- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- влюбена съм в турчин
Здравейте!Излизам с едно момче,което е турчин .. амА попринцип никога не съм го чувала да говори на турски или пък да се движи с някви турци или цигани .. Много е хубавичак,внимателен,добър .. ваобще съпер си е .. и много иска да ходи с мен .. незнам какво да правя .. аз го познавам отдавна .. но не много добре .. излизахме вчера за първи път само двамата .. и беше страхотно .. (но това може да е и щото все пак ни беше първата среща) .. объркана съм незнам какво да правя .. много искам да съм с него .. обаче като се замисля и като се сетя че е турчин ми става адски тъпоооо ...това ме притеснява много .. щото никога не съм си представяла да ходя с турчин .. пък и родителите ми ще са против тази връзка .. незнам как да ги обедя да ми разрешат да съм с него .. щото вече ми е писнало да се крия и да ги лъжа постоядно ..Аз даже не съм много сигурна дали и двамата му родители са турци .. май е само единият .. ама тъпото е че има такава кръв .. "турска" ауу .. ужас ...
Кажете ми кво да правя ... вие как бихте постапили .. ще му кажете ли "да" или "не" и защо0
![]()