- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- влюбена съм в турчин
Първата ми братовчедка ходи с турчин...колкото и да са и говорили че не одобряват това тя вече го е избрала дори и за съпруг ... нито съм ЗА нито съм ПРОТИФ... зависи от човека
Расисти...Първоначално написано от ilsi_
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
ima hora koto ne moga da gi razbera kakvo tolkova protiv imate kym turcite? i te sa hora kato nas i grozni i krasivi, i lo6i i dobri. Dosega s kolkoto i turci da sym se zapoznala se se okazvat svestni.... pekani sa, nikoga ne lyjat, NE MIRI6AT, kryvta im e gore6ta i postoqnno i vinagi sa usmihnati,te sa du6ata na kompaniqta veselo e s tqh i az gi predpo4itam za6toto vinagi kogato mi e kofti znaqt kak da me razveselqt, a az sym ot horata koito kato sa nacupeni mn trudno se usmihvat a te me razveselqvat za edna-dve minuti nz kak ama vseki pyt uspqvat. te sa verni kato priqeli i kato gadjeta, vinagi biha te za6titili (vse pak obi4at da se biqtsamo kato 4uqt za boi i ska4at) Daje moga da kaja s ryka na syrceto 4e moga da se otpusna i da se dyrja estestveno sred tylpa ot 30 tur4ina, otkolkoto ot tylpa ot 15 bylgarina
![]()
ne me interesuva kakvo e bilo PREDI vajnoto e 4e SEGA ne e taka
(a i istinskite turci demek ot edno vreme det sa ostanali {niski, murgavi i nabiti} sa mn rqdko sre6tani pove4eto sa s primeskii sledovatelno sa po viso4ki ne 4ak tolkova 4erni4ki
bez obidi molq) prosto trqbva da gi opoznaete, za6toto e mn podlo i typo da gi narejdate bez da gi poznavate kato li4nosti
Kakvoto BILO...BILO ve4e ne e taka.....
Това мнение ми хареса най много . Добре казано. Аз нищо няма да казвам.Tq moje da e ot tezi koito se sramuvat da se narekat bulgari.
Teq turci vsichkite s pari shte vi kupqt,prodajen narod sme eiii...
Radvam se,che Vasil Levski sega ne moje da vidi kak turcite sa ne naravno ami napravo sa si nad nas(za darjavni prava stava vapros),gorkiq shteshe da se samoubie kato vidi kakva MASKARA e sega Bulgariq.
http://www.vbox7.com/play:a258eb80 - Новото робство 1
http://www.vbox7.com/play:01071df0 - Новото робство 2
http://www.vbox7.com/play:0466c941 - Новото робство 3
http://www.vbox7.com/play:23eb78ba - Новото робство 4
http://www.vbox7.com/play:4996de59 - Новото робство 5
http://www.vbox7.com/play:f2541e8e - Новото робство 6
Абе не всички турци са лоши. Имал съм си работа с такива, които хал хабер си нямат от историята и въобще не гледат историята. Точни са. Но като гледам го обърнахме на политическа гледна точка - България срещу Турция. Та погледнете линковете отгоре...
da be trunki...men ne sa me kupali sus sol, a sus mlqko...ama ina4e naistina turcite na vero!Първоначално написано от hooliganka89
Незнам какво искам но знам как да го постигна
До авторката:Как не те е срам ?
Men ako pita6- RAZKARAI GO.Vse pak sme bili 5 veka pod tursko robstvo
.Az turcite gi mrazq, samo da razbera 4e nqkoi e tur4in izob6to ne se i zanimavam s nego, sorry ako sam obidila nqkoi
.
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Ae higienata tuka kakvo zna4enie ima ?!?! Mnogo bulgari vonqt mn po zle ot turciKakvo zna4enie ima naciata ??? Vsi4ki sme hora
Az haresvam mom4e koeto ima turska kryv oba4e e svetno mom4e na fona na ostanalite 4istokryvni bulgari toi izpukva sas mn cennosti taka 4e opira do 4oveka
Na teoria tova go znaqt vsi4ki oba4e ne si4ki go osmislqt
Tazi agresia kum 4ujdoto e nqkak si nalojena mn e lesno da izvadish nqkoi argument za higienata kat nqqsh kakvo da kajesh![]()
Това е!Пък и от турчин нищо добро няма да видиш,за него ще си робиня,колкото и тъпо да звучи.Първоначално написано от hooliganka89
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Aз по принцип не харесвам турците, нз така ми е в кръвта, но съм се запознавал в интернет(мморпг) с турци. Достатъчно съм общувал с тях за да вида, че са пичове..А и също така познавам една туркиня.. една от най-невероятните мадами които съм виждал - не само на външен вид, но и по характер което е очудващо, защото доста от яките пички са ужасно надути и прости.
The Spark
nqma6 nikvo pravo da go tretira6 po toq na4in 6tom si4ko e ok
Имайки предвид, че шанса да се омъжиш за него е доста малък, по-добре се остави на страстта да те води. Изживейте си хубавите мигове заедно и не се безпокой.![]()
Еми кво като е турчин-важното е да е свестен и да те обича!Освен това дори си е от нашата раса.Според мен единствената разлика между българи и турците в България е наименованието на националността и въвъ вярата,но това в една връзка без сватба и деца не е проблем.Още повече,че днешните турци не са фанатизирани, тъй че сравнение с онези,които са ни поробили и дума не може да става,за да иамме някакви предразсъдъци към тях.Имам познати турци и вярвай ,не миришат.![]()
По принцип нямам нищо против турците, не съм расистка, но за мен такава връзка е неприемлива. Разбирам родителите ти, едва ли има родители, които биха се радвали ако дъщеря им ходи с турчин...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Ti zashto ne vzemesh da se prekrastesh i da pochnesh da duhash na Alah?Da,tam na cherdjeto da se navejdash i da se klanqsh pred Alah.Първоначално написано от reni7o0o
Vsichki koito zashtitavate turcite izobshto imateli nqkakvo ponqtiq kakNvo predstavlqva tqhnata religiq?Tolkova ste prosti,che mi se doplakva na momenti.
Edno vreme nashite pra-dedi sa umirali kato muhi samo i samo da ne priemat turskata vqra i prochee.
Nqma da se habq s takiva leketa kato teb,qvno si propusnala mnogo chasove po istoriq,ne sam az choveka koito da ti obesnqva tezi neshta.
Nie sme edinstveniq narod koito taka tolerira porobitelq.
Znaesh li koi e Vasil Levski?Kak umrql?I zashto?
Kakvo zna4enie ima, 4e e tur4in?Az bqh pusnala predi takava tema za edno mom4e,koeto su6to e tur4in,no e neveroqten 4ovek i ako imah vuzmojnost sega bez da se zamislqm bih bila s nego,no e nevuzmojno.Ne se otkazvai ot nego i neka tova,4e e tur4in ne ti popre4i da si 6tastliva mila.Uspeh.
![]()
![]()
1. (...pochnesh da duhash na Alah?) za6to... ti da ne duha6 na Gospod?Първоначално написано от hooliganka89
2. (Vsichki koito zashtitavate turcite izobshto imateli nqkakvo ponqtiq kakNvo predstavlqva tqhnata religiq?) da, li4no az znam mn za turcite i tqhnata religiq... i moga da ti kaja 4e sa kato nas.... vqrvat v edin gospod....i imat religii koito spazvat, to4no kato nas nqma razlika.... samo tova 4e vqrvat v drugi ne6ta kakvo tolkova?
Kato gledam kak se pali6 6te kaje6 si bila predi tam... i si gledala kak gi izbivat kato muhi...... Kakvoto bilo...bilo ve4e ne e taka ako ne si zabelqzala, a i sega ima turci koito si smenqt religiqta na hristiqnska i daje poznavam takiva (stava duma za 15-25 godi6ni.) a i s sym govorila za s tqh za tova kakvo e bilo predi i moga da ti kaja 4e ne im puka, da typo im stava 4e e bilo taka predi no sega se radvat 4e mojem da bydem priqteli, nezavisimo v kakvo i v kogo vqrvame, za6toto i te sa hora kato teb, men i vsi4ki v tozi forum. A like 6te vika6 na maika si koqto ne te e vyzpitala da se dyrji6 kym horata s uvajenie nezavisimo ot tova dali sa turci ili bylgari... ti si ebahti rasistkata.
I da znam koi e V.Levski, kak i za6to e umrql (prisystvala sym na vseki 4as po istoriq i ot pyrvi klas i do sega po razkazvatelnite predmeti sym pylna otli4ni4ka, osobenno po istoriq) taka 4e spri da prikazva6 bez da poznava6 turcite za6toto i te sa 4ove6ki sy6testva
Ohh hora v Shumen e frash s tezi ....Napravo da ti omryzne da go gledash po uliciteBasi...Malko li bulgari ima che s tychin shte mi se hvashtash q se opravi!!!!
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Нямам нищо против тях освен това ,че те ни управляват в момента и те държът парите ! Собствената ни държава да е управлявана от "турчин". Ако ни изгонят от "Европа" , България може да стана част от Турция...Иначе нищо против...
Ne sam iskala da te obijdam,prosto mnogo se qdosah.Kak moje da ste takiva,eto tova ne moga da razbera.Az da sam kazala,che ne sa hora?Първоначално написано от reni7o0o
I ti kakvo si mislish,che ne poznavam turci li?
I kato si takava otlichnichka,kogato po istoriq sa ti razkazvali za klanetata za vsichki sabotiq po onova vreme,ne ti li trepva sarceto?Ne ispitvash li rodolubie?
I kazvash,che na turcite ne im pukalo,em kakvo da im puka,tqh ne sa gi trepali kato jivotni.
I ne sam rasistka,nqmam simpatii sam kam turcite.
Inache imam desetki chernokoji priqteli i vsqkakvi drugi,no ne iskam priqtel na koito naroda mu e poroval moqt narod.
Гадни расисти!!! Как може да съдете хората че техните прадеди преди 5 века са ни избивали... ?!? Те виновни ли са това?!? Яя да не ти пука тръгвай си с момчето пък и винаги може да си сложите краяПробвай какво губиш?
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Първоначално написано от evelinka1122
Bre ne znaeh,che tova sabitie se e sluchilo PREDI 5 veka,a mislqh,che e traelo 5 veka,qvno imam nqkakvi propuski v istoriqta.
Това с петта века е пълна глупост. Според мен проблема идва оттам, че петниш чистата българска кръв на детето ти, а нямаш право да му го причиняваш, може и да те намрази след време като порасне. Ако не ти пука за чистата кръв, няма проблем да се омъжиш за турчин, като се мешат народите се подобряват гените, а пък и така детето ти ще бъде потомък на две велики нации(да, Турция е велика нация, не може да се отрече)
Не са виновни турците, виновни сме НИЕ, че позволяваме да бъдем управлявани от турци! Какво ви е виновно момчето? Каква вина има, че е турчин в България?Първоначално написано от NightGuardian
Расисти...
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥