.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46

Тема: Серенада

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Purvo pozdravleniq za hubavata ideq.Strahotna e naistina i mislq,4e momi4eto 6te ostane o4arovano.Ako ima6e pove4e takiva mom4eta kato teb 6te6e da e mnogo hubavo....

Супер фен
    Да беше изчакал малко да се стопли времето. Качваш на покрива на някой блок една маса. Зареждаш я. Оправяш малко обстановката ( почивстваш ако има боклуци). Задължително да има гледка към града. Това може и надвечер да се направи малко преди залез. 2 свещи палиш. Качествена храна, бутилка шампанско / вино. Правил съм го това и на още на същата вечер вкарах мадамата в леглото. Но и серенадата не е зле. Малко класическа романтика не боли. Браво че си се престрашил.

браво,струваш ми се много точен човек .
    страхотна изненада ще е това за нея и да,100% ще се зарадва
    за родителите и би трябвало да няма проблем,но гледай да не събудиш съседите (което ще стане) и да не вземат да те целят с домати през прозорците
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Абе да Някой ако ми направи серенада няма ма му говоря до живот!!! Нз... на мен идеята не ми допадна, поради простата причина че мразя романтиката, но ако момичето си пада по това мисля че си е оригинално
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от lov3m3
    Az ne bih se zaradvala na takova ne6to.... neznam za6to tiq raboti dori i po filmite mi se struvad dosta tupi4ki.. prosto imama drugi razbiraniq za romantika :P
    И според мен е лигавко- па и после комшиите ше ги пръснат от подигравки и обсъждане. Ина4е пък ще се трогна от жеста.
    Недей по-късно от 22.30

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от lilit_666
    Цитирай Първоначално написано от lov3m3
    Az ne bih se zaradvala na takova ne6to.... neznam za6to tiq raboti dori i po filmite mi se struvad dosta tupi4ki.. prosto imama drugi razbiraniq za romantika :P
    И според мен е лигавко- па и после комшиите ше ги пръснат от подигравки и обсъждане. Ина4е пък ще се трогна от жеста.
    Недей по-късно от 22.30
    Вече го е направил.Научете се да четете преди да пишете.

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Еи пич тва е мн яку ... с тебе съм давай ...
    Бях го направил .. 0баче беше по различно ... занесох 4 много големи тонколони ... под тях .. и ги пуснах .... на 1-вата песен .. тя е една от любимите ми балади .. но уви .. просто момичето не беше за мен ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Хей, това е готино Кофти е, че после съседите ще разпитват и обсъждат... Ама, голяма работа, в днешно време малко хора са склонни да се престрашат, така че тя би трябвало много да се радва, че някой е направил този жест за нея (: Освен това музиката е била на живо, а не от тонколони, което е ощ по-яко! Браво, пич, успех с мацката!
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен
    Нищо че момичето май не ме хареса, кефа беше много голям, нямам търпение да го направя отново (стига да си харесам "жертва" ), лято иде. Следващия път мисля да е с някой приятел и той да пее примерно. Може на негово момиче да си пее, пък аз само да му акомпанирам ... абе разбрахте ме, какво искам да кажа. Според мене има много хляб в идеята със серенадите. Лошо е, че малко момчета могат да свирят или пеят, в моя випуск сме само 2-ма които можем да праим нещо и се занимаваме, може би затова момичетата са си помислили, че е отживелица... като чета мислите на някой хора тук стигам до заключението: К'ва *утка е тая като си мисли, че като може да си пусне от ГСМ-а оригинала на мелодията, че е "хванала бика за рогата". Живото изпълнение може да отстъпва ... да наистина оригинала е страхотен, но носи винаги едно и също настроение, а нищо не може да се сравни с настроението, което създава едно дори калпаво изпълнение на живо, в което си личи, че изпълнителят се напряга до краен предел за да покаже най-доброто от себе си. Според моята теория е похвално човек да се опита да изпъкне по този начин, някой сподели, че било "лигавко", *бати ми като почнат момичетата с техните кафета, не е ли лигавко ... напра'о си е тъпо. Да не говоря "готините пичове" какви изпълнения правят. Плюс това, някой спомена че съседите щели да се подиграват ... според мене не е така, лично според мене ще ми е интересно да слушам как някой прави серенада на някоя съседка, е освен ако е напълно фалшив може да се подразня, дори си мисля че родители биха били по благосклонни, защото като че ли серенадата подчертава романтичния и платоничен порив в любовта, а може да си спомнят за доброто старо време. А и в краен случай, дори и да почнат да си шушукат съседите, то к'во могат само да завиждат според мене

Моя апел е: Който има музикален инструмент да го грабва и да отива да омайва момичето си, щом хората го правят от хиляди години, значи не е отживелица. Който има инструмент, а не може да свири, какво чака... да хваща и да дрънка, неща които могат да се научат за броени минути, може да оставят спомен за цял живот.

Град
    In you mind!!!
    Ako bqh na tvoe mqsto izob6to nqma6e da se zanimavam s tovaq opitai se da q spe4eli6 s ne6ti drugoq za6toto ne vsqko momi4e haresva romantikata i serenadita

Eh da imashe poveche takiva momcheta kato teb ... super ideq

Град
    Tampere, Finland
    Честно, ако някой ми направи серенада ше фана и ше го застрелям (или в крайна сметка няма да му проговоря до живот) ! Същото се отнася и ако някой реши да ми подарява цветя... Нещо не мога да й схвана смисъла на романтиката. А явно все още са останали романтични момчета и ми е жал за тях. Защо трябва да правиш на момичето нещо, което вече е голямо клише? Изобщо самата романтика си е клише... Определено можеш да запълниш времето си с много по стойностни неща...Като например да вземеш да научиш по някой предмет... Но все тая тва си е мойта логика, която много хора и без друго не разбират... [/quote]

hahhaha brovo pich. pozdravleniq. Jalko che ne go e ocenila... ama prodyljavai v syshtiq duh moje sledvashtata da go oceni
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от ReNiTy_VArna
    А как ще замъкнеш пианото пред прозореца й ?
    вие се благодарете, че не свири на орден тогаз пианото малък проблем щеше да е

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    Цитирай Първоначално написано от ReNiTy_VArna
    А как ще замъкнеш пианото пред прозореца й ?
    вие се благодарете, че не свири на орден тогаз пианото малък проблем щеше да е
    hahaha kyv orden we mai imash v predvid ORGAN
    Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(

а мислил ли си за вариянта за бащата с пушката през прозореца ?

Пич не се залагвай момичетата от днешните времена са малко по модерни и ако искаш да свалиш някое момиче по добре покажи нещо в задния джоб(пари естесвено) или ако толкова много искаш да си покажеш "таланта" да свириш изсвири й Азис или ДесиСлава
    There's no justice
    There's no peace
    There's no freedom
    Fuck Police

Град
    РЮАР
    Да ти дам телефон да ми се обадиш да ти помогна с носенето на пианото ?

Цитирай Първоначално написано от LSGirl
    ооо това е супер милооо избери си песничка и я изсвири гледай да не е много късно,че после баща й да не те гони

ПП :Успех
    no ne i zvuni..izchakai tq sama da chue muzikata i da izleze .. shte bude superrrrr qkoo mislq che mnogoo shte i haresa

Just laying on the beach and having fun...

Цитирай Първоначално написано от {DreaM_GirL}
    Стига бе ! Не мога да повярвам,че все още има такива романтични момчета ! Приятелката ти е щастливка! И повярвай ми дори и да не ти се получи всичко перфектно, не се притеснявай! Мацката ще запомни това за цял живот ! А относно реакцията на родителите й .. това е инвидуално..ако ти ги познаваш най-добре ще прецениш.. Успех!
    +1 ! Леле , ако на мен ми направят серенада най-много да не чуя нищо !

Цитирай Първоначално написано от HateCops
    Пич не се залагвай момичетата от днешните времена са малко по модерни и ако искаш да свалиш някое момиче по добре покажи нещо в задния джоб(пари естесвено) или ако толкова много искаш да си покажеш "таланта" да свириш изсвири й Азис или ДесиСлава
    Боже, още един... Не всички са такива! А, ако мен някой ме поздрави с Азис:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си