.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 188
    Боже !Ей хора Вие ме убихте!И аз съм туркиня и к`во от това?Ако ме видите едва ли някой ще разбере, че съм туркиня!И аз съм харесвала българи, но защо така разделяте?Що за хора сте Вие?Аз нямам нищо напратив към българите!И те и ние сме хора!Нали човек в нужда се познава!А до колкото до темата щом си харесваш момчето какво лошо има в това?!?И турците могат да обичат!

ами ако ти бях баща и разбера че ходиш с турчин нз просто.Хвани се сас сякав др ама не и турчин и то в България.Ако не сете разбрали турция се опитват пак да завладяват България.Нз може да ви излгеждам на некав луд ама е така.Четъх в един сайт за историята на ахмед доган как тои е работил за некви анти български групи.Та може и сега да работи.Как турци терористи които са обивали невинни деца в атентати сега им бяха направили чешма.Има много факти.

Всичко е заради България.

Ще ти кажа едно не излизай с цигани/турци

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Съжелявам,не искам никой да обиждам,но аз съм против също.Но това е просто лично мнение.Прави сте за чистотата и т.н. Но аз обичам България и съм патриот,интересува ме историята ни.Немога да си променя мнението за нищо на света.Нямам нищо против хората,нито против турците,но както се казва,всеки да си знае мястото.

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от elis.666
    Боже !Ей хора Вие ме убихте!И аз съм туркиня и к`во от това?Ако ме видите едва ли някой ще разбере, че съм туркиня!И аз съм харесвала българи, но защо така разделяте?Що за хора сте Вие?Аз нямам нищо напратив към българите!И те и ние сме хора!Нали човек в нужда се познава!А до колкото до темата щом си харесваш момчето какво лошо има в това?!?И турците могат да обичат!
    Ако си учила в България,смятам,че си чела малко и по история.В крайна сметка няма как да почувстваш и разбереш нещо,което не е наранило пряко теб,роднините ти и народа ти като цяло.Не казвам нищо лошо за теб,сигурна съм,че си готино момиче,но това не променя факта,че все още има българи патриоти,които няма да плюят на паметта на много от предците си.Просто история,фактология и патриотизъм,нищо лично спрямо теб.

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Щщщ големи расисти сте всички, голямата работа, че бил турчин, ако е свястно момчето нищо лошо няма! Айде бе това да не ви е преди 2 века, консервативни хора! Никога не съм имала общо с някой такъв, ама нямам против
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
    Щщщ големи расисти сте всички, голямата работа, че бил турчин, ако е свястно момчето нищо лошо няма! Айде бе това да не ви е преди 2 века, консервативни хора! Никога не съм имала общо с някой такъв, ама нямам против
    Ти нещо проблем имаш с личното мнение на хората ли? Няма да казваш кой е консервативен или не и не ми казвай кой век е,да не ти обясня аз,това няма давност.Изразявай личното си мнение както искаш,но не казвай какви са хората.А ако си българка...пак ще говорим,когато след няколко годинки държавата ни стане циганска и турска или само с мелези.Тогава пак ми разправяй,че лошо нямало.

Олее хораа вие не сте добре!!К'во като е турчин ??!?! Има ли значение?! Чесно казано познавам едно момче което е турчин,супер готин човек, и подчертавам НЕ МИРИШЕ !! Бих казала,че излива целия парфум по себе си,както и аз ама това друга тема.За миналото на Българияя.. отдавна ее билоо!!!Пак и момчето е голям кавалер..Нито е черен нито нищо и някаде,някой беше казал, че познава турци които са направили повече от някой от Великите българи...ПРАВИЛНООО!аиде моля ви миришел незнам каквооо и те са хора ... в някой отношения даже са по-добри и от насс..Бахти расистите сте помислета малкоо Дай кат са турци да ги убиеем я стигаа помислете малкоо ![/img]

Град
    ...
    Не ни наричай расисти,а порастни малко и пак ела да ни напишеш мнението си.Ясно ми е за какво говориш...И аз като бях малка мислех така.Ще видиш разликата,но след няколко години.
    А Ако след време пак така разсъждаваш - ОТИВАЙ В ТУРЦИЯ,ЧЕ СИ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ.

Мнението ми винаги е едно и сащо и никога няма да го променя разбираш ли аз дори като четох всички мнения чак ми се доплака как може ? Се пак и те са хора !

Град
    ...
    Плачи за турците,точно така.А кой ще плаче за българите,когато в тая държава останат само мелези и като те потъпкаха всичко българско.
    Не искам да се карам с теб.Влез в раздела "За България и всички,които я напуснаха",прочети някои теми там.И ако си наистина българка,би следвало да се замислиш!

Аа извинявай и аз не искам да се караме ама след като турците са в България значи са част от нас и чесно казано аз не намирам разлика междо турци и българи единственото е че аз съм Българка и такава оставам за ВИНАГИ!! но Все пак замисли се и за тях.. )

Град
    ...
    Мисля,че с теб можем да си поговорим доста по тая тема.Уважавам мнението ти,защото може би си имаш свои доводи.Но аз си имам също и то основателни.Нищо лично и до скоро,сега съм на работа.

Права си всеки има собствено мнение )) съжелявам но никога няма да си променя мнението за турците ) ) ) пеиятна работа

Guest
    Един много близък мой приятел има турска кръв - майка му е туркиня. Нито е по-малко човек, нито е повече благодарение на произхода си. Като личност вероятно слага в малкия си джоб половината форум... Това, разбира се, е субективно. Но няколко такива хора в моя живот са ме научили да гледам първо човека, после кръвта. Не винаги са свързани със знак за равенство.

Пък който иска, нека ме смята за заблудена. Факт - не съм националистка. Почти не ме е грижа за нациите по принцип, за добро или зло. Интересува ме само и единствено човека...

Може би затова любовта между двама от различни етноси не ми се струва така невъзможна, както на някои.

Цитирай Първоначално написано от nadeto0405
    Въобще не ме интересува,ако си ми баща какво ще стане.Аз си имам един на главата.Приятеля ми е турчин.Заедно сме вече 8 месеца.Взаимоотношенията ни са толкова истински и предани.Не съм срещала човек като него.Наслушала съм се на всякакви обиди и вече дори не ми прави впечатление.Винаги ще има такива,които да са против.интересно обаче,ако беше американец или дори негаър - може би хората щяха да си шушкат: виж я ,каде го намери тоя американец! Така се дразня на такива ,които нямат личен живот и се бъркат във взаимоотношенията на другите.За мен преди всяка народност и религия ,той е човек.Наясно съм с чувствата си към него и съм готова да се боря докрай за любовта ни ,независимо мнението на другите за него.Аз съм сигурна,че баща ми допусни ли го до живота си и разбере ли що за човек е ще го приеме.А колкото до едно време -нищо не отричам ,но немога заради такива предрасъдаци да оставя човека ,които обичам с цялото си сърце да си отиде.има неща които пропуснеш ли ги ,рискуваш да съжаляваш цял живот.неискам след време да се обвинявам и да се питам,какво ли е щяло да бъде,ако имах малко повече смелост да се противопоставя и да се боря за любовта си.така ,че кои каквото иска да говори.никой неможе да го разбере ,ако не го изпита.
    БРАВО и пожелавам УСПЕХ на Вашата връзка!!!

^^ И аз ви пожелавам много любов и щастие,защото едно здраво мислещо момиче като теб ги заслужава.

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Turcite ne sa li normalni hora?
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Божееее не мога да я разбера тази дискриминация....по-полека...в една държава живеем...дали турци, дали българи, дали цигани всички сме хора...всеки човек си има индивидуалност и не е редно да се съди за него по народността му...тия коментари ми звучат много старомодно...как може да сте с толкова остаряло мислене
    Is Is LoVe...Is It LoVe...
    <3~<3~<3

Искам да кажа че българите сме много по гадни същества ...та нали ядем от един хляб бе.. кви са тея глупости човек не може се съди по расата, секи един човек се изгражда като личност независимо какъв е и това, че повечето българите са расисти показва само и единствено колко са ограничини за това България е на заден план в сякво отношение и докато европейците се развиват тука некви пикли се опитват да правят съчинения расъжденя кой как миришел, и меришел защото бил различен от неината раса,самата тя незнае с къв происхот е пък тръгнала на професор да се прави ае моля ви се... праите се на Хитър Петър а от Далече си личи ограничения Бай Ганьо с много претенций кой къв е,но всщост капка мозък нямяте за себе си...за тва не се раздаваите много,...
    И да ме интересува и да не ме интересува-не ми пука !!!

awe tur4in surbin amerikanec ... kvoooo ???? ima li nqkvo zna4enie ????? nali e pe4en ????

Пфф Говориш така сякаш е някакъв боклук или ти така ги въсприемаш турците като боклуци?? Я няма съжелявам за откровението ама познавам много турци и цигани които са много по по4ени от много българи така 4е......

няма граници за любовта ..
    House music gives us the power we need.. you are trying to tAke controL of your body,but you cAn`t...I am going InsAne,and you..?! be cAreful.....

Град
    Sofia-Ov4a kupel
    http://vbox7.com/play:3bcba102

Iskam predi vsi4ki da govorite da poglednete tova klip4e...nai mnogo se draznq na momi4eta koito se jenat ili trugvat sus turci ili koito i da e bilo...zatova Bulgariq ima otricatelen estestven prinos(ni6to li4no kam momi4eto tq edva li 6te sedne da se jeni z anewgo ama ne se znae vsi4ko se slu4va) Vijte tqhnoto otno6enie kam nas predi nie da izlezem mnogo "4ove4ni"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си