- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- влюбена съм в турчин
Вие сте направо отвратителни!Какво като момчето е турчин? Да не би той да е измъчвал предците ни? Да не би да е поискал да се роди турчин? Я не говорете наизуст ами проучете малко нещата и разберете че и българите са извършили доста варварства а не са били ангелчета. А тва за солената вода и специфичната миризма беше просто върха на простотията. Извинете но не всички сме от село и за някои е имало сапуни,лосиони,пудри,кремо е като са били бебета и не е имало нужда от СОЛ във водата.Какво искате да кажете че и АЗ дето съм си българка имам специфична миризма защото съм къпана само с чиста вода?
Освен това ако момчето е израснало в България и общува с българи едва ли има същите разбирания като турците които си живеят в Турция.
![]()
+1 И все пак... И турците са хора, всеки човек е различен... Има и добри и лоши хора... Аз лично едва ли бих тръгнала с турчин, точно заради миналото, но... за любовта граници няма... Решавай си какво да правиш и след всичко си остани с хубавите спомениПървоначално написано от Тютчев
![]()
Ах,вие неуки българи :PПървоначално написано от hooliganka89
![]()
Не знаете ли,че има голяма разлики м/у Османската империя и турците (вярно те са един и същи народ,но има и мн разлики). Защо си мислите,че казваме османска империя,а не турците??
А и тва за баба ми ще се направ ,че не сум чула нещо толкова неимоврно глупавои повярваи ми едвали можеш да се мериш с мен по-родолубие (дори не ме познаваш!! ) и момчето ,което харесваш няма нишо общо с османците и история преди 130години
П.П. Тия расисти да знаят ,че лубимата ми книга е ''Под игото'' (ако сте я чели) и да не ме определят без да ме познават
Let the sunshine
Let the sunshine in
The sunshine in
ХаХаааХа... извинявам се грешката е моя ...Първоначално написано от hooliganka89
И така де мисълта ми беше че това се е случило отдавна!
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
trepva mi ama e bilo predi sega ne e taka a i sega6nite turci ne sa vinovni za tova koeto e stavalo predi. I az predi ne iskah takyv priqtel ama syrceto ne pita.....Първоначално написано от hooliganka89
osven tova mnogo se draznq kadeto i da izlezna navsqkade turci i navsqkade 4uvam tehniq ezik i v u4ili6te i v centara i po kafetata i po4vam da otka4amПървоначално написано от Просто Гост
![]()
![]()
![]()
Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq
Az poveche nqma da spori s takiva hora koito ne gi interesuva kakvo e stavalo s tehni predci.
Az obicham rodinata si i nqma da legna v edno leglo s nai-golemiq dushmanin na Bulgariq.
Iskam samo da dobavq,che Bulgariq e na tva deredje,zashtoto vsichkite i obitateli kato tezi gospojici tuk koito ne gi ebe kakvo e stavalo predi,a gledat samo sega.
Nie sme edinstveniq narod koito ne se interesuva ot nishto,vseki gleda samo sobstveniq si zadnik,ne moje nie da ochakvame drugi darjavi da ni uvajavat kato nie samite se tapchem taka.
Alabalaportokala pusna 6-te filma na Skat,edvali nqkoi ot tukashnite zabludeni ovci gi e gledal,ako nqkoi vse pak se reshi da gi gleda moje vidi kak mislqt turcite za nas i kolko sa "dobronamereni kam nas".
Ne moga da nalagam mnenieto si,no pone moite osnovaniq na omraza sa ot istinski istoricheski fakti,a vie gi prenebregvate.
ilsi,
Важното е, че ходиш с човешко същество. Защото всички сме хора. И той има чувства, две очи, глава и сърце като всички; плаче и се смее. От кой край на Земята идват половината от гените му е без значение, понеже са човешки. Нима е по-малко човек? Той дори не е изцяло от турски произход и е български гражданин! Преди доста години, понеже първите си четири прекарах в такова квартално училище, бяхме добри приятели с едно турче и едно циганче. Някои български турчета даже не знаят турски език.
Деленето според раса, националност и религия е показало през годините, че може да създава големи проблеми. Време е да започнем да се обединяваме, а не да танцуваме по гайдата на лъжепатриоти, на чиято мутра крайният национализъм им слага конски капаци. Желая ти хубава и успешна връзка! И ако стане дума за това с родителите ти, кажи им тези неща.
Незачитането на официалната българска азбука и писането на маймуница вероятно е демонстрация на голямо уважение, обич и заинтересованост към родината...
+1/2 Не мразя турците!Ама не мога да простя на предците им за това каквото ни са сторили!Аз познавам хора които са родени в България ,но дедите им са турци и за това изповядват мюсюлманската вяра.Много свестни хора са и наистина нямат никаква по-различна миризма!!!В момента съм раздвоен междуомразата към османските турци и човешкото в мен.Аз мисля че те стават за приятели,добри хора са (по тези които аз познавам),но съм твърдо против връзките мюсюлманин-християнин.Не може да се твърди,че всички са лоши или добри.Има и много лоши българи!Първоначално написано от hooliganka89
Аз продължавам да мразя политиката на България,защото сега живеем в една мангалска държава заради едни долни алчни шибаняци!!!!Много се натварих от тая тема![]()
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Neti trqbva,toi 6tee rqzan,tova e 6ega.Ako naistina go haresva6 nesmqtam ,4e tova 6tee problema.No vse pak nebarzai da kazva6 na va6ite,moje i dase razdelite,neti go polojelavam de.
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
кво като е рязан...Аз бих се радвала...яко си е
Az se izcherpah.
Posledniqt mi post e dostatachno krasnorechiv.
Mislq,che moeto mnenie e pravilnoto,zashtoto horata tuk i na vsqkade v BG mogat da si zatvarqt ochite za vsichko sluchilo se,no az ne moga.
I az sam chovek i ot takiva raboti e savsem normalno da me boli.
Tova,che ima hora koito ne gi interesuva kakvo sa izpitvali nashite predci,to ima i hora kato men koito se interesuvat i tova e edna boleznena tema za men.Tochka.
Ами какво да ти кажа аз лично нямам нищо против турците ,но трябва да си наясно ,че ако тръгнеш с него ще имаш доста проблеми с роднините си, които са пълни с предрасъдаци.Казвам ти това ,защото съм свидетелка на такава връзка между българка и турчин и съм виждала за какво става въпрос.Ако наистина си влюбена в него пробвай ,ако нещтата се получат и задълбочат ще ти пожелая успех!Все пак щастието е на първо място...![]()
Какво значи каквото било-било, проста овцо?
Заради такива овчи-путки като вас тука в темата сме на тоя хал!!!
Вие знаете ли кой е Васил Левски?
Знаете ли кой е Христо Ботев?
Кой е Любен Каравелов?
Раковски?
Бенковски, Каблешков и Волов?
Знаете ли какво са направили те за БЪЛГАРИЯ и срещу кого са го правили??
Знаете ли овци, какво е станало на Шипка. Някоя от вас изобщо качвала ли се е на Шипка.
А Батак да сте чували и да сте ходили?
Защото и вашите деди са загивали за свободата или вие не сте българи??
Готови сте да предадете най-ценното, което имаме!!
И там които казват че са чели история-съмнявам се !!!
Ходили ли сте в Кърджали и Разград да видите за какво става въпрос.
Че там българите са МАЛЦИНСТВО.
Какво искате да стане като със Сърбия и Косово ли?
Защото днес ще тръгнеш с тоя турчин, а утре вече ще забравиш каква си и от къде си!
О, неразумни и юроде! Поради що се срамуваш да се наречеш българин?
това знаете ли кой го е написал поне?
До момичето което каза че м/у Османската империя и Турция нямало разлика - има много много общо и Турция наследява пряко Османската империя така че това си е направо една и съща държава.
До slun4ice - с/у кой сме извършвали варварства??? Защо ти говориш наизуст???!!
и до тези които ще ме нарекат расист:
АКО РАСИСТ ОЗНАЧАВА ДА СИ БЪЛГАРИН, ДА ЗАЧИТАШ БЪЛГАСКОТО И ДА ПОМНИШ ИСТОРИЯТА - ДОБРЕ, РАСИСТ СЪМ !!!!
БЪЛГАРИНО, ПОМНИ СВОЯ РОД И ЕЗИК !!!!!
Kato cqlo ima neshto vqrno , ama vse pak ...Първоначално написано от manutd
![]()
не мога да слушам повече подобни глупости затова това което ще прочете ще променни корено мисленето ви!
писала го е маика ми: (която е преживяла мн повече и знае мн повече от вас хлапета такива)
като хора турците са добри и благородни.Всички поробители независми от нацията са жестоки.така например от жестокоста на българите са пищяли гърците и иогославияните-2-та световна воина. А ако говорим за турското робство то тогава наи-жестоки са били еничарите ,а всики занем,че това са българи. А и за мен е краино ограничено да поставяме всички под общ знаменател. кои са добри англичаните,руснаците..?? Това,че не сме били под тяхно робство ги прави добрите? Сега ще кажете ,че и немците са жестоки заради Хитлер,но почакаи. Хитлер е един.
сега от мен: не слушаи другите,а сърцето си. Това,че пускащ тази глупава тема показва,че не си уверена
Let the sunshine
Let the sunshine in
The sunshine in
Е, и голяма работа като е турчин! Щом ти харесва...![]()
Какво значи каквото било-било, проста овцо?
Заради такива овчи-путки като вас тука в темата сме на тоя хал!!!
Вие знаете ли кой е Васил Левски?
Знаете ли кой е Христо Ботев?
Кой е Любен Каравелов?
Раковски?
Бенковски, Каблешков и Волов?
Знаете ли какво са направили те за БЪЛГАРИЯ и срещу кого са го правили??
Знаете ли овци, какво е станало на Шипка. Някоя от вас изобщо качвала ли се е на Шипка.
А Батак да сте чували и да сте ходили?
Защото и вашите деди са загивали за свободата или вие не сте българи??
Готови сте да предадете най-ценното, което имаме!!
И там които казват че са чели история-съмнявам се !!!
Ходили ли сте в Кърджали и Разград да видите за какво става въпрос.
Че там българите са МАЛЦИНСТВО.
Какво искате да стане като със Сърбия и Косово ли?
Защото днес ще тръгнеш с тоя турчин, а утре вече ще забравиш каква си и от къде си!
Има голяма доза истина в това мнение аз живея в Разградска област -малцинство сме ! Дискриминацията е на всякъде около мен дори и в училище .Какво ще кажете ако искаш да започнеш работа тук е задължштелно да знаете турски език,възмутително нали?А относно това знаете ли кой е Васил Левски ще Ви попитам ,а знаете ли кой е предал Апостола?Мисля че сте чували -ПРЕДАЛ ГО Е БЪЛГАРИН това показва ,че всичко си е до човека и не бива да слагаме всички под общ знаменател!!!
izoobshtoo ne se pritesnqvai che e turchin..tova nqma nikakvo znachenie shtom se haresvate i vi e dobre zaedno![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Ti sama kaza,che e dobar i s edna duma,che e Super pak i nali se poznavate otdavna i ne si vidqla nishto losho ot nego?Togava opitai nishto ne gubish,davai smelo napred
![]()
хората са го казали : добро момче, ама турче
разкарай го тоя фес!![]()
+1Първоначално написано от nejno
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
браво!!Първоначално написано от tsveti91
по-учудена никога не сум била. Не мислях ,че 90% от вас мислят по този начин за турците!!
толкова ограничено. показва само вачите умствени способности. За мен ътемата е напълно излишна, мн спорна и е по-добре да се махне
![]()
Let the sunshine
Let the sunshine in
The sunshine in
Трябва да помним историята, но защо да живеем в нея?Първоначално написано от manutd
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Ако го харесваш толкова много наистина ли мненията на хората тук ще ти променят отношението към него?
По темата, против подобни връзки съм, ама много против. Не е нужно да живеем в историята, както се изразиха по- горе, но не трябва и да я забравяме. Мога да те уверя, че турците не са я забравили. Ако ти отидеш в Турция и си хванеш някой от там мислиш ли, че много ще ти се зарадват? Едва ли. А и едно от най- важните неща в случая- различните религии, това е нещо, което не може да се пренебрегне току- така.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.