Цитирай Първоначално написано от sant
Цитирай Първоначално написано от iveto__91
kfo lo6o ima v tova da si izpravq6 kostata i da nosi6 gotini o4ila tfa ne go razbiram.i az kato go pravq zna4i sam feshanka.TAKA LIIII!!????????????????LELEEE AZ PO-DOBRE DA OTIDA DA SE GRUMNA NQKADEEE!!! a ne mislq 4e sam kiflaa
Като те гледам май си точно такава.
Те хората са обяснили какво е да си "фешън" в БГ. Извън България не знам как е, но тук положението е трагично. Особено като започнат да казват, че обожават хауса, а после ги видиш някъде по пътищата да играят кючек..
Не знам, за мен тези хора са без грам мозък, хем глупави, хем смешни и банални... Нямат мнение за почти нищо, водят се от "модата".
Изключения... Не съм намерила такива (все още, нищо не е невъзможно).

П.П. Забравихте джуките. Те трябва да са като на маймунски гъз. Снимка пред огледалото с очилата и такива джуки ще ви донесе голяма слава, гарантирам ви (слава на глупаци ).
ne ti mai ne6y ne razbira6.i vuob6e ne moje6 da tvurdi6 4e sam feshanka prosto z6t ni6o ne znae6.celta ti e da se zaqde6 s nqkoi.i otkade znae6 4ee obojavam house ,a posle go ydrqm na ky4ek.axaxaxaxax aaaaaa da ne zabravim.Nosq ''djuvkiii''.E kak???bez tqh ne mojee.
ae 4e trq da si sloja caisite i da se snimam.ei sa 6e vi pusna edna snim4ica da me vidite kfa fie6anka me napraihte