.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Тема: Серенада

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен

Серенада

Много харесвам едно момиче, и защото мога да свиря що годе на пиано и знам няколко любовни балади, си мисля че ще е готино да застана под прозореца на къщатата където живее, и да и посвиря. Ама никога не съм го правил и се чудя няколко неща:
    1.Да и звънна ли първо да излезе и тогава да засвиря или да засвиря и да я чакам да се покаже.
    2.Момичетата да ми кажат, ако някой направи това за тях ще се зарадват ли.
    3. Евентуално как биха реагирали родителите и (тя е на 18 и аз съм на толкова)

В момента знам да свиря Right Here waiting for you, Everything I do, Fur Elize, With or without you, Ballade pour adeline, Wonderful tonight, Rendez vous 4 (ama ne e podhodqsta) ,което прави около 30 мин качествено свирене, достатъчно ли е според вас, разбира се докато се покаже може да свиря някакви последователности от акорди, и чак като се появи да почна нещо по-хубаво
    ако имате някакви други предложения за песни споделете

Мега фен Аватара на Blab
    Адската романтика.
    Избери си 1 песен, или 2.
    Ако си мислиш, че ще свириш 30 минути без да те изгонят, лъжеш се
    Почвай си с песните, ако не живее на 12-ия етаж все ще чуе.

Град
    Варна
    А как ще замъкнеш пианото пред прозореца й ?
    SEX NA EKS!

Град
    Сливен
    чудя се как ще бягам с тоя синтезатор ( не е на 12 тия етаж, на втория е)

Цитирай Първоначално написано от akademika
    чудя се как ще бягам с тоя синтезатор ( не е на 12 тия етаж, на втория е)
    shtom e na 2 davai smelo shte te chue uspeh

Стига бе ! Не мога да повярвам,че все още има такива романтични момчета ! Приятелката ти е щастливка! И повярвай ми дори и да не ти се получи всичко перфектно, не се притеснявай! Мацката ще запомни това за цял живот ! А относно реакцията на родителите й .. това е инвидуално..ако ти ги познаваш най-добре ще прецениш.. Успех!

Град
    Shumen
    Davai smelo.Predpolaga se che shte te chue .....Haide uspeh
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    Сливен
    Благодаря за куража Днеска ще си намеря едни батерии, ще се поупражня вечерта и изчезвам - според вас в колко часа е добре да се направи.

Град
    Варна морето сините вълни....
    ооо това е супер милооо избери си песничка и я изсвири гледай да не е много късно,че после баща й да не те гони

ПП :Успех
    България е нашата родина,
    Апостола е нашия баща,
    Георги Аспарухов е стадиона,
    а Левски е във нашите сърца.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!

аз да съм на баща и с една двуцефка да ти пръснем мозъкО... ше ми свири той посряд нощата...

Град
    Jamaica
    Az ne bih se zaradvala na takova ne6to.... neznam za6to tiq raboti dori i po filmite mi se struvad dosta tupi4ki.. prosto imama drugi razbiraniq za romantika :P

Град
    In Devil's Castle
    аз пък не разбрах как ще домъкнеш синтезатора ... ако трябва да съм откровена, не ми се струва особено добра идея...но пък тя самата може и да го хареса...кой знае успех
    someone else...

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    of dobre tva ne go razbiram... kak moje da ne vi haresva serenada!? tva e prosto simvol na liubovta edin ot nai-golemite romanti4ni jestove... az ako bqh 6tqh da pripadna ot kef
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Аз ще бъда честна с теб и ще ти кажа че на мен подобно нещо не би ми харесало . Струва ми се малко отминало това със серенадите и аз го считам за идиотско. Не искам да те засегна , евала че искаш да я впечатлиш с нещо. Що не и земеш една розичка /ама без разни пандели/, да и сложиш някфа яка картичка, да напишеш че е от теб и да я сложиш пред вратата...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Аз не бих се изкефила особено на нещо такова - струва ми се супер лиготия. Горната идея с розата ми се вижда много по-мила и романтична. Вече много зависи и от момичето - не знам доколко я познаваш, но се опитай да прецениш дали ще й хареса серенадата.
    А, и да бъда малко нахална Ако го направиш, става ли да напишеш тук как е реагирала?

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Аз ще бъда честна с теб и ще ти кажа че на мен подобно нещо не би ми харесало . Струва ми се малко отминало това със серенадите и аз го считам за идиотско. Не искам да те засегна , евала че искаш да я впечатлиш с нещо. Що не и земеш една розичка /ама без разни пандели/, да и сложиш някфа яка картичка, да напишеш че е от теб и да я сложиш пред вратата...
    яд те е че немаш такав пич до теб
    Грешиш ! Радвам се че моя не стига до там
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Що не и земеш една розичка /ама без разни пандели/, да и сложиш някфа яка картичка, да напишеш че е от теб и да я сложиш пред вратата...
    Защото е банално и скучно а повечето момичета обичат да се чустват специални.
    Според мен идеята е хубава но по-добре звънни първо на вратата (ако долу има звънец ест) за да знае че е за нея и да се покаже а не ти да си свириш а тя да гледа ТВ примерно. Освен това 1 мааааааксимум 2 песни са достатъчни.

ще е страхотно!
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Цитирай Първоначално написано от {DreaM_GirL}
    Стига бе ! Не мога да повярвам,че все още има такива романтични момчета ! Приятелката ти е щастливка! И повярвай ми дори и да не ти се получи всичко перфектно, не се притеснявай! Мацката ще запомни това за цял живот ! А относно реакцията на родителите й .. това е инвидуално..ако ти ги познаваш най-добре ще прецениш.. Успех!
    +1 Браво пич!
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Еми ако ще го правиш само ще те посъветвам да и звъннеш и да и кажеш да погледне през прозореца( не и казвай защо), защото примерно аз като съм си вкъщи и ако някой почне да ми шуми вънка - най-много да си пусна щорите.. Имам предвид не става като по филмите на 3тата секунда от песента "любимата" жена да се покаже на прозореца и да се разплаче..
    The Spark

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами идеята ти е много готина, първо е оригинално, защото напоследък не се намират много момчета, които биха го направили... пък и е страшно романтично Определено ако има как направи го, едва ли няма да и хареса. Успех Хмм и да наистина по-добре и звънни по тела и и кажи просто да погледне през прозореца
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    Сливен
    Значи ето какво се случи:
    2-3 минути стоях пред къщата и с пулс над 120 и се чудех какво да правя, после се пооспокоих, казах си че ще броя до десет и ще звънна на звънеца и ... три пъти броих до десет докато събера кураж.
    Излезе баща и, попитах го "Може ли X да излезе?" той ме погледна почуди се малко и после каза "Да може", аз си бях сложил синтезатора на капака на един автомобил. температурата беше под 4 градуса, тя дойде.
    Беше много изненадана, ама беше много студено и към средата на първата песен започнаха да ми се сковават пръстите. Ама стиснах зъби и продължих да свиря .. като свърших втората песен и предложих да се облече, и да се върне (за да видя какво ще каже) тя каза не можела защото нейните я чакали за вечеря, затова аз продължих да свиря още около 6-7 минути, на едната песен ми се стори че се просълзи малко, ама може и да съм сгрешил, защото може да е било от осветлението. Яд ме е че после никакъв диалог не можех да подхвана, бях като вцепенен сърцето ми биеше яростно, даже ми се виеше свят, тя успя да ми каже "поласкана съм "и че много и е харесало, ама аз нищш смислено не можех да кажа - искаше ми се да я прегърна ама бях парализран направо

бравооооооо! Бъди сигурен, че дълго ще помни тази вечер. И сигурно утре ще разкаже на всичките си приятелки
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

+1

Ако тя си пада по романтиката, ще ти се зарадва много, но ако не е от романтичните, ще я отблъснеш.

Цитирай Първоначално написано от akademika
    Значи ето какво се случи:
    2-3 минути стоях пред къщата и с пулс над 120 и се чудех какво да правя, после се пооспокоих, казах си че ще броя до десет и ще звънна на звънеца и ... три пъти броих до десет докато събера кураж.
    Излезе баща и, попитах го "Може ли X да излезе?" той ме погледна почуди се малко и после каза "Да може", аз си бях сложил синтезатора на капака на един автомобил. температурата беше под 4 градуса, тя дойде.
    Беше много изненадана, ама беше много студено и към средата на първата песен започнаха да ми се сковават пръстите. Ама стиснах зъби и продължих да свиря .. като свърших втората песен и предложих да се облече, и да се върне (за да видя какво ще каже) тя каза не можела защото нейните я чакали за вечеря, затова аз продължих да свиря още около 6-7 минути, на едната песен ми се стори че се просълзи малко, ама може и да съм сгрешил, защото може да е било от осветлението. Яд ме е че после никакъв диалог не можех да подхвана, бях като вцепенен сърцето ми биеше яростно, даже ми се виеше свят, тя успя да ми каже "поласкана съм "и че много и е харесало, ама аз нищш смислено не можех да кажа - искаше ми се да я прегърна ама бях парализран направо
    Евала за смелостта.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си