- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Серенада
Purvo pozdravleniq za hubavata ideq.Strahotna e naistina i mislq,4e momi4eto 6te ostane o4arovano.Ako ima6e pove4e takiva mom4eta kato teb 6te6e da e mnogo hubavo....![]()
![]()
Да беше изчакал малко да се стопли времето. Качваш на покрива на някой блок една маса. Зареждаш я. Оправяш малко обстановката ( почивстваш ако има боклуци). Задължително да има гледка към града. Това може и надвечер да се направи малко преди залез. 2 свещи палиш. Качествена храна, бутилка шампанско / вино. Правил съм го това и на още на същата вечер вкарах мадамата в леглото. Но и серенадата не е зле. Малко класическа романтика не боли. Браво че си се престрашил.
браво,струваш ми се много точен човек .
страхотна изненада ще е това за нея и да,100% ще се зарадва
за родителите и би трябвало да няма проблем,но гледай да не събудиш съседите (което ще стане) и да не вземат да те целят с домати през прозорците![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Абе даНякой ако ми направи серенада няма ма му говоря до живот!!! Нз... на мен идеята не ми допадна, поради простата причина че мразя романтиката, но ако момичето си пада по това мисля че си е оригинално
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Вече го е направил.Научете се да четете преди да пишете.Първоначално написано от lilit_666
Еи пич тва е мн яку ... с тебе съм давай ...
Бях го направил .. 0баче беше по различно ... занесох 4 много големи тонколони ... под тях .. и ги пуснах .... на 1-вата песен .. тя е една от любимите ми балади .. но уви .. просто момичето не беше за мен ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Хей, това е готиноКофти е, че после съседите ще разпитват и обсъждат... Ама, голяма работа, в днешно време малко хора са склонни да се престрашат, така че тя би трябвало много да се радва, че някой е направил този жест за нея (: Освен това музиката е била на живо, а не от тонколони, което е ощ по-яко! Браво, пич, успех с мацката!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Нищо че момичето май не ме хареса, кефа беше много голям, нямам търпение да го направя отново (стига да си харесам "жертва"), лято иде. Следващия път мисля да е с някой приятел и той да пее примерно. Може на негово момиче да си пее, пък аз само да му акомпанирам ... абе разбрахте ме, какво искам да кажа. Според мене има много хляб в идеята със серенадите. Лошо е, че малко момчета могат да свирят или пеят, в моя випуск сме само 2-ма които можем да праим нещо и се занимаваме, може би затова момичетата са си помислили, че е отживелица... като чета мислите на някой хора тук стигам до заключението: К'ва *утка е тая като си мисли, че като може да си пусне от ГСМ-а оригинала на мелодията, че е "хванала бика за рогата". Живото изпълнение може да отстъпва ... да наистина оригинала е страхотен, но носи винаги едно и също настроение, а нищо не може да се сравни с настроението, което създава едно дори калпаво изпълнение на живо, в което си личи, че изпълнителят се напряга до краен предел за да покаже най-доброто от себе си. Според моята теория е похвално човек да се опита да изпъкне по този начин, някой сподели, че било "лигавко", *бати ми като почнат момичетата с техните кафета, не е ли лигавко ... напра'о си е тъпо. Да не говоря "готините пичове" какви изпълнения правят.
Плюс това, някой спомена че съседите щели да се подиграват ... според мене не е така, лично според мене ще ми е интересно да слушам как някой прави серенада на някоя съседка, е освен ако е напълно фалшив може да се подразня, дори си мисля че родители биха били по благосклонни, защото като че ли серенадата подчертава романтичния и платоничен порив в любовта, а може да си спомнят за доброто старо време. А и в краен случай, дори и да почнат да си шушукат съседите, то к'во могат само да завиждат според мене
![]()
Моя апел е: Който има музикален инструмент да го грабва и да отива да омайва момичето си, щом хората го правят от хиляди години, значи не е отживелица. Който има инструмент, а не може да свири, какво чака... да хваща и да дрънка, неща които могат да се научат за броени минути, може да оставят спомен за цял живот.
Ako bqh na tvoe mqsto izob6to nqma6e da se zanimavam s tovaq opitai se da q spe4eli6 s ne6ti drugoq za6toto ne vsqko momi4e haresva romantikata i serenadita
Честно, ако някой ми направи серенада ше фана и ше го застрелям (или в крайна сметка няма да му проговоря до живот) ! Същото се отнася и ако някой реши да ми подарява цветя...Нещо не мога да й схвана смисъла на романтиката. А явно все още са останали романтични момчета и ми е жал за тях. Защо трябва да правиш на момичето нещо, което вече е голямо клише? Изобщо самата романтика си е клише... Определено можеш да запълниш времето си с много по стойностни неща...Като например да вземеш да научиш по някой предмет... Но все тая тва си е мойта логика, която много хора и без друго не разбират... [/quote]
hahhaha brovo pich. pozdravleniq. Jalko che ne go e ocenila... ama prodyljavai v syshtiq duhmoje sledvashtata da go oceni
![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
вие се благодарете, че не свири на орденПървоначално написано от ReNiTy_VArna
![]()
тогаз пианото малък проблем щеше да е
![]()
hahaha kyv orden weПървоначално написано от anito.sl
mai imash v predvid ORGAN
![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
а мислил ли си за вариянта за бащата с пушката през прозореца ?![]()
Пич не се залагвай момичетата от днешните времена са малко по модерни и ако искаш да свалиш някое момиче по добре покажи нещо в задния джоб(пари естесвено) или ако толкова много искаш да си покажеш "таланта" да свириш изсвири й Азис или ДесиСлава
There's no justice
There's no peace
There's no freedom
Fuck Police
Да ти дам телефон да ми се обадиш да ти помогна с носенето на пианото ?
+1 ! Леле , ако на мен ми направят серенада най-много да не чуя нищо !Първоначално написано от {DreaM_GirL}
![]()
Първоначално написано от HateCops
Боже, още един... Не всички са такива! А, ако мен някой ме поздрави с Азис:
![]()
![]()
![]()