.
Отговор в тема
Страница 1 от 8 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 188

влюбена съм в турчин

Здравейте!Излизам с едно момче,което е турчин .. амА попринцип никога не съм го чувала да говори на турски или пък да се движи с някви турци или цигани .. Много е хубавичак,внимателен,добър .. ваобще съпер си е .. и много иска да ходи с мен .. незнам какво да правя .. аз го познавам отдавна .. но не много добре .. излизахме вчера за първи път само двамата .. и беше страхотно .. (но това може да е и щото все пак ни беше първата среща) .. объркана съм незнам какво да правя .. много искам да съм с него .. обаче като се замисля и като се сетя че е турчин ми става адски тъпоооо ... това ме притеснява много .. щото никога не съм си представяла да ходя с турчин .. пък и родителите ми ще са против тази връзка .. незнам как да ги обедя да ми разрешат да съм с него .. щото вече ми е писнало да се крия и да ги лъжа постоядно ..Аз даже не съм много сигурна дали и двамата му родители са турци .. май е само единият .. ама тъпото е че има такава кръв .. "турска" ауу .. ужас ... Кажете ми кво да правя ... вие как бихте постапили .. ще му кажете ли "да" или "не" и защо0

Re: влюбена съм в турчин

Цитирай Първоначално написано от ilsi_
    Здравейте!Излизам с едно момче,което е турчин .. амА попринцип никога не съм го чувала да говори на турски или пък да се движи с някви турци или цигани .. Много е хубавичак,внимателен,добър .. ваобще съпер си е .. и много иска да ходи с мен .. незнам какво да правя .. аз го познавам отдавна .. но не много добре .. излизахме вчера за първи път само двамата .. и беше страхотно .. (но това може да е и щото все пак ни беше първата среща) .. объркана съм незнам какво да правя .. много искам да съм с него .. обаче като се замисля и като се сетя че е турчин ми става адски тъпоооо ... това ме притеснява много .. щото никога не съм си представяла да ходя с турчин .. пък и родителите ми ще са против тази връзка .. незнам как да ги обедя да ми разрешат да съм с него .. щото вече ми е писнало да се крия и да ги лъжа постоядно ..Аз даже не съм много сигурна дали и двамата му родители са турци .. май е само единият .. ама тъпото е че има такава кръв .. "турска" ауу .. ужас ... Кажете ми кво да правя ... вие как бихте постапили .. ще му кажете ли "да" или "не" и защо0
    Наистина кофти, ама щом той е готин значи всичко би трябвало да е ок В най-лошия случай ако нещо не ти хареса винаги можете да се разделите. На вашите не бързай да им казваш

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    е айде стига глупости! да не е прокажен като е турчин. па и да е,какво те интересува, нали ти го харесваш?

i kvo mu e na momcheto ? Poznavam mnogo turci i sa baxi pichovete

^^^ и аз мисля че няма нищо лошо в това че е турчин
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

Град
    SoFiAaAaAa
    mii az xodq s tur4in ii moga da ti kaja 4e ni e super qko kato sme dvamata...a tva za va6tee i na6te sa protiv ama az sam im kazala 4e az si znam kvo pravq.Nai-gadnoto e oba4e 4e po princip ima tyrci deto sa mn ama mn gadni...

Град
    дупката на геврека
    ако е това за което се представя и ти го редставят няма проблем

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от Просто Гост
    Разкарай го.Като е турчин да си ходи в турция кво прави тука?Бий му шута на мангала Как може да се давате на тия боклуци които 5 века са ни мъчели и мачкали?В какъв свят живеете вие немога да разбера да ходите с цигани и турци.Има много по-красиви истински български момчета

Dneshnata mladej ne gi interesuva kakvo e stavalo predi.
    Az sam protiv vzaimootnosheniq s turci,kato zapochnem ot tova,che izpovqdvame razlichni religii i v Hristianstvoto i Musulmanstvoto ima mnogo razminavaniq i razlichni vazgled za jivota.

Kam avtorkata,mnogo iskash i mnogo go haresvash,a dori ne znaesh kakava narodnost sa roditelite mu
    I kak moje izobshto da ponasqsh mirizmata mu?Nie bulgarite dokato sme bebeta roditelite ni slagat sol vav vodata ni dokato ni kapqt,tochto poradi tazi prichina kogato se potim moje da se stoi okolo nas,dokato edin individ ot turski proizhod moje da ti ebe maikata na oboqnieto

Град
    Shumen
    OMG kyv ujas!!!Abe zarqzvai go malko li bylgari ima che s tyrchin se hvashtash? Luda li si ??? Basi ujasa chesno Lele.....neeee napravo mi prilosha ot ujas
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    In Devil's Castle
    boje,izob6to ne razbiram za6to se pritesnqva6 tolkova....az nikoga ne sam pravila razlika mejdy tyrci i bylgari...i tyrcite sa hora kato nas
    someone else...

олее вии сте много зле уе ..! Не мисля,че народноста има някво значение за личната хигиена .. ак0 един мъж иска да е харесван от хората около него .. най - важното е да спазва идеална лична хигиена .. и аз ви казах по-горе че той няма никви взаимоотношения с турци .. ! А тва за родителие му има време да го разбера .. но на първо време си ми харесва страшно много ... супер готин е .. и не го познавам от 2 дена! .. Мисля,че ще трябва първо да го опозная по - добре и тогава да реша дали наистина искам да съм с него .. така мисля,че ще е най - добре

Град
    варна
    Щом го харесваш толкова много какво те интересува каква народност е?Щом е свестен и се държи добре с теб и околните какво те спира?Не деля хората по народност,религия и тем подобни.Затова и виждам така нещата.Не мисля,че трябва това да влияе на решението ти.Характера е по-важен.

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Малко са българи ти при турчин отиде браво на тебе мойте поздравления

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    mi ima bylgari koito sa po mrysni ot turcite... taka 4e ako go obi4a6... nali liubovta e slqpa!
    samo edno ne razbrah... ciganin li e ili ne?!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

олееееее вии разлика правите ли между турчин и циганин бееее .. наполовина май е турчин а другата половина българин дзн .. офф тва много ме измъчва и ше се опитам да го разбера .. дано поне да е на половина турчин .. смисал само единия от родителите му да е турчин .. ;]]

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Аз ходих една седмица с турчин. Няма ти говоря как съм се крила от наще щото баща ми ако беше разжбрал щеше да стане голяма олелия. Преди не ми пукаше - имах много приятели турци , ама се убедих че те мислят за гъза си. Между другото турците са много напористи хора и успяват.
    Тва че миришели като се изпотявали са АБСОЛЮТНИ глупости. Толкова са спретнати повечето че си нямаш над представа.
    Апф.. абе съвета ми към теб е да не тръгваш с него. Няма файда. Отдръпни се докато не си си втълпила че не можеш без него.. Има много стойностни българи, които заслужават внимание..
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Heiii az hodq s tur4in i hi4 ne mi puka. E vqrno malko me e strah da kaja na na6te, te znaqt 4e si imam gadje znaqt kyde u4i na kolko e i daje mu znaqt imeto (bylgarskoto, ne turskuto). Toi e mn pekan i priqtelite mi go odobrqvat za koeto se radvam, i ne sym go 4uvala da govori na turski e ima priqteli turci ama i te sa gotini.... Vajnoto e 4e sym 6tastliva s nego
    Ta 6tom ti e hubavo s nego i 6tom isak6 da si s nego bydi i vyob6te da ne ti puka e vqrno ponqkoga ti stava typo kato se seti6 4e e tur4in ama kakvo ot tova i toi e 4ovek vse pak :P

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от alek200
    ^^^ и аз мисля че няма нищо лошо в това че е турчин

И аз познавам мн турци и дори едната ми най добра фр е туркиня и ти гарантирам, че има огромна разлика между турчин и циганин

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от nejno
    Много сте ми странни обаче...
    Какво значение има, че е турчин?
    Познавам турци на които НИЕ ВЕЛИКИТЕ българи не можем да им стъпим на малкия пръст...
    Всичко зависи от човека, а не от народността му...проумейте го най-сетне.
    Ti si strannata v sluchaq.
    Kak kakvo kato e turchin?Da ti pripomnqm li istoriqta na Bulgariq?
    Kak moje vsichkite tezi godini na machenie na vas da vi se struvat nishto rabota.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от Ивалинка
    boje,izob6to ne razbiram za6to se pritesnqva6 tolkova....az nikoga ne sam pravila razlika mejdy tyrci i bylgari...i tyrcite sa hora kato nas

Da be zashto da pravim razlika,nie sme hristiqni te sa musulmani,te sa ni izmachvali kato dobitak,no nqma nishto de,vchera si e za vchera dneska veche e drugo neshto

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Аз ходих една седмица с турчин. Няма ти говоря как съм се крила от наще щото баща ми ако беше разжбрал щеше да стане голяма олелия. Преди не ми пукаше - имах много приятели турци , ама се убедих че те мислят за гъза си. Между другото турците са много напористи хора и успяват.
    Тва че миришели като се изпотявали са АБСОЛЮТНИ глупости. Толкова са спретнати повечето че си нямаш над представа.
    Апф.. абе съвета ми към теб е да не тръгваш с него. Няма файда. Отдръпни се докато не си си втълпила че не можеш без него.. Има много стойностни българи, които заслужават внимание..
    I nie mirishem kato se izpotim,no nashata mirizma se PONASQ ot okolnite,a tqhnata e GADNA,pone za moqta predstava za gadno i za hubavo.

ЕмИ з СъМ ТуРкИнЯ,Но Ще Ти ДаМ СъВеТ.
    вИж аКо гО хАрЕсВаШ И Е ДоБрО мОмЧе тРъГнИ с нЕгО.РоДиТеЛиТе Ти Би ТрЯбВаЛо Да Те РаЗбЕрАт,А И АкО Не Го ПоЗнАвАт ЗаПоЗнАй гИ мОжЕ И Да Си ДоПаДнАт.нЯмА нИкАкВо зНаЧеНиЕ КаКъВ Е.ВаЖнОтО СпОрЕд МеН Е ДаЛи тЕ зАсЛуЖаВа.ТоВа МиСлЯ Аз

Град
    Лапландия!?
    Толкова ли няма красиви български момчета,просто турците в турция.Колкото повече българи толкова по-добре.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Emi kakvo ti pre4e 4e e tur4in lubovta ne pita dali e tur4in ili balgarin ... :] ponqkakoga turcite sa po dobri vnimatelni i t.n. ot balgarite taka 4e se zamisli dobre.. :] az ako bqh i ako naistina imah 4ustva kam nego 6tqh da mu kaja da,a i za6to va6te trqbva da razbirat 4e e tur4in?!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Aз лично съм против тая връзка!!Не съм някакъв расист ама след свичко което са ни сторили!Ний живеем в една циганска държава не само заради калпавите си владетели и заради тия.....не знам как да ги нарека.И недоумявам как тъпите ни даржавници позволяват да се строят джамий!Като съм пътувал и като мина през някое село и видя джамия се чудя как може да сме толкова тъпи Българите!!!!Добре да живеят в България нищо против ама съм против връзките турци+българи!! Просто не мисля че е правилно!!Толкова ли не можеш да си намериш едно свястно българче!С кво тоя е толкова по-добър!С рязаната си пишка ли???
    Пфф мн се ядосах

--------------------------------------------------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си