или момче)има няколко основни точки,а именно:
    -очила (10-12 лева с форма на маска за електроженист)
    -тесни дънки модел "стърчащ задник"(колкото е да не е хубав и подходящ за показ той трябва да се покаже, за да сте фешън!)
    -тениска или ризка ( ако носите L купете си S номер и задължително с розово и щампа - зайче за момичета и някаква random шарения за момчета)
    -обувки Addidas(пазарски за масата),Full тип маратонка,биеща на обувка,за момичетата има избор и между обувка тип цвичка или ботуши
    -и идва ред на якето...най-важният елемент.Сиянието на пуха по качулката и висящите конци от надписа "Diesel","Energie" или "Ferrari" заслепяват не-фешън обществото от километри
    Естествено има и други елемнти от репертуара на фешъните но те са по-скоро по усет
    Мисля,че не е нужно да се споменава музика и интереси,но все пак ще го направя:
    -музика - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ХАОС и тайничко поп-фолк
    -интереси - ходене по дискотеки и клубове и безцелно висене по кафенета
    П.П. Моля нека изключенията от този списак не се засягат,защото изказването ми е насочено повече към масата.
    Е,надявам се да съм ти отговорил задоволително и да си изградиш обща представа за фешън обществото.

Цитирай Първоначално написано от mort
    Игнорирайки всички останали коментари,ще отговоря направо на въпроса какво е да си фешън.Еми много е просто-да си част от гадната еднаква маса.Думата "фешън" в случая няма нищо общо с думата "мода" Фешъните в нашата държава не са модерни,а трагични.Момичета и момчета стараещи се да изглеждат на 20 годишни.За бога,вие сте на 16 години ! Защо се гримирвате като за Оскарите и се обличате като тъпи селски пръчки с глупави ботуши с катарами и разни поли?!В "менюто" на фешъна(бил той момиче или момче)има няколко основни точки,а именно:
    -тесни дънки модел "стърчащ задник"(колкото е да не е хубав и подходящ за показ той трябва да се покаже, за да сте фешън!)
    -тениска или ризка ( ако носите L купете си S номер и задължително с розово и щампа - зайче за момичета и някаква random шарения за момчета)
    -обувки Addidas(пазарски за масата),Full тип маратонка,биеща на обувка,за момичетата има избор и между обувка тип цвичка или ботуши
    -и идва ред на якето...най-важният елемент.Сиянието на пуха по качулката и висящите конци от надписа "Diesel","Energie" или "Ferrari" заслепяват не-фешън обществото от километри
    Естествено има и други елемнти от репертуара на фешъните но те са по-скоро по усет
    П.П. Моля нека изключенията от този списак не се засягат,защото изказването ми е насочено повече към масата.
    Е,надявам се да съм ти отговорил задоволително и да си изградиш обща представа за фешън обществото.

ms pi4 \/

Град
    Dark Forest
    mort най-точно определение.
    с една дума стадо

По-добре неможе да бъде обяснено просто.

Цитирай Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
    Цитирай Първоначално написано от mort

ms pi4 \/
    Също и това \/ \/ \/

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Да си смотан, да си еднакъв, да си напудрен до корема, да слушаш чалга и хаЛсче задължително, прическата ти да е като на петел, на 13 да приличаш на 18..горе-доле - тва е.
    What you give is what you get!

kfo lo6o ima v tova da si izpravq6 kostata i da nosi6 gotini o4ila tfa ne go razbiram.i az kato go pravq zna4i sam feshanka.TAKA LIIII!!????????????????LELEEE AZ PO-DOBRE DA OTIDA DA SE GRUMNA NQKADEEE!!! a ne mislq 4e sam kiflaa
    I don't want to be anything other than what I've been tryin to be lately
    All I have to do is think of me and I've peace of mind

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си