- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- влюбена съм в турчин
Като видя любимото момиче не ми тъпка мозъка...Първоначално написано от Wrathchild
Insanity gives me wings !
С най-гулемия : http://www.impulse.bg/Heartless
[quote="hooliganka89"]Еми замисляла ли си се,че в дезодорантите има алкохолно съдържание,а алкохола е забранен(според исляма)Първоначално написано от Просто Гост
1936
Колко имаш по история?Първоначално написано от BurnInMyLight
Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека,
дъбрава, езеро, река, рид, планина
ще викат с глас през всички времена:
"Тук българи са, българи от памтивека!"
![]()
![]()
![]()
![]()
извинете ме .... но сме 21 ВЕК ВСЕ ПАК!!!! турчин, българин все тая.... ако не ти каже, че е турчин ... как ще разбереш,а?!!! извинявайте много....... има турци, които са много по-хубави от българите... а тва за миризмата.....
........ мислех, че вече сме преудоляли РАСИЗМА.......
![]()
![]()
![]()
Абе моме ти полудела ли си? Знаеш ли какво става като ти излезе име че си се таковала с турци???А ще бъде допълвано "и цигани"...
Не си слагай петно на името ти , което ще носиш до гроб!Помисли си добре, наистина ли искаш след 10-15 години да миеш някой гнусен под, да си женена за някой пропаднал пияница дето ще те бие по 3 пъти дневно и ще те псува на всеки две минути? Защото само такъв ще вземе някоя , която се е изтаковала с турчин.Факт! Не си даваш сметка за какво става въпрос, не всички грешки са поправими за съжаление, понякога се плаща цял живот за една такава глупост
За мен това е неприемливо... Просто не знам как някой може да преглътне 500 години ей така... Ще кажеш, какво е виновен той за това, което е станало преди. Вярно, не е, но просто мисълта, че можеш да обичаш "сина на този, който е убил баща ти" трябва да те накара да си помислиш. Само преди 100-200 години предците на този твой "приятел" са избивали твоите, и ако се чувстваш поне малко Българка и имаш достойнство, трябва да разбереш, че това е унижение(бил той "пич" или не). България пропада, не защото някой ни натиска надолу, а защото ние сами си го правим... Нациите загиват, не заради войни и болести, а заради претопяване(ако знаеш изобщо какво е това). Вие утре ще тръгнете и с цигани, които са почти 1/3 от населението... Представете си какво ще стане.
А ако случайно (не знам на колко години си), но ако случайно се замислиш дори да се жениш с него естествено, че той ще настоява децата му да са мюсюлмани и с турски имена... Резил... Преди време не са могли да ни потурчат на сила, а сега ние сами се потурчваме.
Такива Българи не ни трябват...
Ако някой има нещо против изказването ми или някакъв отговор да ми пише в скайп, защото сигурно повече няма да вляза в тоя форум, просто случайно попаднах на тая тема и реших, че си заслужава писането. skype - sk_shadow
На колко години си?Съжалявам,че не отговарям,но мисля,че възрастта има голямо значение...
Турковете са шибани хора 100% приебават всеки освен техния "вид" ако мога така да се изразя.
Ти луда ли си![]()
как ще излизаш с турчин
![]()
![]()
![]()
Яна турчина либила,
ем го либила, лъгала
и на шега го държала.
Турчин си шега не знае,
хора на годеж запрати.
Янка годежа повърна.
Турчин се люто разсърди,
па си на Янка думаше:
- Либе ле, Янке, либе ле,
що ми годежа повърна?
Янка турчино говори:
- Турчине, луда гидийо,
бива ли това да стане:
българка турчин да земе?
![]()
![]()
TURCITE NA SAPUN...MRAZQ GI IZ4ADIQ NEDUGAVI ...BOKLUCI.DA MRUT DO EDIN .................![]()
![]()
![]()
![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
+1Първоначално написано от i'm so excited!
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
i sq posledno hvana li se s nego ili ne?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kaji mu ne i go izgoni ot jivota si i go zabravi kaji mu da si hodi v turciq i tam da si tursi jena v harema a ne v Bulgariq !!!Първоначално написано от ilsi_
Няма причина според мен да не тръгнеш с него...Има неща,които ако изпуснем веднъж няма как да ги върнем...Гледай ти да си добре...Не трябва да ти пука от мнението на другите!
ее нали за любовта няма граници,пък народността е от най-малко значение !
ами аз бих ти казал да се гръмнеш има толко хубави българи ти с турчин излизаш
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
еми да си призная съм напълно СЪГЛАСЕН с думите ти, мислех да отговоря и аз но ти беше изчерпателна!Първоначално написано от hooliganka89
![]()
![]()
![]()
Офф, ми нали го харесваш и "обичаш" има ли значение какъв е? Циганин или турчин, нали все пак е човек. И ти сама каза че много добър и вниматален и че иска да е с теб, и ти искаш. Тогава му кажи да. А на родителите им кажи просто как стоят нещата и какво чустваш към момчето, не ги лъжи, макари аз много пъти съм ги лъгала за такива неща (момчета) но сега не говорим за мен. Важното е да се харесвате и двамата, няма значение какъв си.
To be lost before you're found, don't mean you're losing.