- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- размерът и неговото значение
Първоначално написано от I_likE_Sex
внимаваи обаче братле защото "With the great power comes great responsibility" - спаидърманиак
Информация нужна на Жените "Машини", който се справят със 25 самтиметровите.
Ясно ми е че по-голяма част от аудиторията незнаят че чуствителността при жените е като тази при мъжете, тоест на ние е наи приятно когато ни лижат главичката примерно тя е най-чуствителна в сравнение по стълбатака е при жените началото на вагината е най-чуствителна защо примерно си мислите че когато и пухнете 2 или 3 пръстя тя подлудява така че най важното за един член е да е дебел. А за вагина да е тесна
.
В крайна сметка излиза че е по важна дебелината отколкото дължината и съм го забелязал все още немом да разбереме закфо са ми тия 5 самтиметра къде старчът отвънка без работа до като правя секс но сигуно ще се питам това цял живот.
Набиийте си го тва във пубертедските глави и стига пускайте тези Банални теми
Longest Dick is shortless way to women's heart
eee ми ся хубаво е да е дълаг тамън като искаш дете да ходи към яичниците![]()
само да отбележа за протокола че мъжете с пенис над 20 см са 1 на 12 000...моя е 18, но приятелката ми е доста тесничка така че няма от какво да се оплача![]()
za mene nqma absoliutno nikakwo zna4enie ako 6te da e 10 sm tfa e poslednoto koeto me interesuwatyi 4e ako imate malki pi6oci izob6to ne se spi4aite :P
the size doesnt matter - в превод "размера ми нема и метър!"
и абе туй жените са ненаситни бе, и като дърводелски метър да се разгъва с по 25 санта пак ще е малко
както и с парите, колкото и да имаш се не стигат
е нема живот дейба
16-ka ustroiva li te ?Първоначално написано от Mona_90
Fitness Forever
минах момчешката възраст..ама размерите си останаха същите
16, размера значение за някои жени има за други няма или поне не до такава степен,пишкото колкото и да е ако някой иска да достави удоволствие някому проблеми няма /стига другия да не е с предубеждение/ по-голям е психологическия проблем при хората които приемат своите дадености присърце и ги смятат за малоценност независимо от големината , трупат комплекси, сдухват се а жените ги усещат тези работи и лесно режат квитанциите.
Най-важното да е работлив и издържлив.
ПП отдавна не бях влизал във форума, към съфорумците има ли още майтапчийски постове или са рядкост вече?![]()