.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Голям фен Аватара на 50cent
    Цитирай Първоначално написано от I_likE_Sex
    Цитирай Първоначално написано от 50cent
    Цитирай Първоначално написано от I_likE_Sex
    Цитирай Първоначално написано от 50cent
    ааа на мен ми расте когато го премерих за последно 17,1 аз съм бахти лудото копеле чудя се дали от сержант да го повиша на леитанант мисля че заслужава но трябва да минем още някои препятствия
    Еххх моя е само офицер.

няма проблем ще го изпратиш на воина с яка бронежилетка и ще го повишиш на по висок чин

По добре каска да му сложа че да изглежда малко по висок и верно мога да го направя сержант

внимаваи обаче братле защото "With the great power comes great responsibility" - спаидърманиак

Информация нужна на Жените "Машини", който се справят със 25 самтиметровите.

Ясно ми е че по-голяма част от аудиторията незнаят че чуствителността при жените е като тази при мъжете, тоест на ние е наи приятно когато ни лижат главичката примерно тя е най-чуствителна в сравнение по стълба така е при жените началото на вагината е най-чуствителна защо примерно си мислите че когато и пухнете 2 или 3 пръстя тя подлудява така че най важното за един член е да е дебел. А за вагина да е тесна .

В крайна сметка излиза че е по важна дебелината отколкото дължината и съм го забелязал все още немом да разбереме закфо са ми тия 5 самтиметра къде старчът отвънка без работа до като правя секс но сигуно ще се питам това цял живот.

Набиийте си го тва във пубертедските глави и стига пускайте тези Банални теми
    Longest Dick is shortless way to women's heart

Голям фен Аватара на 50cent
    eee ми ся хубаво е да е дълаг тамън като искаш дете да ходи към яичниците

само да отбележа за протокола че мъжете с пенис над 20 см са 1 на 12 000...моя е 18, но приятелката ми е доста тесничка така че няма от какво да се оплача

za mene nqma absoliutno nikakwo zna4enie ako 6te da e 10 sm tfa e poslednoto koeto me interesuwa tyi 4e ako imate malki pi6oci izob6to ne se spi4aite :P

18
    Fitness Forever

Супер фен
    the size doesnt matter - в превод "размера ми нема и метър!"

и абе туй жените са ненаситни бе, и като дърводелски метър да се разгъва с по 25 санта пак ще е малко
    както и с парите, колкото и да имаш се не стигат
    е нема живот дейба

Re: здр

Цитирай Първоначално написано от Mona_90
    Предпочитам такъв ,който да се побира в устата ми ,да пасва идеално на вагината ми и да влиза лесно в дупето ми
    16-ka ustroiva li te ?
    Fitness Forever

минах момчешката възраст..ама размерите си останаха същите 16, размера значение за някои жени има за други няма или поне не до такава степен,пишкото колкото и да е ако някой иска да достави удоволствие някому проблеми няма /стига другия да не е с предубеждение/ по-голям е психологическия проблем при хората които приемат своите дадености присърце и ги смятат за малоценност независимо от големината , трупат комплекси, сдухват се а жените ги усещат тези работи и лесно режат квитанциите. Най-важното да е работлив и издържлив.

ПП отдавна не бях влизал във форума, към съфорумците има ли още майтапчийски постове или са рядкост вече?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си