- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво означава да си фешън ???
Един ден фешъните ще си бият главата защо не са се занимавали с по- смислени неща, но ще бъде късноПървоначално написано от barbie_94
Ето,тук говориш за тези от импулс и флиртче ! Не можеш да твърдиш че ВСИЧКИ са еднакви просто защото не можеш да познаваш всички !Първоначално написано от ^Santra^
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
А аз като поисках да ме убедиш в противното, ти ми излезе с лаф на 13годишна. Кажи ми какво е различното на фешъните, какво означава да си фешън и какво те различава от другите...толкова ли много искам..
Ае спрете се вече
Ше ва еба сичките![]()
I Love
Vania
Kabakova
-ииииии брат тъй фъря по улицата и гледъм сичкфи некфи фешъъъни амъ Village Fashion дет се мъкнат с Made in Turkey
-И разберете тия Turkey Shabansизкривяват изгледа на значението Fashion
-Един голям варненски за всички коит се мислят за фешъни
I Love
Vania
Kabakova
Какво ме различава от другите ? Не си правя устата като пилешки задник,не съм си направила пическа като на кокошките,не нося очила модел 80-те ! Това достатъчно ли е ? А я ти ми кажи какво различава скейтърите,металите и емотата ? Те не са ли еднакви ? Защо трябва навсякъде да обиждате фешъните ? Това ме дразни най-много !Първоначално написано от ^Santra^
![]()
Не те познавам, не съм те виждала, но да речем, че ти вярвам. След като повечето са такива, каквито описах, логично е да имам изградена представа. Нали? Никъде не съм казала, че метъли, скейтъри и емота са различни. Но там нещата са по- различна, хората изповядват някаква култура, която си има история и не им пука от мода или това, с което е залят пазара( като изключим емотата- никой според мен с истински проблеми няма да тръгне да си топира косата по половин час и да си слага черен молив, още повече да си прави снимки с новите си кичури, които преливат от лилаво в розово)
Ниастина повечесто са еднакви,но не можеш да твърдиш че ВСИЧКИ са еднакви !Първоначално написано от ^Santra^
![]()
Не мисля, че фешън е цялото наименование на БГ кифлите и кифльовците, дето се опитват да мязат на кифлички.
Фешън лигли-е тва са двете думички, абсолютно описващи изблиците на младото поколение.
Прочетох почти цялата тема и извода които си направих е че повечето сте невероятно ограничени,завистливи и неорентирани.
Явно за вас ако някой предпочита да си купи скъпи дрехи и има възможност да си купи кецове Найки,вместо ефтини от килата и полага грижи за да изглежда добре трябва едва ли не да се хвърлят камъни по него...
И явно след като тези хора не са метъли,рапъри,емота,пънкар ,хейтъри и т.н тва значи че нямат собствен стил?И след като им се присмивате че са еднакви,погледнете себе си и приятелите си,сигурна съм че половината от вас слушат метъл,обличат се в черно,лятото ходят с кубинки и се движат със хора със същия стил е замислете се-малко същото е,вие и приятелите ви не сте ли еднакви???Ай сега да оплюем и рапърите че дрехите им са широки....
Да не говорим че е много по-приятно да видиш младо момиче,облечено в свежи цветове отколкото цялото в черно с наведена надолу глава,в едната ръка бира,а по-другата белези,не само че е жалко ами е и грозно и дори смешно,просто на млади хора не им отива.
Много ми допадат момичетата с жълт панталон, цикламено горнище и зелена чанта...мммммм....супер!
Ми щом на тях им харесва нека си ходят така. Не мога да разбера кво толкова имате против тях. Аз също нося жълти и зелени дрешки, но това не ме прави фешън , понякога си топирам косата, но това не означава, че съм емо. Всичко е въпрос на личен избор, живеем в свободна страна , всеки може да бъде какъвто си иска.Първоначално написано от ^Santra^
Не съм казала, че не са еднакви, или че ги подкрепям. Просто уважавам всички хора, защото очаквам и те да ме уважават. Какво ще промениш с един пост във форум? Може би тяхното мислене и начин на обличане? И какво като се обличат в крещящи цветове, носят очила с големи стъкла и правят физиономии пред огледалото? Това да не определя характерите им? А уж не трябваше да съдим по външния вид...![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Kvo si4ki pluvate fashion be vie ste nekvi selski pry4ki! Az ne sym fashion nito emo nito nikyv prosto 4etoh taq tema za da razbera neshto poveche za tqh! Ne mi pre4at
Shto nqkoi ne vlezne v edin sait za zapoznastva edin fashion ili 20 000 komentara..a nekoi selqk kade e slojil laneca ot lamarina kade e praven na strug i ima edva 30-40 komentara se ot priqteli..zamislete se !
а що пък трябва да им пука на тебе ''дали ти допада''?!Първоначално написано от ^Santra^
gei4etata deto si brasnat krakata i se obli4at v rozivu
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3
Все пак не мога да съдя за един човек само по дрехите му.Ако и характера му е готин,дори и да е фешън пак мога да го приема.Това,че някой е фешън,а друг пък слуша метъл няма значение,защото всеки има право да избира стила си на обличане и музиката,която да слуша.Тези,които съдят за един човек само по външния му вид са ограничени хора,защото не само фешъните са еднакви-емотата,метълите не са ли еднакви?Същото е.Комерсиално е да си фешън,но определено е тъпо това,че ги плюете,защото един човек не се определя само по това как се снима е огледало и как се облича,трябва да го опознаеш.За мен тези,които не възприемат фешъните като нормално хора са ограничени и консервативни,защото всеки има право да се държи и облича както си иска.И сега,за да не ме нападнете ще кажа,че НЕ СЪМ ФЕШЪНКА и не ги защитавам,просто е тъпо да нападате по този начин!
Just haters make me famous! εĭз
Ма не е тва точно бе!Вие па как го описвате...Съгласна съм с CuRly Doll!!
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
http://www.fashion-lifestyle.net/subculture_broi9
Прочетете и се образовайте малко ! Това,че вие виждате само тези,които не са истински фешъни,не означава,че няма такива,нито че всички са еднакви !
и аз си бръсна кракатаПървоначално написано от FataMorgana
zaewi ше си пусна космите на краката и на сичките тия коит кажат нещу срещу мен ше ги обеся с тях
I Love
Vania
Kabakova
В кой свят живееш ти!? Докато си из България и из селските градчета много ясно, че всички ще са ти еднакви и така казвате, че са "гейове".Първоначално написано от -4arovnata-
Докато например ела в Италия (тогава не знам какво ще кажеш) Дънки прилепнали, лилави, червени, зелени, оранжеви за мъж и прическите - без думи. Това не значи, че са гейове. Това е мода и бих казал, че точно тези "гейове", които ти наричаш винаги са имали по хубави жени да речем от тези яките (защото тези "яките" са всичките нахимизирани и нямат грам акъл в главата). А и една истинска красива жена държи мъжа и да е направен дори по-добре от нея.
ТочкА.
ПС: А иначе думата "фешън" - звучи смешно.
[quote="BoRe"]Ти се скрий. Напротив пак казвам, че една истински красива жена и по харесва мъжа, който е с нея да е "изгладен", а именно без косми.Първоначално написано от FataMorgana
И между другото трябва да си от някое село. Защото по градовете от доста време в България е навлязла модата всеки мъж да си бръсне краката и т.н.
Не съм чела повечето мнения , но ще кажа едно :
http://nolimit.cult.bg/presscenter/a...-caiiciainoaa/
който го прочете ще разбере за какво става въпрос (:
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"