В буквален превод от английски език FASHION означава:
I. 1. начин, маниер
2. мода (и рl), стил, фасон, кройка
3. светско/модно общество
II. 1. оформя (ва) м (in, to, into), придавам форма/вид/фасон на
2. тех. формовам, придавам исканата форма на (чорап и пр.), изработвам, фасонирам
3. приспособявам. нагаждам (to)
Преводът е взет от речник.
Според мен в момента много момичета и момчета се водят по някаква "мода",която самите те не разбират.Някои смятат,че да си така наречения "fashion" трябва да носиш скъпи дрехи и обувки,други пък мислят,че това са момичета с къси полички,блузи с дълбоки деколтета,големи очила и коса с обем до небесата.Всеки има различни разбирания относно това.Нямам нищо против никого и не смятам,че аз съм човекът,който трябва да дава оценки за това кой как се облича,но все пак реших да напиша това,за да изразя и аз мнението си.
Нямам нищо против добре изглеждащите и поддържащите се момичета и момчета стига всичко,което правят,за да изглеждат добре,е направено с мярка и стил.Най-малкото-поне цветовете на елементите от облеклото да си пасват.
И пак-всеки има свой собствен вкус и стил на обличане.Вярно,че някои доста се оплитат в стила и вкуса си ( което определено повлиява на външния им вид ),но какво да правим-и да ги осъждаме,и да ги критикуваме какво ще постигнем? Най-много да пуснат някоя друга тема срещу метълите,емотата и не знам и аз срещу кой друг.