- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- влюбена съм в турчин
Това е форум и всеки може да се изразява свободно и айде обясни ми кой век е! Това е мойто мнение, хората не мгат да се съдят по това каква народност са, не трябва да ги дискриминираме, заради това какви са се родили, никой не си избира какъв да се роди!Разгледах ти всичките мнение по темата и немога да разбера защо толкова се палиш, какво са ти направили турците на теб лично та с мнението си трябва да обиждаш всички турци, всеки е различен! Не може за един случай да съдиш всички!Първоначално написано от MaRiYa_86
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
А такова нещо като Отрицателен естествен принос няма, има Отрицателен естествен прираст и той не е отрицателен, защото българи се женят за турци, а защото броят на починалите е по голям от броят на родените!Първоначално написано от tvoqta__me4ta
em shom si luda po nego..probvaite 1 sedmica vij nakude otiat neshtata i takam![]()
[/b]
sъLzuтэ няmaт kpaй .. (sad) .. (u) .. // ;[
4akai malko v momenta ne samo 4e mnogo bulgari izbqgaha ot Bulgaria jenite ne iskat da rajdat poradi mnogo pri4ini glavno finansovi(poznavam takiva koito i ot sueta ne6tat) tva s po4inalite su6to e vqrno i kvo ako sqka bulgarka se hvane s tur4in kakvo 6te stane...hah mi to i ciganite sa golemi veselqci daite si hvanem i po edin mangal...Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
еми според мен не е чак такава пречка, то зависи и от теб де, колко го харесваш, много ли ти е гадно че е турчин. За любовта няма граници, ако наистина се харесвате, защо да не бъдете заедно. Аз познавам едно момиче дето вече 2 години ходи с турчин и много се обичат, той даже не знае турски и въобще не прилича на турчин. Много е добър, мил и много се обичат двамата. Ако нямаш други причини по които да не го харесваш, какъв е проблема? Освен това всички хора са различни - добри или лоши, няма значение какви са - българи или турци. Ако мислиш че е достатъчно добър и ще се отнаса достатъчно добре с теб знаеш какво да правиш. И нас няма смисъл да ни слушаш, защото всеки има различно мнение, послушай сърцето си.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Виж сега аз ти обясних как се определя естественият прираст, че е разликата между живородените деца и починалите и за Б-я до 2005 година е -5,4 промила! Има много фактори определящи ест прираст, ако искаш мога да ти ги кажа, но никъде не се казва броят на турците в Б-я пък и няма как всяка българка да се хване с турчин! 83,6% са българите и 9,5% турците в Б-я , така че има много време да ни стигнат, а другото, което е всички забравихме проблема на момичето и почнахме на расова основа да дискутираме! Момичето няма да се жени за него какво я нападате, че била срамПървоначално написано от tvoqta__me4ta
Na men ne mi se spori ne gi haresvam i tova e li4no moe mnenie za6toto turcite vsqka godina se prismivat i na armenskiq narod zaredi genocida koito im nalojiha 2000 000 nevinno izbiti hora(malko se otklonih ot temata) za6to da gi obi4ame te sa edno gadno pleme koeto samo nepriqtnosti e suzdavalo...(pak moe mnenie ne go nalagam na nikoi)
Разбира се, че имаш право на мнение, никой не казва да ги обичаме, ама и да не ги мразим!Първоначално написано от tvoqta__me4ta
Нямам нищо лично спрямо теб!Извинявай,ако съм те обидила.Паля се само поради 1 причина.Защото от начина ,по които разсъждаваш,не само относно турците и т.н. разбирам,че си много готино и умно момиче и ме е яд,че такива като теб избират този път.И да,имам си причини,за да се паля.Истината е,че преди няколко години бях в твоята ситуация и не полсушах хора,които са минали от там преди мен.Мислех също като теб.Сега съжелявам.В крайна сметка предполагам,че трябва и ти да опиташ.Докато не се опариш няма да приемеш нашите съвети.Грешките учат.А има и вероятност твоето момче да е от малкото изключения и ти пожелавам да е така.Важното е да си щастлива и дано на така стане,но наистина се съмнявам...
И пак ти казвам,не се паля просто,за да се карам с теб,а защото неискам да съжеляваш.Сигурно си мислиш, кво ли съм се притеснила за теб...Не те познавам,но знам в каква ситуация бях аз и не ти пожелавам същото.Просто знай,че има прекрасни български момчета и мъже,които са гордост за България.Те могат да бъдат достатъчно мили,достатъчно кавалери,достатъчно верни и честни,и достатъчно умни и красиви.Това просто от личен опит го казвам.Успех ти пожелавам във връзките ти и дано някой ден наистина си щастлива и ако си с някой прекрасно българско момче,ще се радвам повече.
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
И кво, турците не са ли хора?!
NeZnaM No Ne Mi GoVoRi zA tuRci pLS 4e iMaM Lo6 sPoMeN No aKo IskA6 tRuGvaI s NeGo Kfo KaTo e TuR4iN![]()
ОбИчаМ сИ ЖивоТа и теб....
човека е важен да ама
аз лично съм супер против смесени вразки
тая нашта държава съвсем.....
нямам нищо против турци и цигни и еврей и всякви като отделни личности
мразя ги като общество
аз ако ти бях майка нямаше да позволя такова нещо
все пак
твой избор
Dobre de... i k`vo kato e tur4in?!K`vo kato ima turska kryv?! K`vi sa teq mizerii? Kakvo mu e ujasnoto da si tur4in ne moga da si obqsnq![]()
Tova realno li e?Zashoto kato se zamislq samo v Tyrgovishtka oblast kolko sa mnogo pokraiПървоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
A qui
... на сърцето не можеш да заповядаш , но на мозъка... В Турция отношението на турците към българите не е много добронамерено ... А тук да си ги пазите , само защото познавате няколко турчета , които са с български произход и са пичове - не е на добре ...Първоначално написано от nadeto0405
Единственото, което има значение е дали ти го харесваш. Според мен прекалено много се влияеш от чуждото мнениеКазваш си: "Какво ли ще си помислят за мен?" и куп въпроси от този сорт. Ако момчето е печено и те кефи хич да не ти пука :P Това си е твоя живот и ти решаваш какво да правиш с него
Аз направих подобна грешка преди и много сбърках: тръгнах с момче, за което всички ми казваха, че е много печен и свестен, а накрая нищо не излезе ... но няма значение! Това си е твоя живот, затова го използвай на мах
![]()
Seize the day or die regretting the time you lost!
It's empty and cold without you here, too many people to ache over.
Trails in life, questions of us existing here, don't wanna die alone without you there...
Please tell me what we have is real!
и турците са хора. А и то сърцето не пита в българин или да се влюбиш. Друг обаче ще е проблема ако родителите(твоите или пък неговите) не одобряват връзката ви. Тогава ще е малко по-трудно
Ти не си Българка!Как ще излизаш с турчин?!![]()
Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека,
дъбрава, езеро, река, рид, планина
ще викат с глас през всички времена:
"Тук българи са, българи от памтивека!"
Ооо я стига...Нали за любовта няма граници...Известно ли ти е,че създателя на османската нация е бил не кой да е,а брата на хан Аспарух - Алцек.Излиза,че българи и турци са първи братовчеди.Да си призная...аз също тая една ненавист към турцитеобаче и аз бях влюбен в туркиня - много красива,забавна...Притесняв ах се как ще се приеме това,че съм влюбен в момиче,която проповядва различна религия и затова се отдръпнах от нея.Голяма грешка...После съжалявах.Ако не искаш да страдаш,посръпи както те съветва сърцето,не околните.Живота си е твой,не техен.Късмет
П.П. Мисля,че това е първият ми сериозен пост в тоя форум.До сега го удрях на простотия...Чакам аплодисменти![]()
Insanity gives me wings !
С най-гулемия : http://www.impulse.bg/Heartless
Вие май не разбрахте, че мозъка обича, а не сърцето, както и че това за сърцето, са просто метафори...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!